😍zkusit by se mělo vše zena s ženou je fajn zážitek když se starají o chlapa
Presne tak, jde o ty zazitky :) skoda jen, ze to hledani je tak komplikovane :/
Nejlépe hledat mezi kamarády a známyma.
Za mě má tahle varianta nejblíž k potenciálnímu průšvihu…. Zamilování se… rozpad vztahu apod….
Bývalá milenka to sama navrhla a realizace proběhal na výbornou. Jen jsme se pak (po čase) rozešli a byl konec. S kamarádem bychom nějakou štíhlou ženu, klidně 40 - 50 let uvítali. Je to nádherný zážitek a všem ženám ho doporučuji...
Jednoznačne z vlastného uváženia.
Buďme ženy k sobě upřímné. Myslím, že je nás velká většina, kterým sex s více muži najednou vyhovuje. Lichotí nám zájem mužů!
Zlatá slova :) lépe bych to neřekla ♥️
Pro mě jakožto submisivní ženu - jedna z nej variant sexu🤷🏼♀️♥️💋teda ještě jsem zapomněla napsat, myšleno dva chlapy + já = top. Zbožňuji!
za mne většina, udělat radost manželovi -příteli. A ty to máš jak?
Tak pro radost partnerovi bych do toho nešla.
Tak to bychom mohli něco vymyslet 😉
Ja jsem šla z vlastního uvážení,dlouho jsem hledala dva sehrané,nakonec se podařilo a bylo to luxusní do doby než se to rozpadlo,z důvodu odstěhování se na jiný konec ČR.Od té doby stále hledám a nedaří se:(((
Sehraná dvojka, to je top pecka. Žádné složité domlouváni kdo jak ruku a kdo kam pusu.
Vysloveně “sehraný tým” jsem vyzkoušela jan jednou. Úplnou náhodou, bez hledání, na několikadenním pobytu v láznich (ty lázně byly dárek od partnera). Oslovili mě na snídani, takže jsem se pěkně celý den těšila a do večera jsem už byla vzrušená tak, že jsem mic nevěděla kde jsem a jak se jmenuji :)
Jenže tady je to tězký, jak poznat fakt sehranou dvojku (nebo trojku) která nekecá. Máš na to nějaký trik?
Nebo pošleš do zprávy tip na nějaký profil? Ale fakt vyzkoušený…. Díky
Vysloveně “sehraný tým” jsem vyzkoušela jan jednou. Úplnou náhodou, bez hledání, na několikadenním pobytu v láznich (ty lázně byly dárek od partnera). Oslovili mě na snídani, takže jsem se pěkně celý den těšila a do večera jsem už byla vzrušená tak, že jsem mic nevěděla kde jsem a jak se jmenuji :)
Jenže tady je to tězký, jak poznat fakt sehranou dvojku (nebo trojku) která nekecá. Máš na to nějaký trik?
Nebo pošleš do zprávy tip na nějaký profil? Ale fakt vyzkoušený…. Díky
Vyzkoušela jsem poprvé, protože to byla fantasie partnera. Je to hezké. On byl teda až další, takzě to vlastne bylo já+dva cizí muži+partner. Zamilovali jsme si to hned napoprvé a vyzkoušela jsem to vícekrát. Pokaždé to bylo fajn. Ale nejvíc mě bralo, když ti dva chlapi byli bi - takže se věnovali nejen mě, ale taky sobě navzájem, jeden dokonce lehce i partnerovi (chvilli mu krásně k jeho velkému překvapení pokouřil - byl tak v šoku, že se nezmohl na slovo - ale spokojený).
Teď (teda ne ted´, ale někdy příště) bych chtěla vyzkoušet dobrodružství se třemi dominantními a asi také lehce sadistickými chlapy.
Prostě je škoda nezkoušet nové věci :)
Teď (teda ne ted´, ale někdy příště) bych chtěla vyzkoušet dobrodružství se třemi dominantními a asi také lehce sadistickými chlapy.
