Vlastní umělá "vagína"

Ahoj. Mám dotaz. Má někdo nápad jak na výrobu vlastního masturbátoru ? Já si nedávno udělal jeden s ruličky od toaletáku a rukavice. Sice se mě tam žalud málem nevešel, ale gel to promáznul. Těsnost byla super.
Ted jsem vyzkousel.. Jako nahrada dobre, ale nad zivou, vlhkou, vonavou a teplou, co se da i lizat nic nema.. Skoda, ze se clovek musi tak sebeukajet, jelikoz v okoli Koprivnice snad zadna holka, co by se chtela nechat udelat a delat (dlooouho) neni...
Tak okurek nemají. Koukal jsem na cuketu ale ta měla malej průměr. Ono se to nezdá ale mám celkem velkej žalud. Nějakej další nápad ?
Chlapi a co takhle medvědici?Minulej rok jsem jí to udělal a dodnes mi nosí med...
Zdar, koukni se na starší příspěvky ve Forum / Zábava / Domací vagina - tam už jsme to probírali.

Pro sichr jsem ti svůj starý příspěvek zkopíroval:
"...může zkusit tuhle nouzovku:
potřebuješ ručník (spíš rozměr cca 140x70),gumovou chirurgickou rukavici a lubrikant (stačí dost slin).
Ručník podélně složíš cca na třetiny, na jeho konec položiš rukavici, tak, aby část s otvorem byla kus mimo ručník a pevně sruluješ, volný okraj rukavice, přetáhneš přes okraj vzniklého válce. Když tak video je na netu.

Docela dobrá a levná nouzovka, dobrá obzvlášť na služebky - ručník všude maj, vozíž jen čistý rukavice...
Áno umelá vagína sa dá aj vyrobiť. Ale po mojich skúsenostiach sa oplatí viac kúpiť kvalitnú umelú vagínu. Vyskúšal som ich viacero a ten pocit pri lacných a drahších sa nedá porovnať. Kvalitná umelá vagína napríklad od výrobcu fleshlight poskytuje pocit takmer nerozoznateľný od reláneho prenikania do vagíny. Dokonca vďaka umelej vagíne dokážete predlžovať sexuálnu výdrž bez nátlaku ako pri sexe. Ak to niekoho zaujalo na webe http://umelavagina.sk/ nájdete recenzie a testy umelých vagín.
- má to prokazatelné výhody - nic nechce, do ničeho nekecá a v neposlední řadě je jedno jak vypadá.
Vlastně je to úplně stejné jako s kteroukoli sousedkou. Když ji nezačneš rozmazlovat sladkýma kecama a dárečkama ...
presne ako hovoríš, umelá vagína neodvráva, nebolí ju hlava a stále má chuť na sex :D
s kartonu si urob rurku vystel ju molitanom alebo niečim mekkým, vlož do nej kondom tak že na jednej strane priviažeš špičku (nesmieš ho predieraviť lebo sa ti roztrhne) a na druhej strane ho prevleč cez rúrku.