Trapas na masáži.

Som už veľmi dlho bez sexu. Včera som bol na senzuálnej masáži a stal sa mi trapas. Ležal som na bruchu, celý holý. Masérka mi teplým olejom masírovala nohy. Najprv lýtka, potom stehná. Keď bola v hornej oblasti stehien, tak som už začal cítiť ako vo mne prúdi krv a penis mi ožíval. Prešla rukami aj na môj zadok a príjemne ho masírovala, to mi už začal môj malý vták dosť tvrdnúť. Keď zašla rukami medzi polky a dotkla sa mi análu a tej koreňovej časti penisu medzi zadkom a vajciami, tak som nekontrolovane ejakuloval. Nevedel som to zadržať, urobil som pod sebou poriadnu mláčku semena.Bez toho aby sa mi dotkla penisu som sa tam takto vystriekal.
Veľmi som bol zahanbený, našťastie to ale masérka zobrala v pohode...

Ked si bol na senzualnej masazi tak to bolo aj cielom, nie?
Áno, to bolo, len som neočakával tak predčasný výstrek. ☺️
To sa stáva bežné pri relaxačnej a netreba sa tým vôbec trápiť
Ok...beriem späť...pomýlila si na s tou ,, relaxacnou,, masazou...😂
Ty si už fakt zažila masáž prostaty a zadku holeho chlapa???
Je hneď nutná reakcia tohto typu? Príbehy s predčasnou ejakuláciou si naozaj nemám potrebu vymýšľať, nepoviem keby som tu opisoval nejaké svoje heroické výkony....
A v čom spočíva ten trapas? Veď keď ti masírovala hrádzu a anál, tak si tam bol presne za tým účelom. Vystriekať sa, nie?
Ja idem zajtra...tak dúfam že budem v pohode..ale tiež sa mi to stalo prvýkrát
vidis. keby si siel ku gay maserovi tak ten by to po tebe este aj vylizal. nepodcenuj gay power! :D
Áno aj bisexual pasívny chalan 35 174 67 neďaleko od Galanty na to chystá