Prostě je škoda nezkoušet nové věci :)
Pro ty, co tady tak rozdavaji palce dolu: Na tomto serveru ma vetsina lidi nejake okrajove zaliby, fantasie a nekteri jsou proste trochu uchylove. Jinak by nebyli na serveru, ktery slouzi k “povidani o mrdani”.
Kdyz se vam nelibi neci preference, tak prezentujte nazor nebo svuj pohled, nebo ho ignorujte. Ale odsuzovat na Amaterech palcem dolu nekoho, kdo je proste ujety jinak nez ty….mozna ti bude lepe na serveru chovatelu veverek. Pro me je to pouceni - tady na foru se s nicim nesverovat.
Kdyz se vam nelibi neci preference, tak prezentujte nazor nebo svuj pohled, nebo ho ignorujte. Ale odsuzovat na Amaterech palcem dolu nekoho, kdo je proste ujety jinak nez ty….mozna ti bude lepe na serveru chovatelu veverek. Pro me je to pouceni - tady na foru se s nicim nesverovat.
… a nebo ty palce dolů ignorovat. Vždyť je to jen taková hra…
Nevím, jak to mají ostatní ženy, ale když mi manžel poprvé navrhl trojku, přepadla mě nejistota a strach. Trvalo mi několik let, než jsem se tomu dokázala otevřít. Naše cesta byla pomalá, plná váhání, ale plná vzrušení a nových zážitků, za které jsem dnes vděčná.
Po 20 letech vztahu jsme v sexu začínali cítit rutinu. Zkoušeli jsme ho okořenit BDSM prvky, erotickými hračkami dobrým vínem nebo afrodiziaky, ale stejně mi jednoho dne manžel navrhl trojku MMŽ. Bez váhání jsem odmítla. Až po dlouhém naléhání jsme se rozhodli pro inzerát, tady na amatérech. Přišlo hodně odpovědí a já si nakonec vybrala dva muže, se kterými jsem si nejvíc rozuměla.
První rande po 20 letech bylo s mužem č. 1. Byla jsem nervózní, hlavou mi běhalo spoustu myšlenek, ale po pár skleničkách v baru jsem šla k němu do bytu. Sexu jsme se nemohli oba nabažit, šukali jsme až do rána. S manželem jsem byla domluvená, že mu po každých 2h pošlu fotečku, jak mi to zrovna dělá, vzrušovalo ho to.
Uběhl týden a já se těšila na další rande s mužem č. 2. Druhé setkání už bylo mnohem uvolněnější a vzrušující. Bavila jsem se, smála se a sex s dalším cizím mužem byl pro mě velkým vzrušením a zážitkem. Pravidelně jsem ho pak navštěvovala a zažívala nezapomenutelné okamžiky.
Po čase pak můj milenec jezdil za námi, ale trochu žárlil na manžela, takže se se mnou miloval v obýváku a až se do mě vystříkal, tak šel na cigaretu a já šla do vedlejší místnosti si sednout na skvělou stoličku "Lonay Fantasy Fetish stolička", na které mě můj manžel vylízal vytékající sperma z kundičky. Miluje lízání vystříkané kundičky po cizím muži, miluje když mé tělo voní po cizím muži a po stehnech mi stéká cizí sperma, jeho touha po mně je pak divočejší, intenzivnější a prožitky jsou mnohem silnější. Nedokáže už bez toho žít.
Po čase jsem si s milencem přestala rozumět a další nový milenec už mě šuká před manželem na gauči. Někdy se manžel zapojí, někdy se jen dívá a pak mě pěkně očistí kundičku od spermatu, ať můžeme v sexu s milencem pokračovat.
Dnes vím, že ta dlouhá cesta stála za to. Trojka nám přinesla nový impuls a energii do vztahu a oba jsme s tímto vztahem spokojení.
