Títo by sa mali volať radšej iba Red Bull.
Podľa mňa pojem "bull" predstavuje atraktívneho, dominantného a skúseného muža, ktorý zvedie ženu, pričom jej partner o tom vie a prípadne s tým súhlasí. A toto ho ešte aj sexuálne vzrušuje - že iný muž má sexuálne aktivity s jeho partnerkou. Tento termín sa úplne bežne používa vo fetiš komunitách alebo vo vzťahovej dynamike, kde je nevera dohodnutá alebo akceptovaná manželom, či partnerom danej ženy. Takže nie - Bull nie je muž ktorý na tajnasa zvedie ženu a stretáva sa s ňou na tajnasa. Bull je muž ktorý ľudovo povedané trka niekomu ženu a jej manžel, či priateľ o ňom vie
Takto nejak som to chcel aj ja napísať 🤣🤣🤣 ja som len chcel poukázať na tých samozvaných bullov čo pre ten sex urobia maximálne to že sa um postaví lebo všetko ostatné pre nich urobi ten manžel 🤣🤣🤣
No pozname ked napise 50-60 rocny nesympatycky maly chlap tlsty s malim 😂😂ze je bull ze ma chce oplodnit a najlepsie na tajnasa bez mojho
a mna by si brala?
Tak urcitr 😂😂😂 co bx si este nechcel
treba sa radsej pytat co by som chcel ;)
Všetko sú to rýchlojebci,…s minimálnym množstvom mozgovej kapacity,…alebo vôbec využitej,…
Predpokladám že to je ponuka čo sa ťažko odmieta 🤣🤣🤣🤣🤣

Bull názor
Tak ma napadlo a by ma zaujímal názor aj ostatných ľudí . Čo je vlastne BULL. Pre mňa osobne Bull predstavuje dominantného chlapa čo preťahuje niekoho manželku . S tým že si ju dokáže on sám zyskat aj napriek tomu že ma manžela Ty co sa tu hrajú na bulla s tým že si nájde pár kde ma v podstate už všetko zariadené ako manželku tak sex … v podstate že príde na dopredu dohodnuté miesto na dopredu dohodnutý sex … kde ma v podstate už pripravenú ženu a max čo musí urobiť je vloztit do nej vtáka není Bull … to dokáže každý chlap 🤣🤣🤣 milujem tie inzeráty som Bull a hľadám párik ….. prečo si každý chlap čo ma vtáka nahovára že je Bull ???