chuť na sex s chlapom(starším)

chuť na sex s chlapom(starším)

už od výšky mám slabosť na staršich chlapov(40+) zatial som mal len 2 a aj to len som ich vyfajčil z toho prvý keď som mal zhruba 19r mi povedal že fajčím na prvý krat lepšie ako jeho bývala máte to aj vy tak ?
Raz v živote ma fajčil muž a môžem potvrdiť,že to bola najlepšia fajka,akú som kedy zažil.
Tiež som bol pár krát pochvaleny vždy to dobre padne keď viem že sa mu ľúbilo taká odmena pre mňa 🙂
Tiež rád fajčím starších najstaršieho... ten mál 58 bolo to super úplne mi zalial pusu spermatom🙂
Tebe riadne kúruje na hlavu. Toto nie jeho zoznamka ani gay klub
ja len nechapem prečo sa take infividuum voliace tuto koaliciu s iq hupací koník ozýva k teme ku ktorej nemá
Ja len nechápem prečo taký človek ako Ty s IQ mrazenej rybičky sa vyjadruje k niekomu koho nepozná
Ty tu otvaras kadejaké creepy témy a napríklad marko ti vôbec nenadava. Ja nerozumiem kde berieš tu odvahu vôbec niečo komentovať, však tíško suchaj nohami a snaž sa to prejsť mlčaním. Takto len ukazujes ze si latentny homosexuál a vzrušujú ta mužské penisy. Sú na to aj štúdie. Vždy ti najhlucnejsi sú najteplejši.