Po 20 letech vztahu jsme v sexu začínali cítit rutinu. Zkoušeli jsme ho okořenit BDSM prvky, erotickými hračkami dobrým vínem nebo afrodiziaky, ale stejně mi jednoho dne manžel navrhl trojku MMŽ. Bez váhání jsem odmítla. Až po dlouhém naléhání jsme se rozhodli pro inzerát, tady na amatérech. Přišlo hodně odpovědí a já si nakonec vybrala dva muže, se kterými jsem si nejvíc rozuměla.
První rande po 20 letech bylo s mužem č. 1. Byla jsem nervózní, hlavou mi běhalo spoustu myšlenek, ale po pár skleničkách v baru jsem šla k němu do bytu. Sexu jsme se nemohli oba nabažit, šukali jsme až do rána. S manželem jsem byla domluvená, že mu po každých 2h pošlu fotečku, jak mi to zrovna dělá, vzrušovalo ho to.
Uběhl týden a já se těšila na další rande s mužem č. 2. Druhé setkání už bylo mnohem uvolněnější a vzrušující. Bavila jsem se, smála se a sex s dalším cizím mužem byl pro mě velkým vzrušením a zážitkem. Pravidelně jsem ho pak navštěvovala a zažívala nezapomenutelné okamžiky.
Po čase pak můj milenec jezdil za námi, ale trochu žárlil na manžela, takže se se mnou miloval v obýváku a až se do mě vystříkal, tak šel na cigaretu a já šla do vedlejší místnosti si sednout na skvělou stoličku "Lonay Fantasy Fetish stolička", na které mě můj manžel vylízal vytékající sperma z kundičky. Miluje lízání vystříkané kundičky po cizím muži, miluje když mé tělo voní po cizím muži a po stehnech mi stéká cizí sperma, jeho touha po mně je pak divočejší, intenzivnější a prožitky jsou mnohem silnější. Nedokáže už bez toho žít.
Po čase jsem si s milencem přestala rozumět a další nový milenec už mě šuká před manželem na gauči. Někdy se manžel zapojí, někdy se jen dívá a pak mě pěkně očistí kundičku od spermatu, ať můžeme v sexu s milencem pokračovat.
Dnes vím, že ta dlouhá cesta stála za to. Trojka nám přinesla nový impuls a energii do vztahu a oba jsme s tímto vztahem spokojení.
Také jsme to takto zkusili. Miluju se dívat jak jí píchá a když je plná jeho semene, vylízat ji je něco nepopsatelného, a nebo ho do ní strčit a píchat v semenu. Taky už je konec, takže zase jen ve dvou
Moc krásně napsáno....Krásné oživení vztahu...bez předsudků.SUPER
Opravdu super jen mohu závidět zatím jsem to nezažil ale vzrušuje mě úplně to samé ale nevím snad to dám až se namane příležitost 😜!
trojku musí chtít oba jinak to muže zle skončit
Vzhledem k tomu,ze jsem zena bisexualka,tak jsem tohle vzdy navrhla ja. Chci lizat bejakou zenu a zaroven si to uzivat i s mym manzelem a protoze nejsem sobec,tak se rozdelim 😁😈
Zrovna nejakou fajn zenu,slecnu hledame (отредактировано)
Zrovna nejakou fajn zenu,slecnu hledame (отредактировано)
Shrneme zde společné dojmy a zkušenosti z realizování "trojek" v minulosti.
Přirovnání "hloupý kdo dává hloupější kdo nebere je asi na místě! ;-)
Málokterá žena nabídne partnerovi trojku jako první v obou případech. Většina žen nesnese pohled na sex svého partnera s jinou ženou až na malé vyjímky. On měl partnerku, které se sex s jinou ženou líbil natolik, že sama inicovala a umožnila mnoho zážitků ve třech ŽŽM. Muži by s touto variantou samozřejmě okamžitě souhlasili!
Trvalo dlouho, že on nechtěl opačnou variantu přijmout i když to ona nevyžadovala!
Nicméně po mnoha krásných večerech v přítomnosti dvou žen sám dospěl k názoru, že to chce změnu.
