Po 12letém trápení jsem požádal o rozvod a bylo to moje nejlepší rozhodnutí v životě. Další vztah, to už byl skutečný život se vším všudy.
Po mych zkusenostech, ukoncit...cim driv, tim lip...co s ni, kdyz nechce mrdat...
Co to je asi za vztah, kdy málo sexu stojí za jeho zrušení.
To je naprosto toxický názor, jasně, že základem lidí v produktivním věku je sex, tak to příroda
zařídila, pak se rodí láska, děti, domov.
Takže se budeme držet za ruce, koukat na děcka v hnízdečku lásky , říkat si jak se milujem,akorát jednoho budou tlačit koule a on z toho bude štěstím bez sebe.
zařídila, pak se rodí láska, děti, domov.
Takže se budeme držet za ruce, koukat na děcka v hnízdečku lásky , říkat si jak se milujem,akorát jednoho budou tlačit koule a on z toho bude štěstím bez sebe.
Ano, to je správný dotaz.
Pokud vše ostatní funguje, není důvod ukončovat vztah. Důležité je komunikovat a najít cestu kompromisu. Je tam jedno velké ALE.... Musí oba dva s tím chtít něco dělat. Pokud bude bojovat jen jedna strana, není problém jen v sexu, ale je tam více problémů , které nakonec povedou stejně k rozchodu.
Ano odešel bych asi furt lepší než podvádět
Máme kamaráda na kterého letí holky ale on je asexual. A i když kočky tvrdí že jim to nevadí. Vždy s ním chtějí po nějakých měsících spát. Bohuzel, pro něj je to vždy znamení k rozchodu. Ta poslední ho uhanela 5 měsíců. Nakonec ho zdolala a on se na ni vykašlal.
Moje zkušenost je, když neklapal sex, tak to nikdy nebyl jen sex. Prostě ten dotyčný buď jednoduše nestál v posteli za nic a nechtěl se to ani naučit, nebo byla vada i jinde, třeba přišel z práce, sjel mě, že není uvařená večeře a za půl hodiny se uvolnil a začal se dožadovat sexu. A velký divení, že se neumím okamžitě vzrušit.
Pokud by to bylo čistě o sexu (třeba ze zdravotních důvodů, stát se může cokoli), tak bych to neukončila.
Pokud by to bylo čistě o sexu (třeba ze zdravotních důvodů, stát se může cokoli), tak bych to neukončila.
Skvěle řečeno. Pokud klapou jiný věci dobře, tak se v sexu člověk dokáže fakt hodně přizpůsobit a najít společnou cestu. Taková je vlastně i moje zkušenost.
Ukoncit pokud nema zajem vyresit problem.
Zajdite si na swingers..
Trochu rozhýbať stojaté vody.
Trochu rozhýbať stojaté vody.
No já se právě teď nacházím v situaci,že popravdě nevím co mám dělat s manželkou máme dvě děti manželé jsme 6 let,ale žijeme spolu asi 17 let poslední 2 roky sex nestojí za nic během téhle doby měla období kdy se musela trošku napít aby něco bylo takže něco bylo,ale teď už máme sex 2 možná 3 za měsíc a na mě je to málo.
Zkoušel sem si s ní o tom promluvit co bych chtěl a jak to vlastně vidím a jaký to je. Její reakce byla ,že všechno shodila že stolu a řekla, ze sexu máme dostatek no nejspíše jen pro ni. No nic zkusil jsem ji navrhnout,že si třeba tady někoho najdu,ale to je najednou spousta řečí a řeší to i její kamarádky.
Kdybych s ní neměl děti asi bych už odešel a ona to nejspíš ví,ale nechápu proč chce v tom manželství zůstávat nejsem tip člověka co jí po rozvodu bude dělat peklo víceméně to už mám vymyšlené jak by to bylo.
Říkám si jestli by to nějak ještě nešlo zachránit,ale vždycky převládne myšlenka že takhle můžeme žít až za 20 let a já chci ještě něco zažít a nějakou ženu poznat. Takže co mám dělat zůstat a všecko si prostě odpustit a podvolit se a nebo rozbít fungující rodinu kde se máme aspoň na oko rádi jako táta máma a holky jsou šťastné?
