Zkušební kabinky

Ahoj, s přítelkyní milujeme dělání zvrhlostí ve zkušebních kabinkách. Máme vyhlidnutych pár obchodů, kde jsou fakt luxusní. Ideálně s dveřmi co nejblíže zemi, ne závěsem, ale klidně budeme rádi za další tipy:) osvědčil se nám třeba CROPP, kde navíc hraje hudba a mají tam hezký oblečení, který si slečna může zkusit a pak v něm sexovat.
Případně můžete psát své zkušenosti z kabinek :)

Ahojte, čo tak kabínky na Slovensku? Aké sú vaše obľúbené?
Je to jíž mnoho let byl to Dům módy v Praze kupoval jsem si oblek prodavačka blondýnka krásná tvář obrovské prsy když jsem od ní přebral oblek těch prsů jsem se dotkl a to více.postavil se mi ona po chvilce se ptala jak se v obleku cítím řekl jsem jí že kalhoty jsou mi velké. Ona mi řekla že přinese menší. Já jsem se svezl a ve slepých se stojícím čekal. Ona přinesla menší oblek podávala mi ho a naklonila se, já to nevydržel a ty kozy pohladil a ona mi pohladila mé přeplněné slipy. Pak čekala za závěsem a ptala se mě jestli je dobré jestli se může podívat zkontrolovala sako a poté kalhoty na závěr pohladila poklopec s otázkou zda mi to tam není malé a zmáčkla jak ho držela polibili jsme se i já potezkal její kozy a pozval jí na večeři.ona souhlasila. Dali jsme si rande šli na večeři a po večeři jsme jeli ke mě a doslova promrdali noc. Pak jsme se mnohokrát dráždění ve stejné kabině.
Nejraději mám kabinky, kde je jen závěs a vše slyšet 😇 Naopak mě vůbec nelákají uzavíratelné kabinky kde hraje nahlas rádio, to už rovnou můžu mít sex doma v posteli. 😅
A už si se tu s někým za úcelem sexu v kabince sešla?
Tomu naprosto rozumím 😏 tak to jsme zkoušeli taky, ale nějak nám vyhovují ty s dveřmi, víc se uvolníme a pak si to i víc užijeme. To je jak když někdo šuká ve vlaku v kupé se závěsy a někdo klidně ve velkoprostoru, ale hlavně si to užít 😈
Určitě - já jen dávám svůj pohled na věc, mě právě ten "strach" že může kdokoliv přijít / vidět / slyšet rozpálí úplně nejvíc. :) Ale chápu, že zas jiná žena se u toho nedokáže uvolnit a neužije si to.
Jak moc se to hlídá? Jako věřím, že kvůli zlodějům hodně, takže se může stát, že vás vyvedou nebo?
Tak kamery tam být nesmí, takže nesmíš být nahlas:)
No sice nesmi, ale to nemusi nutne znamenat, ze tam nejsou :-) Ale jo, za to vzruso to stoji 👍 (Jen by asi bylo blbe kdyby nekoho pristihli a chteli to rozmazavat treba pres policii...)...
Tak to by se sami přiznali k protiprávnímu jednání, tudíž to nikdy nejspíš nevytahnou a pobaví se Mac securitak 😅
Nojo, ale co kdyz te uslysi nebo budou mit podezreni co tam delas? Zavolaji sekuritaka a kdyz jsou uvedomeli, tak i policii? A potom? Budes mit zaznam v prestupcich? Se ptamjak by to mohlo fungovat...tenhle potencionalni ofiko zaznam nekde me brzdi v tehle aktivitach...
Tak pokud to necháš v čistým stavu a nic neznicis, myslím, že se nic nestane. Myslím, že to nedělá úplně málo lidí a maximálně tě vyvedou pryč, nebudou to chtít řešit. Ale samozřejmě někdo uvedomelej může být vsude.
Kecy v kleci. Na 99% z personálu vůbec neví, že v kabince šukáš a pokud ano, tak vůbec nereagují. Šukáme v kabinkach pořád a vždycky a nikdy nikdo nic. Jen občas, když je fronta, tak slyšíš, jak se baví mabo si to tom povídají ti za závěsem. Ale komplikace 0. A je jedno kde.
Už jsme několikrát zažili,že kontrolují kdo a s čím jde do kabinky (Marks Spencer,Tezenis CČM).Dokonce paní procházela uličkou a ptala se jestli je vše v pořádku (Tesco Skalka).A minulý týden v Camp Davidu v Letňanech jsme měli personál stále za zadkem.To si fakt v klidu nezašukáš.
No vidíš, tak jste měly smůlu. Nám se to nikdy nestalo. A zrovna v CČM jsme často.
Taky chodíme do Olympie do half price šukat, tam je to top, nebo Freeport Nike outlet
Tak HalfPrice jsme zkusili, ty kabinky byly snad vysloveně určený na mrdání, ať mi nikdo neříká, že ne 😅 luxus
Ano přesně,velikost,zrdcadla,zamykání,vše jako stvořené na šukačku👍