Vůbec to nebylo jednoduché vstřebat při pohledu na ni a jiného muže. Prvních pár zkušeností nebylo ono.
On sám ovšem věděl, že to vyslovil a neměl by to ukončit. Hodně mu pomohl známej s většíma zkušenostma. To platí pro oba partnery stejně!!!! Pokud svolíte nezasahujte při rozběhlé "akci" i když vám to není úplně příjemné, protože vidíte jak si váš partner užívá když jste to chtěli a budete za blbce doslova, protože se nehodí ukončovat v průběhu! Prověří to důvěru ve vztahu a většinou to naopak vztah utuží. Je třeba si nastavit pravidla a říct si, že je to pouze zábava v ten moment pro oba a žádná jiná varianta není! Jakékoli předsudky či myšlenky, že by se mohlo stát cokoli co ohrozí vztah jsou nepřípustné!
Ovšem opačnou variantu nepřekousne mnoho mužů a jen zřídka nahlas doma vysloví přání trojky MMŽ.
Ale pomyšlení nebo představy u sebeuspokojování na dva muže a více myslí mnoho žen.
Co je téměř 100% a dokazuje tento web, že muži nemají problém jít do trojky s cizím párem! Ba naopak je to přeci možnost "ošukat cizí ženu". Jakmile pár vloží inzerát o hledání muže na trojku strhne se lavina odpovědí. Víc jak 90% nestojí za otevření, protože muži nerespektují konktrétní zadání a požadavky doslova napsané natož aby dokázali odpověd´o jedné větě nebo před tím otevřeli daný profil kde většinou lze snáz pochopit, že jejich odpověd´ nemá smysl! Ale když člověk má velkou trpělivost tak i v dnešní době tady lze najít muže do trojky. Za více než deset let zkušeností se povedlo 3-5x setkání s mužem, které stálo za to! Pak několik průměrných, které ovšem už nejsou to pravé. A také několik rozloučení ihned nebo po chvilce povídání!!! Dost člověk pozná už na začátku konverzace tady. Kdo tady chce neustále přebírat a doufat v zázrak bez toho aby vůbec zkusil realizovat setkání a šel do toho i za předpokladu neúspěchu marní časem!
Ženy většinou vnímají když partner vysloví tuto touhu jako nátlak. Tehdy nastává v dlouholetém vztahu rozkol. "On sere ji, že něco vyžaduje a ona sere jeho, že odmítá! I např. díky tomu vznikají partnerské nevěry. Většina žen na první dobrou řekne, že dva muže nikdy. On může vyvrátit tento pohled, protože ve čtyřech víceletých vztazích k tomu přivedl svojí partnerku. Záleží jak to muž ženě rozhodně podává a není to jednoduchá záležitost a nějakou dobu to trvá, ale jeho zkušenosti vás ženy poté přesvědčí o tom, že pochybnosti a vnímání jako nátlak jsou zbytečné a lze si to opavdu společně užít a je to mnohonásobně lepší prožitek než riskovat vztah nějakým hloupým "úletem" a nevěrou! To je třeba si uvědomit a tak tomu opravdu je!!!!!!!!!!
Trojka ŽŽM když už se odehrává tak téměř vždy si ženy dokážou "vyhovět" a není takový problém. Trojka MMŽ je to opačné, protože přizvaný muž má různé představy. Převážně přeceňují domněnky o své výkonosti a mají jakékoli představy o průběhu sexu. Muž přizvaný do trojky musí respektovat představy dotyčného páru, mít velkou a doslova vnímat situaci bez nutnosti cokoli vyslovit a pokoru jinak to nefunguje.
Přirovnání "hloupý kdo dává hloupější kdo nebere je asi na místě! ;-)
Málokterá žena nabídne partnerovi trojku jako první v obou případech. Většina žen nesnese pohled na sex svého partnera s jinou ženou až na malé vyjímky. On měl partnerku, které se sex s jinou ženou líbil natolik, že sama inicovala a umožnila mnoho zážitků ve třech ŽŽM. Muži by s touto variantou samozřejmě okamžitě souhlasili!
