Přítelkyně je v sexu top, často, ráda na všechny způsoby, dělá se bez problémů. Jsme spolu poměrně dlouho i tak jsem navrhl, že uděláme kundí maping s tím, že to bude zajímavé. Začali jsme prsty a hodnocení bylo 1-10, všechny dírky, různé hloubky, směr, olejíček a tak. A teď k tomu lízání, zkoušel jsem , špičkou, dovnitř v ploše, podél, příčně no všemožné způsoby a rychlost, tlak. A co mi překvapilo, že mé některé léty vypracované fígle nebyli v popředí. Chtěl bych podotknout, že se mi u toho udělá vždycky. Možná lížeme blbě a myslíme si opak, každá to má jinak, ale je to těžké si to přiznat.
To jsi napsal pěkně. Ono co si budeme .... Sama za sebe musím říct, že nikdy jsem dotyčnému neřekla, že to stalo za how.... Ale v podstatě jsem sehrála divadýlko... Takže jsem snad nikomu nepošramotila sebevědomí. A že jsem párkrát měla nutkání říct tvl, vys... na to, přestaň. No a nad sebevědomou hláškou, nikdy si žádná nestěžovala, se musím jen pousmát.... :)
Jojo, tady každý mrdá 6x bez vyndání, ale mě zajímá názor z druhého břehu. Každý chlap si myslí, že dobře řídí auto a skvěle píchá. Nutno přiznat, že jsem to v životě dostkrát odflákl úmyslně, střik a pryč.
Nemusím ho.
Nejvíc. To mam nejradši 🥵
Když chlap ví jak držet rytmus a slízne obě dvě dírky a tak si myslím že poteče řeka 😛😋
Nesnáším lízání
většinou to neumíte a poradit si nenecháte. Urazíte se
ja bych si nechal rad poradit
Prostě ne 😀
hm hezky pekne to uz nedavam
Ani se snažit nemusíš 😁 já žádnému chlapovi šanci nedávám
Nejsi jediná na světě
Naštěstí nejsem, ony to některé mít rady třeba budou
v poradku okey nic no
Ty bys fakt vlezl na tlustou, neforemnou, hnusnou ženskou? 😂 to si děláš prdel. Prehrabovat se a nadzvedávat nadpičnik?
Reakce pardóon 🤣😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Tvl to nešlo bez redakce sorry 🤣🤣🤣
Když to umíte tak ano
Sice nejsem holka, a miluji lízat Holku💋🤩😈 vždy dlouze až do výstřiku a do rozklepaní stehen😇 kezby tady byli nějaké slečny které by chtěli lízat o mladého potetované muže.🫤💸🍀 ale nejsou. Hezky dne všem.☺️
A ty se divíš že se nechtějí nechat dělat v autě jak coury u cesty, ještě s nabídkou FO jak štětce?? 🤨
Tak proč ne, když se sejdou dva normální lidi slušný zdravý. A chtějí si oba užít. A hlavně od toho tady ta stránka je.🤷♂️
Ano každá touží po tom být drktaná v autě
tak prijed a vem na hotel
Jarda už tu víc než 3 měsíce nebyl, ale ostatním to prozradím. Orálu trošku v rámci předehry, pak dávám přednost ztopořenému.
Nee asi. Nesnáším 🤣
Jasné že ano, bez dobrého lízání není dobrého sexovánì.
Jasné že ano, bez dobrého lízání není dobrého sexovánì.
Nejlepší......................................................
Jo to je opravdu nejlepší 👍
......taky si myslím👍není nad pěkné polízání
Lízání je pro mě ta nejkrásnější a nejlepší věc ❤️❤️
Lízání až do orgasmu je super,pak stříkám muž celý morký! Takový muž si tu nádheru zaslouží...Potom hodně tvrdý do mě....pak zase nechám stříkat muže...
Ahoj, to máš super přístup..💦 Také miluju když ženská pořádně vyteče, je to super..😋😉 Lukáš
No jako prostě,kunda je pro kluky přitažlivá 🤗, člověk by jí nejradši sežral.....a pak taky ten efekt že,?....člověk se vás dotkne jazykem a zachvěje se celý tělo 🙂.... tak proč si to neužit, ...pro kluky je to dar,... holky to ocení
Mají rády... To je jasné, ale musíš to umět a né jak idiot se snažit zajíždět dovnitř, ale hlavně musíš lízat klitoris...
Za mě tedy jako za ženu, tak lízání je krásná záležitost. A když mi po ní muž jezdí i celým jazykem a zajede i do vnitř, tak to se mi líbí strašně:)
Tak to by jsme si rozuměli. Miluji lizani.
Ahoj a co lízání postříkaný kundičky? To je vzrušující
To asi ano, ale to jsem ještě nezažila;)
Koukám, zajímavé chutě..... Tohle by mě bavilo moc.... Taková věc, kterou chci zažít
Já bych do toho šel a ty?
Jojo, to je jak když jsme kecali s kolegou v práci, bylo nám asi tak 24-25 a on jakože když lížu tak co lížu. Tak říkám že hlavně klitoris a z něj vypadlo že aha, že jako vylízává celou piču a zajíždí dovnitř. Tak jsem si tak pro sebe říkal hodně štěstí vole.
:-D jojooo je to tak ... Borci myslí jen na svoje choutky, ale to jak by to měli dělat, aby to protějšku bylo co nejpříjemnější neřeší...
Hele, jako nechci prudit, ale pátou třídu snad vystudoval každý.... Holky mají rády... Kluci rádi....
Ahoj honza lízání je nádherná věc 🙃

Holky máte rádi lízání ?
pro holky aby napsali co mají nej