Masturbacia mimo domova

Priznajte kde ste si to spravili keď ste nevydržali. Mňe sa manželka priznala že sa spravila v kancelarii keď bola sama. Sukňa, ruka pod stôl a bola
Hneď hotova

Verejne wc kabinka aj pisoar, v buse , vlak v kupe aj na wc, v lese, v praci, na zastake busovej , pri Kuchajde von aj Strkovec jazero , v taxiku na zadnom sedadle , a podobne ... :)
Ja na toalete pri pisoari. Úplne ideálne keď sú unisex wc spoločné pre ženy aj mužov spoločne.
Moja mi tiež povedala že ju to chytilo v aute . Zastavila na parkovisku hrala sa s rýchlostnou pákou a honila si picku
vselikde - v buse, vo vlaku, na zastavke, v skole (kym som tam chodil), v praci, v parku, na plazi, v bazene, vo virivke, v saune, na presklenom balkone v hoteli, na schodisku v panelaku. na verejnych wc, v lese, na luke, na jazerach, na sidlisku v roznych zakutiach, v aute pocas jazdy aj na parkovisku, v prezliekacich kabinkach a urcite som nieco zabudol este (отредактировано)
wc nakupne centra, stanice, auto, lavicka v parku, mhd, vlak, v prirode kupalisko, aquacity Pp, thermal sirava, chocholow thermy, thermal Bania, nudaplaze, schodisko v bytovke, skusobna kabinka….vsade kde mam na to chut
v aquacity je dobre na wc v satniach pri detskom kutiku (pokojne wc), na wc v sprchach sa da tiez, vonku v termalnej vode na triskach, v saunach som to uz robil parnej finskej ceremonialnej a infra, oddychova cast muzikoterapia zatoka lasky, a jakuzza a wc wellnes
Už asi všade. Posledný týždeň som bol strašne nadržaný tak asi každý deň v práci na wc. Okrem toho na rôznych miestach vonku v buse, na záchode v lietadle a vlaku. Ešte u by som rád pridal.
Kým som nezačal normálne sexovať, tak na poschodovej posteli v intráku, v izbe plnej spolubývajúcich. Musel som zahryznúť do vankúša, aby som sa neprezradil 😝
V autobuse, v lese, v skole, v nakupnom centre, v saune, .... vsade
Myslím že väčšina to zažila. Moja byvalka v aute kým čakala na segru na vlakovej stanici,počas cesty na diaľnici,súčasná v práci v kabínke v aute ja taktiež kde sa dá v práci v aute a podobne každý to urobí len sa to hanbí priznat
Vždy keď sme islii na dlhšiu trasu tak buď masturbovala alebo mňa fajčila šoféroval som ja
Ja si to tiež myslím a keď je žena exibicionistka tak je to úplne normálne..Bolo aj také že sme boli u jej sestry a dosla my správa a v nej krátke video ako sa robí v jej kúpeľni
Bolo to v čase ešte keď bežne stavali stopárky na cestách, keďže v tomto čase neboli aplikácia ako blabla car a pod. S ex milenkou sme zastavili stopárke , ona bola totiž dobrá duša. Bolo to mladé dievča a po chvíli jazdy sa mi začala sním hrať rúčkou až kým som sa pred očami prekvapenej dievčiny nevystriekal do jej dlane.
Bežne v práci keď sú všetci preč ruka pod stolom a striekam do servítky.
Jednoduchšie bude povedať, kde som si to ešte nespravil...v kostole. Mám svoje hranice.
Takze mas chut honit kazdy den niekolko krat. Bol si aj niekedy prichyteny?
No, za to by si bol potrestaný - ihneď by ťa porazil blesk a už by si nikdy nepáchal na sebe hriech proti čistote🤓
ak by si náhodou okamžite nezahynul v nekajúcnosti😱
Keď musis tak musis :D. Mame to my muži tažke. Niekedy su tie tlaky neprijemne