Trvalo dlouho, že on nechtěl opačnou variantu přijmout i když to ona nevyžadovala!
Nicméně po mnoha krásných večerech v přítomnosti dvou žen sám dospěl k názoru, že to chce změnu.
Vůbec to nebylo jednoduché vstřebat při pohledu na ni a jiného muže. Prvních pár zkušeností nebylo ono.
On sám ovšem věděl, že to vyslovil a neměl by to ukončit. Hodně mu pomohl známej s většíma zkušenostma. To platí pro oba partnery stejně!!!! Pokud svolíte nezasahujte při rozběhlé "akci" i když vám to není úplně příjemné, protože vidíte jak si váš partner užívá když jste to chtěli a budete za blbce doslova, protože se nehodí ukončovat v průběhu! Prověří to důvěru ve vztahu a většinou to naopak vztah utuží. Je třeba si nastavit pravidla a říct si, že je to pouze zábava v ten moment pro oba a žádná jiná varianta není! Jakékoli předsudky či myšlenky, že by se mohlo stát cokoli co ohrozí vztah jsou nepřípustné!
Ovšem opačnou variantu nepřekousne mnoho mužů a jen zřídka nahlas doma vysloví přání trojky MMŽ.
Ale pomyšlení nebo představy u sebeuspokojování na dva muže a více myslí mnoho žen.
Co je téměř 100% a dokazuje tento web, že muži nemají problém jít do trojky s cizím párem! Ba naopak je to přeci možnost "ošukat cizí ženu". Jakmile pár vloží inzerát o hledání muže na trojku strhne se lavina odpovědí. Víc jak 90% nestojí za otevření, protože muži nerespektují konktrétní zadání a požadavky doslova napsané natož aby dokázali odpověd´o jedné větě nebo před tím otevřeli daný profil kde většinou lze snáz pochopit, že jejich odpověd´ nemá smysl! Ale když člověk má velkou trpělivost tak i v dnešní době tady lze najít muže do trojky. Za více než deset let zkušeností se povedlo 3-5x setkání s mužem, které stálo za to! Pak několik průměrných, které ovšem už nejsou to pravé. A také několik rozloučení ihned nebo po chvilce povídání!!! Dost člověk pozná už na začátku konverzace tady. Kdo tady chce neustále přebírat a doufat v zázrak bez toho aby vůbec zkusil realizovat setkání a šel do toho i za předpokladu neúspěchu marní časem!
Ženy většinou vnímají když partner vysloví tuto touhu jako nátlak. Tehdy nastává v dlouholetém vztahu rozkol. "On sere ji, že něco vyžaduje a ona sere jeho, že odmítá! I např. díky tomu vznikají partnerské nevěry. Většina žen na první dobrou řekne, že dva muže nikdy. On může vyvrátit tento pohled, protože ve čtyřech víceletých vztazích k tomu přivedl svojí partnerku. Záleží jak to muž ženě rozhodně podává a není to jednoduchá záležitost a nějakou dobu to trvá, ale jeho zkušenosti vás ženy poté přesvědčí o tom, že pochybnosti a vnímání jako nátlak jsou zbytečné a lze si to opavdu společně užít a je to mnohonásobně lepší prožitek než riskovat vztah nějakým hloupým "úletem" a nevěrou! To je třeba si uvědomit a tak tomu opravdu je!!!!!!!!!!
Trojka ŽŽM když už se odehrává tak téměř vždy si ženy dokážou "vyhovět" a není takový problém. Trojka MMŽ je to opačné, protože přizvaný muž má různé představy. Převážně přeceňují domněnky o své výkonosti a mají jakékoli představy o průběhu sexu. Muž přizvaný do trojky musí respektovat představy dotyčného páru, mít velkou a doslova vnímat situaci bez nutnosti cokoli vyslovit a pokoru jinak to nefunguje.
