S manželkou mrdáme na veřejnosti v létě často. Právě proto, aby mohl kolemjedoucí zahlédnout. Sex v kabinkách je naše hobby. Zatím žádná negativní reakce nebyla. Ale honit na veřejnosti my přijde dost nevhodné.
To zní, že si užíváte opravdu naplno. Do honění bych určitě nešel.
Mam stejně hrisne myslenky. Rad pokousim okoli a zkousim ruzna mista. To vzruseni je vzdy nepopsatelne...
No na veřejnosti 🤣🤣🤣 V létě v jednom kempu na Vltavě po trochu alkoholu jsme si to z mladou rozdali ve stanu 🤣 Ráno jsme byli za celebrity 🤣🤣🤣
Přesný opak toho co jsem myslel, ráno vám asi bylo trapně že? Věřím, že nyní je to pro vás radostná vzpomínka. Osobně jsem měl jsem na mysli spíše že riskuješ, že tě někdo přistihne, ale nakonec neuvidí a zůstaneš v anonymitě.
Nahoře se ptáš,co vzrušujícího jste zažili a zde píšeš,že tě zajímá,kdo to zkusil a zůstal v anonymitě (tudíž nic než ten sex ve dvou nezažil).Asi by to chtělo upřesnit,co tě vlastně zajímá.My jsme toho na různých místech zkusili už hodně,někdy nás viděli,jindy ne a několikrát se dokonce i někdo přidal.
Měl jsem na mysli vzrušení, nahocení, nemravnosti... s přítelkyní, nebo na rande. To vše přitom, že hrozí nachytání. Čekal jsem například kde všude (na veřejnosti) to čtenáři zkoušeli a kde je to nejvíce vzrušovalo. Nadhodil jsem obecné téma, nic konkrétního jsem na mysli neměl.

Zkušenosti z veřejnosti
Ahoj amatéři,
co nejvíce vzrušujícího jste na veřejnosti zažili? Máte s erotikou na veřejnosti hodně zkušeností?
Osobně jsem nic moc takového nezažil a neskutečně mě vzrušuje představa toho, že můžete být nachytáni.