Lepšia Ochrana užívateľov

Milý tým prevádzkovateľov serveru Amatéri. Dala by sa tu vytvoriť taká možnosť, že by sme si vedeli zablokovať niektorých užívateľov tak, že by si nedokázali vyhľadať náš profil a pozerať si naše sprístupnené albumy? Zároveň by sme prijali možnosť, keby sme si vedeli nastaviť, že naše fotoalbumy budú prístupné len registrovaným užívateľom (ti ktorí niesu registrovaný a vlastne len anonymne navštevujú tento web by nič nevideli). Pre nás, ktorí tu z dobrej vôle a potešenia vytvárame nejaky obsah by bola táto možnosť viac ako vítaná. Vadia nám otravní muzi, ktorí navštevujú náš profil nonstop čakajuc aký album prideme…aj po tom, ako nás urazili, zablokovali sme si ich alebo nám vynadali pretože “nič tu nehľadáte”. Je mi jasne že takýto ľudia sa mozu zaregistrovať “nanovo” s iným telefónnym číslom, ale poďme im to aspon trochu sťažiť. Bohužiaľ, v poslednej dobe sa to tu hemží muzmi, ktorí neunesu kohokoľvek odmietnutie a napríkad nám riadne znepríjemňujú pôsobenie na tomto webe.

Veľa ľudí by to privítalo,keď ma niekto raz urazil a zablokoval som ho - tak chcem ho mať zablokovaného v celom profile (videá,foto,inzeráty atď.).niel len v správach.
Ale myslím ze ani rok po napísaní tohoto príspevku nie je žiadna zmena .
Ahojte, ja by som iba doplnil, že sa dá nastaviť, aby váš profil nebol vidieť pre neregistrovaných používateľov, dá sa tu aj nastaviť kto vám môže písať podľa pohlavia, ale to je možno iba pre VIP profily dostupné, neviem. Ale áno, súhlasím s tým, že ochrana a celkovo tento web by sa mohol posunúť kus dopredu.
Všimli sme si… že ak sa odhlásime a navštevujeme tento web “anonymne” bez toho aby sme boli prihlásený, tak sa nám zobrazuje podstatne väčšie množstvo albumov (nových, zaujímavých…) ako keď sme prihlásený 😅 a to podotýkam že máme overený profil. Je to absurdné. Znamená to, že človek ktorý tu nieje registrovaný tak vidi podstatne viac obsahu ako človek ktorý registrovaný je a nemá zaplatené VIP 😅 bože kam sa to táto stránka len dostala.
Menší update :)
Vzhľadom na pretrvávajúce problémy a ignorovanie od administrátorov tejto stránky, sme sa rozhodli zmazať náš obsah a naďalej tento web nenavstevovat :) ďakujeme všetkým tým, ktorých sme tu spoznali. Tým ktorí nám pôsobenie tu znepríjemňovali prajeme, aby našli vo svojim živote pokoj a pohodu :) ahojte
Super ste to napísali a zhrnuli, bolo by fajn keby sa preto niečo spravilo.
Tu admini to majú celé v péčku, schvália hoci čo, len nech sa to tu plní honičmi, zúfalcami a úbožiakmi! Táto stránka začína byť odpadom!
To hej,len keď to admini tolerujú a v merítku veci podporujú, najrozumnejšie asi bude, opustiť tento web a mať svätý pokoj.Nech sa tu admini a ich pár prívržencov pozerajú na seba.
Dalsi nedorieseny problem - blokla som si muza lebo proste furt na mna vyskakovali jeho fotky nie prilis esteticke ale ked si pozeram nove albumy a on nejaky nahodou prida tak ho tam vidim 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ dalsia vec v chate nevidim co pise osoba ktoru som blokla ale ona vidi vo pisem.. ked raz som niekoho blokla tak preco asi? Lebo s nim nechcem ziadnu interakciu tak nechapem preco on by mal citat o com sa bavim s inymi
luxus tiež by osm takuto moznost privítal a myslim ze nie je nás malo..len obavam sa že toto forum je už nejakú tu dobu "za opicami" zial v minulosti to tu malo aspon nejaku úroveň
Toto by sa pacilo aj nam...takato moznost by mohla byt napriklad len pre ludi ktori su prevereni alebo len pre tych vo maju VIP