Já bych si to přál ale navrhnout to musí žena.
u nás to bylo obojí. bývalý manžel mě dlouho přemlouval a nakonec rozhodlo, že to bylo v rodině s jeho bratrem. styděla jsem se, ale zjistila, jsem, že při tom dosáhnu orgasmu mnohem snáz. tak jsem pak několik let udržovala pohodu v rodině, protože švagrová byl úplně nemožná. už jsme dávno všichni rozvedení ale po čtyřicítce pokud žena chce ještě sex, tak je to ve třech větší legrace - se stálými partnery přiměřeného věku.....
Přesně ze života...psáno životem,jak se říká..!
Dokonalá a výztižná odpověď to je ze života.
(отредактировано)
Řekla bych že asi jak která...
Zažít trojku byla vzrušivá představa mojí přitelkyně. Když měla narozeniny, vzal jsem ji do F na Genlemans party. Veškeré jeji představy se tam naplnily. M+M+Ž, M+Ž+Ž....byla to jízda
U nás to vzniklo tak že nejdříve proběhla neplánovaná čtyřka s výměnou při oslavách silvestra. A po té co jsme to pak doma probírali co se vlastně stalo se přítelkyně zmínila že by jí lákalo mít ty dva muže jen pro sebe a mě se ta představa hodně zalíbila. Tak jsme to zkusili a můžu říct že to bylo super a rádi si to párkrát do roka dopřejeme.
Je fajn mit partnera, ktery ma pochopeni a tesi ho rozkos partnerky. Take mam takoveho a jsem za nej vdecna.
To je asi ruzne. Ideal je samozrejme kdyz zena vi ze jeji chlap ji pak nema za kurvu ale za bohyni, kterou pak miluke jeste vic...
(отредактировано)
Jo, taky bych řekla, že lidé jsou hodně různé ... :)
Až téměř na vyjímky bych tento nápad domu netahala. Konec konců valná většina má tendenci se hroutit, protože přeci jen a pouze s ním v dobrém a zlem a nejkvalitnější sex ...
Až téměř na vyjímky bych tento nápad domu netahala. Konec konců valná většina má tendenci se hroutit, protože přeci jen a pouze s ním v dobrém a zlem a nejkvalitnější sex ...
Super, ale je to o tom že to musí být vyvážené - jednou dva kluci, jednou dvě holky. A nebo když jsi si single tak je to úplně nej.. 🤫🤭👌💯❗️❗️❗️
Přesně tak ❤️😈, musí to být od obou vyvážené a souhlasím s tebou.
U nás jsem trojku MMZ navrhl já, bohužel bez úspěchu, přítelkyně zatím nechce. Tak uvidíme časem.
Hlavne netlacit. Zene vyjasnit ze jeji rozkos bys s ni prozival spolecne je dobrym krokem. Vysvetlit ji, ze bys to nebral jako nevyslovene povoleni k pichani jin(d)e vybuduje velkou duveru. A bez duvery to nejde.
Sex s více muži je fajn. Nevýhodou je - muži spíše slibují, ale pokud je pozvete tak se vymluví.
Tak za mě. Já a manžel a jiny chlap určitě. Ale škoda, že muži o tom umí víc psát než se zapojit.
Já mám zase opačnou zkušenost. Matné se snažím seznámit s párem, ale vždy zůstane jen u slibů 🫣😢
Chlap ma chtíč,ale když má přijít k akci tak často vycouve. Já mám trojku moc rád a umím si ji užít.
No, ono je to asi těžké někoho spolehlivého najít. Mě trojka, jde jsou dva muži na jednu ženu hodně bere a myslím, že se ti muži o dost ochuzuji
Asi to chce najít mezi přáteli nebo kamarády
Manžel si to přál, ale hned jsem mu řekla, že nedám další ženu v posteli. Tak vždy máme MMŽ. Bála jsem se toho, ale je to v pohodě. Jde o to se hlavně uvolnit.
Sobyně........................
