Milujem nahotu

Nahota

Milujem nahotu a keď ma smiruju
Radšej kurz Slovenského jazyka si daj ako chodiť smirovat
Rád sem-tam pozriem na kúpalisku alebo pri vode...na krásne prsia,zadok ..dokonca aj pohonom vo vode
Nahota je krásna a taká nahá prechádzka v noci niekde
Moja sa rada ukazuje,vzrušuje ju to keď ju neznámi ale aj známi obkukávaju a mňa vzrušuje to že je s toho mokrá.Privýtali by sme pár s ktorím by sme trávili nahé chvíle.
Ahoj,Košice 70/62 aktívny v sexu,hľadáme starší pár na nahotenie a sexovanie bez výmeny .
Tak to sme na tom rovnako. A nahotou a aj smirovanim. Ja okrem ineho robim aj prace ako hodinovy manzel a vzdy ked sa to da pracujem nahy. A ked je teplo tak aj vonku v zahrade ci okolo domu.
Už aby bolo teplo a dalo sa ísť na nudapláž nahota je super. Ja mám obľúbené Zelenú vodu, Zlaté Piesky, Kameničany a Šutovo . Aké máte obľúbené vy ?
Сообщение было удалено пользователем.
Raz sa mi klient zdôveril, ako veľmi má rád nahotu. V podstate sme sa zoznámili tu na Amatérov a na dlhé roky sa stal mojím klientom. Veľmi ho vzrušovala nahota a služenie, ale nemal veľké šťastie pri hľadaní dobrodružstva. Zaujal ma svojou vytrvalosťou, keď sa mi raz počas masáže zdôveril, že stál nahý ako model pre maliarov a oni ho maľovali. Síce dostal len pár drobných, ale ten pocit, keď stojíte úplne nahý pred dvadsiatimi maliarmi a oni si vás obzerajú, je veľmi vzrušujúci. Mám veľmi rada príbehy a počúvala som ho so zatajeným dychom, lebo je to fakt vzrušujúce. Tento klient náhle zomrel minulý rok, jeho manželka mi poslala správu, mal ma uloženú v mobile pod iným menom, inak by mi ju neposlala. Stále si na neho spomeniem, keď sa tu spomína nahota. Bol to dobrý človek, zomrel mladý, je ho škoda a je mi z toho smutno. Ale život je už taký, nikto nevie, kedy odíde, trošku som sa rozpísala. Nahotu mám rada aj ja, ak môžem, doma v lete bývam nahá 😁
Je vas tu v diskusii len pár žien, ktoré chcete nahotu , hoci muži by si to radi pozreli a im nerobí problém byť nahí. Tak trocha nerozumiem, v čom to je, že sa ženy nechcú ukazovať nahé ? Boja sa zneužitia ?
Pěkné čtení, přítelkyní taky učarovala nahota a být viděna venku na zahradě nahá cizími lidmi, tak se těšíme na slunečné počasí a zahradní aktivity
Pre mna je nahota tiez dolezita milujem ked sa mozem uvolnene pohybovat nahy a naj ked sa vie niekto pridať a užiť si to.
Je to krásne ka rád sa ukazujem aj keď sme na akci pri vode tak holi beham
Ahoj tu Mato a ja tiez milujem nahotu a mam rad ked ma smiruju alebo ked sa mozem aj nahy predviest
AHOJ TAK TO SME UZ DVAJA CO TU NAHOTU MILUJÚ.MYSLIM ZE BY SME SI MOHLI NAPISAT SUKROMNE KRASKA :*
Radosť ta sledovať 😉 stačí povedať kde a kedy budes
Aj ha a hlavne keď je to zrelá žena z chlpatou kundickou
Z priateľkou máme radi keď sa nanáša pritom pozerajú hoc kde aj na verejnosti .
Bol by som nahý s kýmkoľvek, ako si želáte. Aj celý deň. Pravidelne tiež ponižovaný a trestaný. Je to zadarmo. Medzitým môžete robiť fotografie a videá bez tváre.
Môžem cestovať. Som bisexuálny Maďar. Diskrétnosť zaručená. Napíšte list!
Peknú kundičku máš tú by som aj ja šmiroval a honkal si na tebe keby si moja pribuzna
Ahoj ja nahotu zboznujem! Ked som doma sa chodim vylyucne nahy a inak minimalne bez spodneho pradla. Ak mas chut na nahu kavu alebo nieco podobne napis skusime nieco vymysliet. M
Bol by som nahý s kýmkoľvek, ako si želáte. Aj celý deň. Pravidelne tiež ponižovaný a trestaný. Je to zadarmo. Medzitým môžete robiť fotografie a videá bez tváre.
Môžem cestovať. Som bisexuálny Maďar. Diskrétnosť zaručená. Napíšte list!
pridem sa na teba kuk a vystriekať ťa zasobou semena
Ja nahotu praktizujem každé leto pri Váhu medzi Piešťanskými prúdmi a Hornou Stredou. Mám tam fajn miesta. Zdržiavam sa tam rád, keď je slnečno.
Ahoj, nechcela by si mladého čo by ťa trošku pošmíroval?
Slováci sú v tomto akýsi zvĺáštny. Keď si zoberiem welnessy alebo nudapláže , tak je tam vyzlečených zhruba 80% chlapov a 20% žien. Neviem čím to je. Napr.v Čechách je to približne pol na pol.
Aj ja milujem nahotu v akejkoľvek podobe. Mám rád aj masáže kde môžem si vychutnať pocit nahoty, ležať úplne holý bez prikrývky či plachty...
alllx
alllx Неактивный 1 год назад
Nahota je fajn. Hlavne u žien, u ktorých je na čo sa pozerať. No aj oblečenie, ktoré dáva tušiť krásne telo pod ním, býva veľmi sexi.
Nuž nie je nič krajšie ako necítiť na sebe nič oblečené a vedieť že máš vedľa seba ľudí čo vyznávajú podobne oslobodzujúci pocit...a k tomu by aj patrilo krásne vzájomne obkukovanie a dráždivé zážitky 😁😜🤪🤡
Veľmi rád sa prídem na teba pozrieť:), do akej sauny chodíš?
Ako návnada pre jednotlivé mužské pokolenie dobré.
Ahoj. Ja som na tom podobne. Najradšej som nahý na netradičnejších miestach. A rád si to vtedy aj dokumentujem - foto, videá. A tiež mi nejak moc nevadí, keď ma tak aj niekto vidí. Veď no a čo :)
Kam chodis nahotit? Velmi rad by som ta smiroval, aj sa ukazal.
ahoj.to milujem aj ja.kde ta mozem prist smirovat?alebo chces ty mna?