"Komentář porušuje pravidla", když napíšete že podnik ničí ukrajinská verbež, která má pocit, že si v České republice můžou dělat co jen chtějí. Jedná se údajně o nenávistný komentář , k smíchu když vezmeme v podtaz tu banderovskou líheň nsáklou nenávistí a jejich pojetí zábavy.
Это сообщение удалено.
Bohužel v nejbližší době nebudeme budovat další provozovnu. Nápad je to ale zajímavý 👍😉
Bylo by super, pokud byste vybudovali váš sauna club i zde na Ostravsku... Praha je trošku z ruky...
Это сообщение удалено.
Ahoj vLublanske jsem nebyl,ale jednou jsem hezky laskoval s párem v Relax365 v Porubě. Moc rád bych si to zopakoval tak se když tak ozvěte...
To co je v Praze ,nemůže být v Ostravě, nemůžeš rovnat kvalitu s kvantitou!!

Sauna "Lublaňská" v Ostravě?
Ahoj chtěl jsem se zeptat, zda nekdo znáte, jestli je na Ostravsku a nebo aspoň poblíž Ostravska nějaká sauna typu Lublaňská v Praze? Přítelkyně se mnou v lublaňské byla A líbilo se jí tam. Ten koncept ji přijde v pohodě. Prostě jdeme hlavně do sauny a když tam s někým, kdo je nám sympatický něco podnikneme, tak úplně v pohodě ale vyloženě na swingers party zatím přítelkyně moc nechce je to na ní moc přímočaré...