...😁
...😁
Mne manžel stále přemlouvá na trojku,m,m,ž. Mě se to nezamlouvá. Netvrdím že jsem nikdy neměla jiného muže,ale sex ve třech mě neláká. Myslím m že bych se nedokázala uvolnit a tím pádem bych si to neužila.
Ahoj, domluv se s nim, ze to nejdriv vyzkousis bez nej.
Nebo se domluv s nejakym kamosem at k vam zajde na vecu/vino. Manzelovi nic nerikej predem. Cekej, jestli budes mit naladu/chut. Kdyz jo, kdyz budes pri chuti a vzrusena, poseptej manzelovi at prijde za ctvrt hodiny za vami a odved kamarada do loznice. Ty se rozjedes bez nej a on bude mit specialni zazitek, kdyz ty budes s jinym muzem v posteli a on za dvermi.
Ale kazdy to ma jinak.
Ja to mela rovnou s partnerem a druhym chlapem. Byla jsem nervozni, ale to k tomu patri.
Nebo se domluv s nejakym kamosem at k vam zajde na vecu/vino. Manzelovi nic nerikej predem. Cekej, jestli budes mit naladu/chut. Kdyz jo, kdyz budes pri chuti a vzrusena, poseptej manzelovi at prijde za ctvrt hodiny za vami a odved kamarada do loznice. Ty se rozjedes bez nej a on bude mit specialni zazitek, kdyz ty budes s jinym muzem v posteli a on za dvermi.
Ale kazdy to ma jinak.
Ja to mela rovnou s partnerem a druhym chlapem. Byla jsem nervozni, ale to k tomu patri.
Upřímně nejhorší je se uvolnit úplně před manzelem
Ve 3ce je uvolnění zejména ženy základem úspěchu u ní!
Ano mam rada trojky ale občas v jiné místnosti než Manžel. Vetsi uvolneni
U nas je to tak, ze ja bych rada dovadela s zenou. Muj muz ma pro me pochopeni, ale najit zenu pro me, kdyz muz bude take ve trojce jen pro me, je totalni iluze…
Najdi si babu a chlapa posli na fotbal 😄🙈
Já osobně bych radši m+m+ž. Rád když si ona užívá a já mám s toho potěšení.
Čauko máš radši mmz ....co ta na tom najviac vzrušuje
Čauko máš radši mmz ....co ta na tom najviac vzrušuje
určitě trojka m+m+ž trojka ž+ž+m pro muže nevýhodná
Ź+ Ž+ M velice výhodná ale nesmíš být sobec.😜
Toje pravda protože ženy se rozvášni a jak to bývá tak mi končíme 🤣tak že souhlasím
A na to jsi prisel jak? ☺☺
Ti, co jsou dva se staraji o toho, kdo je jeden.
Takze 2 muzi o zenu.
Dve zeny " nelezou" po sobe, ale obě delaji poteseni muzi. Sex neni jen o zasunu ☺
Ti, co jsou dva se staraji o toho, kdo je jeden.
Takze 2 muzi o zenu.
Dve zeny " nelezou" po sobe, ale obě delaji poteseni muzi. Sex neni jen o zasunu ☺
Tak takhle si představuji trojku.Ještě jsem to nezkoušel ale snad mi to někdo dopřeje a já to zažijí.
A znáš přísloví - voják se stará, voják má.
V tom máš pravdu.Pár inzerátů jsem oslovil ale asi na to jdu špatně nebo nejsem podle jejich představ.Nebo nevím 😀
Jdeš na to špatně 😀. 😀😀😀😀😀😀
Asi máš pravdu.Rada jak na to by bylo na místě.😀
Proč nevýhodná ? Pro chlapa je lepší Ž+Ž+M
Presne tak ☺. Konecne nekdo, kdo vi, jak to prakticky funguje ☺
Protože je pravděpodobnější, že jedna žena uspokojí více pánů, než naopak. Najdou se, ale rozhodně to není většina a pokud ženy nejsou bi, tak je to pro chlapa mega makačka, co s druhou, když šukáš první? Dojde si na svačinu?
