Seznamka foto

Ahoj, chtěl bych znát váš názor. Projíždím z prdele seznamky a tam asi tak z 99% ženy chtějí civilní foto chlapa, ale samy tam fotku nemají. Nemyslíte že když po někom něco chci tak bych měl nejdřív ukázat sebe a pak po někom vyžadovat fotku?

Nikdy jsem neposílala předem fotku a nikdy jsem to nechtěla ani po muži a je jedno zda tady či někde jinde..
Nejlepší je si popsat a když si rozumíte, zavolat si a pak teprve s tím, že pošlete oba.. Mentálně zdravá osoba co nemá postranní úmysly to pochopí ..

Ten internetový svět je hrozně nakrmený jednoduššíma formama lidí a jako po ukončení služeb asi nebudu moc koukat na internet.. osobně lepší
Tak to já to mám naopak,muži po mně chtějí fotku ale sami nechtějí poslat..
To je jedna oblast kde maj ženy navrch - online seznamování, prostě tam foto mít ani nemusí a stejnak se brodí stovkou zpráv denně. Ty třeba na sobě makáš, chodíš do fitka, jsi za vodou, dobře vypadáš ale tvoje šance na (online) seznámení konverguje k 0. Taky jsem na seznamkách ale randím i venku. Moje požadavky předem vyřadí 90% žen (fajčení, koníčky, děti, sport, vzdálenost) a to jsem nezačal řešit vzhled.
Tak ono to jde ještě vysvětlit jinak...třeba že z těch 99% červených bude asi 90 % skrytých chlapů(to jsme ještě optimisti*3*) Ale proč vytahují fotky tímhle primitivním jednáním ,to už ti neřeknem :)
Protože je potom posílají jiným inzerátům jako svoje vlastní.
Je úplně jedno, co si myslím já nebo kdokoli další. Cítíš problém, tak jednej. Ztrestej je nezájmem a hlubokým opovržením ;)
Takhle by to mohlo dávat smysl, kdyby byl vyrovnaný počet mužů a žen hledajících cokoli na seznamce. Tady tomu ale tak není, proto si to vzácnější pohlaví může nastavit jak chce...