Za burgerKingem v Koline

Nejlepsi placek kde zaparkujete a uzijete si krasny mrdani na kapote🤤🤤🤤🤤

Můžete prosím napsat souřadnice? Koukal jsem na to ba mapách a upřímně si neumím představit kde by se tam dalo něco dělat
Ze zvědavosti jsem se tam podíval a vždy tam parkuje nějaké auto a uvnitř je jen chlap. Tedy pokaždé když jsem tam dvakrát byl na burgeru. :)
....kde to v Kolíně je?? Ten King co je v obchodním centru?? To rozbité parkoviště proti nádraží?? Dnes kolem jedné pojedeme kolem, vyzkoušeli by jsme ....díky za info...
Tohle vlákno vzniklo dříve než byl Burger king přímo v Kolíně jedná se o dálniční pobočku na adrese - Dobšice 143, 28905 Dobšice
Konečně konkrétní odpověď. Dík. Předpokládám, že je to ten zalesněný plácek obkroužený sjezdem z dálnice.
Ještě je super místo, když se jede na Žehuň, tak před těmi serpentýnami se uhne doprava, vedla tam dřív stará cesta na Kolín, a dostaneš se na nadjezd nad dálnicí, a vždy když jsem tam byli tak tam bylo prázdno 🙂
Ahoj, ještě tam jezdíte? Rád bych si přišel zašmírovat a pohonit nad Vámi 😇 kdyztak sw nebojte napsar SZ 😇
Ano, souhlas. Tohle je fajn místo. Jezdili jsme tam také. A kdo se rád ukazuje, tak když bude úplně na konci tak je vidět trochu i z dálnice.
Ahoj, ozvi se a rád přijedu, bude to vzrušující zážitek pro nás oba.
Tak kdy se tam sejdeme? Přes Kolín jezdím 😆😆😆