Pardon, ale myslím, že to není tak úplně pravda.. Zažil jsem párkrát (žžm) a vždy to bylo skvělé a chlap (pokud není blb) si dá sakra záležet na tom, aby obě dámy odcházely naprosto spokojené!!! Jednak pro vlastní ego (asi - myslím, že nejsem nějak velký egoista, ale existovat s pocitem, že jsem měl v posteli 2 ženy a zklamal jsem jako chlap, to by nebylo dobré), a za druhé : žena musí odcházet vždy (u)spokojená... myslím, že se pak vždy ráda vrátí...
Сообщение было удалено пользователем.
Přesně tak. Muži mají čas na pauzu a regeneraci nebo třeba lízat ženě prsa, když je druhý šuká
A tak já to myslela tak, že žena má tři otvory, střîdačku nepovažuji za grupec
Trojka ž+m+m mi dává smysl, ale ž+ž+m vůbec 😁
To stebou souhlasím lepší dva M nes li dvě Ž .hlavně proto že se pak žena cítí jako princezna kdys se oni starají dva M
Dobrý den, proč myslíte?? (Tedy slyšel jsem to už od více žen) Je to proto, že žena se nerada dělí??
Meli sme obe trojky, a zene se to vic libi s holkou
Me by se asi vic líbilo to zkusit s holkou, zatim jsme meli jen jednu neočekávanou zkušenost s M na dovolené, byla to shoda nahod a pro nas oba hodne nečekana, manžel se jen koukal
Tak to by mne zajimalo , napiste sz prosim
To my chlapi to máme naopak i když já bych oboje. Nejsem na chlapy jen 2 chlapi na 1 ženu
Tak představa MMŽ se mi hodně líbí :).
Wauuuu si sexi představa já a muž a ty mě vzrušuje šel bych do toho
Proč si jen představovat. Realizuj 😉
Kdyby bylo vše jednoduche a snadné....
Přesně, on si myslí, že mu napíšeš ať přijede ještě s kámošem 🤣
Ní, mě se toto líbí moc. Dělat spolu s druhým mužem ženě dobře
J.jj ..MMŽ pokud se oba dva věnují ženě tak ONA z toho má nejvíc ,jednak se můžou střídat a dát chvíli oddych a jednak dva MM můžou ženě udělat přání, které měla pouze ve snu!
A tady o uspokojení ženy jde jako první!
A tady o uspokojení ženy jde jako první!
M+M+Ž se mi líbí už proto, že dvě ženy bych asi těžko uspokojil a líbí se mi dívat se, jak to druhý muž dělá ženě...
i žena byla spokojená víc než čekala
Asi jak která, u nás jsem to navrhla já.
Ahoj ako ten tvoj na to zareagoval keď si mu to oznámila?
Byl nadšený:) začali jsem probírat jak a koho bychom rádi, založili profil tady, prozkoumali možnosti swingers klubů. Myslím, že se mu ulevilo, že to nemusel navrhnout sám.
(отредактировано)
Tak to bol teda moc nadšený z toho...
moje tvrdí, že pokud žena ženu nelíže, tak trojka se 2 ženami je celkem mimo
U nás jsem to navrhl já ale nějak jsem s tím neuspěl . Mne to ale láká pořád no co už asi si budu muset nechat zajít chuť .😀
A ty to máš jak manžel tě přemlouvá ?
Doplnění myslela jsem trojku ž+m+m
Samozřejmě. Ž+Ž+M zvládne možná nějaký nadsamec
Tak asi je to otom kdo co chce ale za mě navrhnu trojku aji já protože se mě líbí 😉☺️
S tebou musí být trojka krásná, jsi moc hezká žena.
Tak takovou dívvčinou bych chtět. Přeju hodně zážitkú. Dušan.

trojka z pohledu ženy
Zajímalo by mně jestli ženy jdou do trojky z vlastního uvážení nebo jen už nechtějí poslouchat doma prosby manžela - přítele.