Zkoušel sem si s ní o tom promluvit co bych chtěl a jak to vlastně vidím a jaký to je. Její reakce byla ,že všechno shodila že stolu a řekla, ze sexu máme dostatek no nejspíše jen pro ni. No nic zkusil jsem ji navrhnout,že si třeba tady někoho najdu,ale to je najednou spousta řečí a řeší to i její kamarádky.
Kdybych s ní neměl děti asi bych už odešel a ona to nejspíš ví,ale nechápu proč chce v tom manželství zůstávat nejsem tip člověka co jí po rozvodu bude dělat peklo víceméně to už mám vymyšlené jak by to bylo.
Říkám si jestli by to nějak ještě nešlo zachránit,ale vždycky převládne myšlenka že takhle můžeme žít až za 20 let a já chci ještě něco zažít a nějakou ženu poznat. Takže co mám dělat zůstat a všecko si prostě odpustit a podvolit se a nebo rozbít fungující rodinu kde se máme aspoň na oko rádi jako táta máma a holky jsou šťastné?
Tak pokud ji mas rád zůstaneš a sex můžeš řešit honenim proč hned ukončovat jinak dobrý vztah
Resim prakticky stejnou situaci. Mame deti, ale sex naposled snad pred dvema lety, nebo i dele. Uz to vypadalo na rozchod, z me strany vse promyslene, jak to ferove udelat, o s detmi jsem to prodiskutoval, nejsou uz tak male. Ale v okamziku rozhodnuti, kdy jsem uz musel rict konec ci lod pluje dal, jsem konec zavrhnul. A s rocnim odstupem nelituji. Sex se nam do loznice sice nevratil, ale zacaly se veci resit. Nemame sice zdaleka vse vyresene, ale proces stale bezi. Problemem se staly preslapy v minulosti. Spatna rozhodnuti, i kdyz byla myslena v dobre vire. Vsechno jsme si uz davno vyrikali, hlavy to berou, chapou, ale nekde uvnitr stale zustal blok. Takze problem v nedostatku sexu vidim nekde tady. Ve ztrate duvery apod. A co s tim delat? Treba si to vyrikat v partnerske poradne. Nam to hodne pomohlo, proces se rozbehl. A pak o tom spolu v klidu a ve vhodnou chvili mluvit. Nezadonit, klidne se smirit s tim, ze si to holt nejakou dobu budes delat sam, ale s moznosti, ze se veci nakonec - pokud o to budete stat oba - posunou tam, kam chces. Takhle to resim ja. Nebal bych se vyuzit i sexuologickou poradnu. S tou zkusenosti nemam, ale vnimam to jako moznost. Az kdyz vycerpam vsechny moznosti a nikam to nepovede, mozna navrhnu jine reseni. Jake, to jeste nevim a i kdych vedel, jeste nenastal cas o nich psat. Rozchod by to ale urcite nebyl, kdyz uz ostatni veci vcetne tech, ktere problem vytvorily, jsou v poradku.
A jak.to dopadlo? Jsem na tom dost podobne...
Když je v tom rodina, netrhala bych vazby. Někoho bych si našla. Nějakou stálou kamarádku.
Přesně tak. Nemusí se trhat rodina, když mají děti. Zasexovat si může jinde.
Ahoj, mám to úplně stejně!
Až na to, že si i o ten sex 3x za měsíc musím říct. Ba i žadonit. Jinak doma funguje skvěle.
Už jsem si dělal srandu, že i privát mě vyjde levněji než živit rodinu nebo platit alimenty.
Nepomohlo nadávat, vztekat se, vyhrožovat, ba ani pomáhat s domácími pracemi atd. Je to prostě mrtvý sex. Proto vím dokonale co prožíváš....
Až na to, že si i o ten sex 3x za měsíc musím říct. Ba i žadonit. Jinak doma funguje skvěle.
Už jsem si dělal srandu, že i privát mě vyjde levněji než živit rodinu nebo platit alimenty.
Nepomohlo nadávat, vztekat se, vyhrožovat, ba ani pomáhat s domácími pracemi atd. Je to prostě mrtvý sex. Proto vím dokonale co prožíváš....
drzet vztah kvuli detem je totalni picovina. Proste ji na ferovku rekni, ze mate 2 moznosti:
1. Budete spolu, ale na sex si nekoho najdes.
2. Rozvedete se, ale i kdyz to muezs mit sebelepe vymyslene realita je jinak.
Mi nebyly manzele, ale co byvala vymysli za hajzla ze sem ji sebral malou pritom mame stridavou peci, jako spravny chlap sem pry mel platit a malou vydat jednou za mesic.
