Splasknuti penisu

Ahoj, mám takový problém s přítelem, v posteli s ním nemám problém, dokáže mě udělat jak prsty tak jazykem a i si v posteli rozumíme, ale když má přijít “na věc” tak mu “splaskne” penis, už se o to pokoušíme delší dobu a furt nic, říká prý ze má z toho stres a ze se toho bojí, nikoho ještě nikdy neměl takže to je pochopitelný zejo, ale chtěla jsem se zeptat jestli by nám nemohl prosim někdo poradit nebo váš názor na to, dekujiiii

Když jsem měla klučinu co měl mít první sex, tak jsem se s ním svlékla a neřešila zásun, lízal mě, pak jsem si ho přitáhla k sobě aby na mém nahém těle ležel a líbala jsem se s ním.. pérem se dotýkal kundičky a já si ho po sobě vozila až nakonec po chvilce chtěl zasunout sám.. nesmíte to téma řešit a jen se bavit..
Pár schůzek jsem s ním měla jen čistě o hraní a pak k tomu došlo samo.. (отредактировано)
Pokud jsi jeho první, tak je prostě nervózní. Podle mě mu stačí dát jenom čas, sex je pro něho nová věc, musí se otrkat. Zkoušejte to a až bude mít hlavu v pohodě, tak se začne dařit...
Možná máte moc dlouhou předehru ale spíš bych to taky viděl na problém v hlavě . Prostě je tak nadrženej a nechce tě zklamat, až mu to mozek překazí. Jednou se mi to stalo také ale druhý pokus vyšel. Pokud používáte ochranu nasaď mu ji ty nebo celou akci žačni ty a co nejdřív dojít k penetraci, aby si to jeho mozek nestihl rozmyslet.
Nojo, jsme lidi, ne stroje. Tohle se stává. Chce to se uvolnit, nemyslet na to, že musí být dokonalý samec. Nespěchejte, dejte si čas, mazlete se a ono to bude časem v pohodě. Troška alkoholu, jak tu někdo radí taky nemusí být na škodu, ale opravdu decentně 🙂 Držím palce
To se může stát i zkušeným pánům, třeba při nasazování kondomu. Pokud se nestydí, a chce to vyřešit rychle, nechat si napsat viagru, mělo by stačit zajít za praktikem a popsat problém, vzít si max půlku. Druhá možnost je použit při hrátkách erekční kroužek. Další styk by již měl být OK.