Сообщение было удалено пользователем.
Párkrát jsem seděl u nás v paneláku na schodech a slyšel ze dveří jak tam mrdaj... Pokaždé jsem si ho musel za těma dvěrma honit... Nedalo mi to
Ano, hlavně v létě.. je lecos slyšet.. o důvod více vlítnout na to také.
Když mi bylo nějakých 12 let, bydlel v bytě vedle nás jednu dobu v nájmu jeden pár. Občas jsem ve svém pokoji slýchala přes zdi se nesoucí ženské výkřiky a sténání. Nejdřív jsem si myslela, že ji třeba ubližuje, ale navenek spolu působili spokojeně a zamilovaně. Tak jsem tak nějak fungovala s myšlenkou, že je asi nemocná a zejména večer na ni přichází bolesti, kvůli kterým takhle křičí. Za nějak dobu, když jsem shlédla svoje první péčko, v momentě kdy se ozvala dotyčná ve videu, mi naskočily ty vzpomínky na zvuky, co jsem slýchávala a až tehdy mi to všechno došlo...
Přidám tři zážitky:
1) na vejšce: s přítelkyní jsme spolu chvíli randili, ten den jsme byli ve studentském klubu a plánovali, že půjdeme na diskotéku. Ona, že se půjde ještě domů převlíknout, tak jsem jí šel doprovodit a samozřejmě jsem dostal na ní chuť a těšil se jak jí ošukám. Jenže její spolubydlící měla doma dámskou jízdu (šest holek značně v náladě), takže bylo jasné, že nám pokoj neuvolní. Já na ní ale měl pořád chuť, tak jsem jí zatáhl do koupelny a šukal jí na pračce. Byl to takový ten starý panelákový byt s umakartovým jádrem. Samozřejmě ty holky z dámské jízdy to zjistili a asi je to zajímalo, protože za tu dobu, co jsme šukali si každá z nich došla na záchod, aby mohla co nejblíže slyšet, jak jí šukám a jak jí mlaská kundička. Což nás teda v ten moment vzrušilo ještě více…
2) Na spolubydlení jsme měli mezi kuchyní a obývákem takové ty prosklené dveře s mléčný sklem. S kamarádkou jsme si pěkné zašukali a že si půjdeme udělat jídlo, když jsme přicházeli do kuchyně, tak jsme slyšeli divoký sex, tak jsme byli potichu, abychom je nevyrušili. No a když otevřeme dveře do kuchyně - je z nich vidět i na to mléčné sklo mezi kuchyní a obývákem - tak tam nalepená holka, krásně byli vidět její obrysy a spolubydlící jí tam zezadu šukal. Chvíli jsme uvažovali, že se půjdeme přidat, ale pak jsme nesebrali odvahu.
3) Bydlel jsem s černochem a on věděl, že mám rád hlasitý sex a současně, že i rád poslouchám sex. Tak jsem často poslouchal přes zeď, nejvíce mě vzrušovalo, když šukal Češky, vždy jsme se potkali ve společných prostorách, často mi je i představil, o to více mě pak vzrušovalo, když jsem je slyšel jak hekají na černém péru. Jedna, co k němu chodila pravidelně, tak tam nechával i zlehka pootevřené dveře, tak to bylo úžasné sledovat.
1) na vejšce: s přítelkyní jsme spolu chvíli randili, ten den jsme byli ve studentském klubu a plánovali, že půjdeme na diskotéku. Ona, že se půjde ještě domů převlíknout, tak jsem jí šel doprovodit a samozřejmě jsem dostal na ní chuť a těšil se jak jí ošukám. Jenže její spolubydlící měla doma dámskou jízdu (šest holek značně v náladě), takže bylo jasné, že nám pokoj neuvolní. Já na ní ale měl pořád chuť, tak jsem jí zatáhl do koupelny a šukal jí na pračce. Byl to takový ten starý panelákový byt s umakartovým jádrem. Samozřejmě ty holky z dámské jízdy to zjistili a asi je to zajímalo, protože za tu dobu, co jsme šukali si každá z nich došla na záchod, aby mohla co nejblíže slyšet, jak jí šukám a jak jí mlaská kundička. Což nás teda v ten moment vzrušilo ještě více…
2) Na spolubydlení jsme měli mezi kuchyní a obývákem takové ty prosklené dveře s mléčný sklem. S kamarádkou jsme si pěkné zašukali a že si půjdeme udělat jídlo, když jsme přicházeli do kuchyně, tak jsme slyšeli divoký sex, tak jsme byli potichu, abychom je nevyrušili. No a když otevřeme dveře do kuchyně - je z nich vidět i na to mléčné sklo mezi kuchyní a obývákem - tak tam nalepená holka, krásně byli vidět její obrysy a spolubydlící jí tam zezadu šukal. Chvíli jsme uvažovali, že se půjdeme přidat, ale pak jsme nesebrali odvahu.
3) Bydlel jsem s černochem a on věděl, že mám rád hlasitý sex a současně, že i rád poslouchám sex. Tak jsem často poslouchal přes zeď, nejvíce mě vzrušovalo, když šukal Češky, vždy jsme se potkali ve společných prostorách, často mi je i představil, o to více mě pak vzrušovalo, když jsem je slyšel jak hekají na černém péru. Jedna, co k němu chodila pravidelně, tak tam nechával i zlehka pootevřené dveře, tak to bylo úžasné sledovat.
u nas na koleji to byla taky pekná jízda..popravde jsem byla rada když jsem na vikend odjížděla pryč s vidinou toho, ze se v klidu a tiše vyspím 🤪
(отредактировано)
Na spolubydlení je poslouchaní sexu obecně nejlepší.
Ahojky nás to velmi vzrušuje když sousedi mrdají a my s nimi jedeme taky.
Někdy se stane že oni dávají pauzu a po nás jdou znovu na to
😘
Někdy se stane že oni dávají pauzu a po nás jdou znovu na to
No u mě je to obráceně já jsem hodně hlučná takže občas trochu problém
Ahoj mám hodně hlučnou kamarádku s vyhodama
Moje draha rake umi byt, ale hodne se kroti. I kdyz ji rikam, ze nemusi...
Já se nekrotim jen s kamarádem nesukame venku no
Užívej si a na ostatní se vykaslej.aspon ostatní vědí že si uzivas
No my bydlíme v baráku tak pohoda jen nesukame venku
Mám to stejně a venku taky nešukame....škoda
V paneláku je to naprosto běžné. Někdo se to snaží tlumit, někdo to neřeší a užívá si na maximum. Podobné zážitky jsou i z VŠ koleji, tam je snad místo stěn jenom papír. 🙂
To já mám spíš zážitek z venku. Bylo u nás vinobraní a šli jsme na lavičky pod hrad do národního parku. A najednou slyšíme jak hola hodně hlasitě vzdychá, tak jsme všichni zařvali "Pořádně ji nalož" 😅 a pak už bylo ticho 🤣
Nadherne zazitky lze mit i v kempech vedle aktivnich paru. To je pak vse slyset.

hlasitý sex vedle v bytě
Někdy v minulém bydlišti to bývalo dosti časté... léto, otevřené okno... Máte podobné zážitky?