Tak bacha na to.
1. Budete spolu, ale na sex si nekoho najdes.
2. Rozvedete se, ale i kdyz to muezs mit sebelepe vymyslene realita je jinak.
Mi nebyly manzele, ale co byvala vymysli za hajzla ze sem ji sebral malou pritom mame stridavou peci, jako spravny chlap sem pry mel platit a malou vydat jednou za mesic.
Tak bacha na to.
Za mne ukončení vztahu ohledně sexu je blbost.Jsou důležitější hodnotnější věci ve vztahu.Když už není žadná domluva ohledně sexu platná,mi třeba zatím vychází co oči nevidí srdce nebolí.
Jako na jednu stranu jo, na druhou stranu přijde ti podvádění normální a OK? Mi teda ne
Máš pravdu nepříjde,ale jak jde jen o sex co už
Definuj "podvádění"
Za mě pokud nedodržíš co slíbíš. A nikdo tu nepsal o slibu věrnosti. Na úřadě se u svatby slib věrnosti nedává.
Dále "věrnost" - každý si pod tím představuje "budeš šukat jen s jednou/jedním" Totálně krátkozraké. To slovo má mnohem širší význam.
A pak. V manželství si lidé slibují že si budou pomáhat. A z předchozích příspěvků je patrné, že jeho žena mu s jeho potřebami moc nepomáhá. Na naopak mu vlastně zakazuje je řešit.
Tedy pokud se bavíš o to, že v tomto případě podvádí žena muže ( ve slibu ). Tak souhlas, to není normální.
Za mě pokud nedodržíš co slíbíš. A nikdo tu nepsal o slibu věrnosti. Na úřadě se u svatby slib věrnosti nedává.
Dále "věrnost" - každý si pod tím představuje "budeš šukat jen s jednou/jedním" Totálně krátkozraké. To slovo má mnohem širší význam.
A pak. V manželství si lidé slibují že si budou pomáhat. A z předchozích příspěvků je patrné, že jeho žena mu s jeho potřebami moc nepomáhá. Na naopak mu vlastně zakazuje je řešit.
Tedy pokud se bavíš o to, že v tomto případě podvádí žena muže ( ve slibu ). Tak souhlas, to není normální.
Odhadl bych, ze nejsi zenaty ani zadany. A s timhle pristupem je mi pripadne budouci pritelkyne docela lito.
Ano ukončil bych vztah, když by to bylo hodně špatně. Za mě sex ve vztahu musí být a přes to nejede vlak.
Byl jsem ve stejné situaci. Moje rada je k danému dotazu = samozrejmě že NE! existují totiž větší hodnoty nez nejaky sex! = co třeba děti, tvoje stáří, nebo budoucnost détí či Tvoje .....i v této fázi jsem vydržel))) až to u mne přerostlo= prý jsem si to měl (ten sex) vyřešit sám , ať si prý dělám co chci........když jsem si někoho našel , tak z toho byla celá "NASRAČKU" i s kámoškama .....dnes uz jsem zase jinde ....pred 6ti lety jsem se rozvedl, už se to nedalo......jen pálila elektriku,pomlouvala mne po kamarádkách ,ale především srala na dítě......vše se časem sčítá....vše ji život vrátí sám)))))))) ....dnes jsem uplně někde jinde než ona ......je hloupá......a teď už i taková alkoholička......lenivá, výmluvy,kecy.........syn to vše vidí.......poslední rok střidavé péče.........ani nevíš jak mne to pro něj ,pro syna mrzí, vsechno si ponese do života..........nejhorši je "lenivý a blbý hovado"........chapu ze může být i v chlapským provedení!.Nikdo nepomůže sociálka,soudy,rodina. Vse přežiju , at ten kluk vidí , že vítězí píle,pracovitost,morálka a taky úcta,ale jen tam kde je to "správné".Jsem se zase jednou rozjel tak se omlovám)))))
Záleží na situaci. Nejdříve je dobré hledat řešení.
