Vibrátor na prostatu

Přináší vám slast?

Zajímala by mě zkušenost ostatních mužů ohledně následujícího tématu.

Koupil jsem si vibrační kolík na masáž prostaty a těšil jsem se, že kromě zdravotního aspektu, mi to přinese i příjemné pocity a vzrušení.

Kolík jsem si zavedl snad už 5x, ale vůbec nic to se mnou nedělá. Ani příjemné pocity, ani nepříjemné. Prostě jen cítím, jak uvnitř vibruje a to je celé. Když jsem měl kolík v sobě, ležel jsem, seděl jsem, pohyboval jsem pánví, chodil jsem, střídal vibrační režimy, ale vůbec nic nepřicházelo.

Máte někdo stejnou zkušenost?
Někdo je análně vzrušivý a jiný ne. Někdo je vzrušivý částečně, tzn. že si musí párkrát přetáhnout předkožku, aby se vystříkal. A jsou jedinci extrémně análně vzrušiví, stačí je pár minut mrdat umělákem nebo kožeňákem a bombasticky se vystříkají, aniž by si museli honit. Bombasticky znamená že dosáhnou mnohem silnějšího orgasmu než při honění a vystříkají třeba 4 násobné množství semene. Není to žádné fikfikfik. Orgasmus u nich trvá několik minut, stříkání a pulzace penisu trvá asi minutu a pak se jim ještě 10 - 20 minut klepou kolena jak některým ženám. Nemohou po orgasmu rychle vstát a jít, protože se jim obvykle zamotá šiška a fláknou sebou. Tak mají silné orgasmy.
To s tím stříkáním množství semene bych asi brzdil. Množství semene se u mne liší pouze dobou předehry. Při prostatických a análních orgasmech nemusíš stříkat vůbec popřípadě ti ujede moč protože úplně ztratíš kontrolu. Na druhou stranu prostatické se dají opakovat donekonečna a nepřejde tě chuť. Při ejakulačním orgasmu většinou klesne libido. Je víc druhů orgasmu. Ale jo, taky záleží jak to kdo má, no. (отредактировано)
Pokud se ale vrátím k otázce autora tohoto fóra, tak je pravdou že některým lidem anální stimulace nepřináší vůbec žádnou rozkoš. Mají to asi v těle jiné zapojení. Jiné schema, jak by řekl elektrikář. Alfa samcům receptivní anální sex nepřináší žádnou rozkoš. Kdysi jsem udržoval sexuální vztah s alfa samcem a vím to od něho. Chtěl vyhovět kamarádovi a několikrát mu podržel. Nenašel v tom nic pozitivního, tak se na to vykašlal. Tento muž měl nějaké zkušenosti s pasivy. Jednou jsem si ho osedlal "na koníčka". Nakláněním pánve jsem dosáhl prostatické ejakulace, které se říká "no hands". Postříkal jsem ho od pupku až po krk. Když jsem celý udýchaný slezl z jeho tvrdého penisu, kamarád zklamaně utrousil "a teď abych si ho vyhonil sám". Dosud měl milence kteří poté co se vystříkali, odmítali jakékoli sexuální aktivity. Mně sice spadlo libido na nulu, v tom máš naprostou pravdu, nicméně jsem si klekl na čtyři a nechal se mrdat. Bylo to pro mne vysilující, tak jsem přešel do lehu na břiše. Ten můj alfa samec pak do mne bušil ještě asi 40 minut. Já se už nezmohl ani na protipřírazy, nicméně jsem šel z jednoho orgasmu do druhého. Byl to vynikající milenec, alfa samec každým coulem. Když se konečně do mne vystříkal, byl jsem úplně na hadry. Vymrdaný tak dobře, že se mi 10 dní ani nepostavil. Měl jsem tehdy jednoduché pravidlo, abych se cítil v pohodě a nebyl nadržený: 1) honit aspoň jednou denně, nebo 2) šukat manželku aspoň obden, nebo 3) se nechat vymrdat aspoň jednou za 10 dnů. Po sexu s tímto alfa samce jsem na druhý den chodil s hranou přirozeností a únavu prdelky jsem cítil ještě po pěti dnech. Nebyl jsem nadržený. Nadrženost se obyčejně dostavila až po 10 dnech. Když jsem měl měsíční abstinenci, preejakulát ze mne tekl už po prvním zásunu a orgasmů bylo nepočítaně. Takhle to ale nemá každý. Je spousta typů "zapojení mužských pánví a mezizapojení. Proto je i spousta různých orgastických prožitků.
