Obehraný

Taky vám příjde sex doma už obehraný, jako stará deska?
Zkoušeli jsme to už všude, v kuchini na stole (přičemž se mi serval řetízek), na zemi v kuchyni, ve všech pokojích, koupelna ve vaně a pořád je to to stejné... Asi změnit místo a nebo chlapa?
Díky za názory

No já už doma nic žena nechce naštěstí mám kamarádku s vyhodama a ta to má ráda jednou jsem ji ojel i v pokoji její dcery
Kofin196
Kofin196 Неактивный 1 год назад
Сообщение было удалено пользователем.
Koukám ty to zkoušíš na každou tady co? Už se ti aspoň nějaká ozvala? Dost pochybuju
Píšu jako žena z páru: Jsem s partnerem 10 let a řekla bych, že nyní máme nejlepší sex. Já se o touhách bála mluvit, ale on přišel s tím, že pojďme žít a užívat si vše na maximum. Budeš-li chtít kontaktuj nás.
Mam kamarádku která měla podobný problém a tak nevěděla co dál .. a vyřešila to jednoduše. Jak již níže zmíněno. Pozvala si diváka kamaráda obou a skončilo to trojkou a byly oba spokojeni.. ale u ní to netrvalo dlouho ale sex s kamarádem byl dobrý tak se občas sním vyspí... 😁 Se mnou 🤗🤗
A proč uvádíš na profilu,že jsi bez sexu,když s kamarádkou sex máš?
Díky za připomenutí již jsem to chtěl upravit ale bohužel vždy zapomenu a málo kdy sem zavitam
Tak někdo změní chlapa.. někdo pozve domů někoho aby se na ně koukal ti sexu.. už to je jiný náboj.. ubytování se v hotelu, udělat si výlet..
Skusit trojku, čtyřku.. vyzkoušet něco nového..
Způsobů jak si to spetřit je určitě více.
Nemám nic proti holkám co se prodávají, ale dotaz tvého typu je vzhledem k tomu kým jsi docela směšný...
Jo jo změn chlapa a pak dalšího a další a dalšího ono vlastně pořád to bude časem obehraný.....to jsou úvahy tvl.