mám stejné dilema... přes dvě dekády buduji něco, co evidentně nemá budoucnost,,,
Měl jsem to stejně.. komplet podkroví a vše okolo.. to byla najednou mrdacka furt.. furt něco.. došlo na hotový projekt a sex nebyl..furt kamarádky 😅 no sukala jinde.. teď tam bydlí s tím deníkem co jsem mu omlatil hlavu o lampu.. stalo to za to 🖕 tak že poučení do života 👊 teď jsem šťastný a vše klape! Ale furt mám v sobě tu hladinu kdy dál ne 😃
A bylo to predtim po sexualni strance dobre? Jestli jo tak treba hledat pricinu problemu. Nefunkcni sex je podle mne velky problem vztahu, ktery treba resit. Ukoncit se to da vzdy, to je posledne reseni…
Ano, ukončila. Sex je jedna z věcí která je u mě podmínkou fungujícího vztahu.
dokážete o tom spolu mluvit? Snažíte se spolu přijít na to, proč to neklape? Máte spolu děti?
(отредактировано)
Já mám právě opak.. sama přijde a chce nebo jen tak začne sama orál.. já se věnuji též! Ale řeší se to často.. tak nějaký průměr v tom udělat! Veřejně
Myslím, že dotaz byl jasně položen. "ukončili by jste vztah (jinak plně fungující) ale neklape sex nebo něco v něm". Psychologický rozbor tazatele nejspíš nezajímá.
Rozhodně 😁............................
(отредактировано)
A co otázka zda se dost snažíš a zda jsi dost mužný?
Žena je kapacita ne jen nafukovačka co vaří a uklízí..
Zkus podat váš domácí proces, pak příjde vyjádření ...Fair play nejen proti tobě
Žena je kapacita ne jen nafukovačka co vaří a uklízí..
Zkus podat váš domácí proces, pak příjde vyjádření ...Fair play nejen proti tobě
Ale to se tebe netýká ne? Ty jsi jenom kapacita, která za prachy polyká penisy.
Přeci se nebudu tady zadarmo vystavovat jako ty a nechávat se šukat bez gumy..
Já z toho mám kontakty a finance k realizaci, ty jsi jen matrace (отредактировано)
Já z toho mám kontakty a finance k realizaci, ty jsi jen matrace (отредактировано)
Prosím tě, kdy vlastně tu svoji "práci" stíháš, když jsi věčně tady a všechno komentuješ a o všem diskutuješ? Ptám se čistě ze zvědavosti...
Mám aplikaci a řídím si to odkudkoliv.. Realizace je slovo, které vystihuje celý proces od vyhledání prostorů, smlouvy, předělání financování, dále mám i jiné povinnosti do toho dohody tady apod. Zvládám mnoho aktivit a ukončením služeb přejdu do aktivního režimu práce jenže tomu předchází dalších XX věcí .. život není jen směna a umýt nádobí a udělat si děti, kdo míří pro karieru ví, že to trvá roky než je tam kde potřebuje .. zkušenosti, rady, různé obory, systémy ...do toho běžný život.. jen tady moc lidí cíle nemá a proto je to sranda sledovat jak nemají žádný jiný argument než můj prostředek.. 😉
(отредактировано)
Ano. Funkční sex je alfou omegou vztahu.
Dobrá otázka, sám si nejsem jistý. Dokážu pochopit když žena nemůže mít sex, a ukončit to mi vždycky přišlo špatně. Na druhou stranu, zažil jsem vztah kde žena odmítala sex čistě proto, že mohla a já to vždycky nějak překousl - aby pak měla sex někde jinde a s někým jiným. Je to určitě podle situace, ale pokud se nezlepšuje, tak je asi lepší to ukončit.
Normální zdravý muž nemůže považovat vztah bez sexu za funkční ! Vyšší hodnoty ? Příroda to zařídila tak, že vlastnictví vagíny a možnost rodit děti dala ženám mocnou zbraň, jak ovládat muže a ty toho vesele využívají.
Každý si musí rozmyslet, jestli v téhle pasti uvízne, nebo ne , říkám ne.
Každý si musí rozmyslet, jestli v téhle pasti uvízne, nebo ne , říkám ne.

Ukončení vztahu kvůli sexu
ANO x NE