Já zažil orgastické stříkání moči jednou. Protože můj chlap z toho nadšený příliš nebyl, od dalších pokusů jsem upustil, byť to byl pro mne super zážitek. Ale slyšel jsem že některým už pouhý zásun způsobí únik moči. U tebe se množství semene možná liší dobou předehry. U mne předehra nemá vliv. Jak přijde ejakulační anální orgasmus, mám pocit že mi v klíně bouchl granát a ten vytlačí i staré husté semeno. Je tmavší barvy , husté a úplně rosolovité. Při jakémkoli jiné neanální stimulaci vystřikuje pouze svěží, světlé a tekuté semeno. Prostatické neejakulační orgasmy zažívám také, ale obvykle je nedokážu zopakovat. Libido mi klesá po jakémkoli typu a levelu orgasmu. To znamená že jsem schopen tak akorát držet, ale už absolutně nejsem schopen hopsat na koníčkovi, protože mi to sebere všechny síly. Jsem úplně vyřízený a nemám dost energie na to abych chlapa třeba dokouřil. Musí se už dodělat sám, byť s mou pasívní pomocí, že se jako nechám. To ale neznamená že mne chlap s patřičnou výdrží nedokáže domrdat do dalších levelů orgasmů. A když už se udělá i on, jsem jak rozpáraná hadrová panenka. Klepu se jak ratlík, hlavně kolena, a potřebuju se dodělat, tzn. doležet a vydýchat k návratu do normálu. Teprve pak jsem schopen chůze. Ano, je víc druhů a úrovní orgasmů. Záleží na obou, a taky na rozpoložení a štěstí, k jakým orgasmům se kdy dopracujem. Receptivní anální sex je specifický právě touto mnohotvárností sexuálních prožitků. Při aktivním sexu, vaginálním, análním a orálním, jsem se vystříkal a mohl hned odejít. Ano, orgasmy se lišily intenzitou, ale hlubokostí a mnohotvárností prožitku na přijímací anální sex neměly ani náhodou.
Můj cuckold používá Logvin Elox Vibrační teleskopický stimulátor prostaty. Moc si to pochvaluje. Teleskopický pohyb a vibrace ho hned udělají.
Občas když je chuť a cas tak na mně funguje Svakom Vick na kterém sedím do max vzrušení/uvolnění a potom střídám za klasické dildo s přísavkou, ale není to ono ženu se strap on to nenahradí.
Já Vás, chlapi, prostě nechápu. Muž je od přírody ten, co strká úd do ŽENY. Vzpamatujte se!
Že zrovna tady se objeví někdo s tak omezenýmnázorem na sex a vzrušení. A že je vás takových čím dál víc. To snad musí být nějaká úchylka, která vás nutí neustále opovrhovat odlišnostmi v sexu.
A mluvil snad někdo o tom, že by do něj někdo strkal úd?
Nazdárek, už uplynul nějaký ten čas, co jsi ho koupil. Nějaká změna? A teď ta nejdůležitější otázk i pro ostatní!
Chlapi, zažil někdo proststický orgasmus, pouze masáží či drážděním prostaty?
Jak dlouho jste byli bez ejakulace, aby se Vám to povedlo?
Díky za odpověď 😉
Jojo, mnohokrát. Klidně sám, ale to není úplně ono, protože se na to musíš soustředit. Ale nejlíp mi prostatu umí udělat partnerka pomocí Njoy Pure Wand (respektive čínské kopie).
To si piš, že ano. U mě to sice nebylo mockrát, ale bylo to pokaždé, když mě někdo pořádně šukal živým penisem, dostavil se úžasný orgasmus, bez jakéhokoliv dotyku mého údu. Byl jsem před tím bez ejakulace normálně, pár dní.
Ahoj. Mám podobné zkušenosti, když mě šukali po sobě dva kluci. Zažil jsem úžasný anální orgasmus v celém těle. Do té doby jsem nic tak intenzivního nepoznal.
To ne hoši, já nechci chlapa 🤣
Snesu cokoliv, ale na tohle zatím nejsem psychicky připravený.... I když můj penis, prostata a kouke si říkají o jakoukoliv stimulaci, jen aby dosáhli vyprázdnění.
To Ti nikdo nevnucuje, když Ti ji pořádně vyšuká šikovná ženská s odpovídajícím připínákem, tak to musí klapnout taky. Pokud nechceš ani ženskou, tak to zvládne i šukací mašina (stroj).
Už vidím, jak přijdu za manželkou a říkám: " tady máš postroj, dneska budeš šukat ty mě " 🤣 No, asi se porozhlédnu po nějakém šikovném vibrátoru na g-bod..... nebo p-bod 😊
Myslím, že už tady několik lidí psalo, že vibrátor je na prostatu nahovno, že to její dráždění šukáním nenahradí, ale klidně to zkus a pak napiš.
To moc nefunguje . To je lepší se nechat projet připínákem . To je intenzivnější. Vibrace fungujou až v poslední fázi před výstřikem.aspoň u nás doma to tak je .
Mám úplně stejnou zkušenost. Před pár lety jsem si koupil v e-shopu pánský anální vibrátor, byl kvalitní a očekával jsem že si užiji potěšení z dráždění prostaty, pravda vibrace byly příjemné, ale to bylo vlastně všechno, možná, že to souvisí s anatomií, ale prostě jsem nezaznamenal nic co souvisí s prostatou. Nedávno jsem byl na uroklinice na vyšetření prostaty, paní doktorka mi hvízdla prostředník do zadku a nahmatávala prostatu, ale jsem nic necítil. Vyšetření dopadlo skvěle, ale ani nevím, že nějakou prostatu mám. (отредактировано)