Predkozka stále stiahnuta

Predkozka stále stiahnuta

Ahojte, má niekto skúsenosť s permanentne stiahnutou předkožkou? Nechcem obriezku (zatiaľ) ale zaujima ma aké to je mať ju stále stiahnutu.
Dobrá téma. Ja ju mám tiež stále stiahnutu už veľmi dlho, časom si na to akosi zvykla a už mi ani nedrží na žaludi. Rozmýšľal som aj nad obriezkou .
A ako ju chces zaistiť aby znova nešla na žaluď? To môžeš akurát tak v Pase zamknúť
veď presne, stiahnem ju za žaluď a do 5 min je späť. Za žaluďom zostane len chlapom, ktorí ju majú aspoň trochu zúženú a zasekne sa im za ním.
Samozrejme je, pár dní to už skúšam ale je to iba pár dní ale zaujímal by na názor niekoho kto to tak má už napríklad pár mesiacov
A čo má byť cieľom tejto aktivity? Zníženie citlivosti žaluďa? Ja ju občas mávam hore, najmä keď idem von v rifliach naostro a vtedy je to celkom príjemné. Ale dlhodobo... neviem. To aby sa človek celé dni sústredil len na svojho vtáka a to tiež nie je ktovie čo.
Žiaden konkrétny cieľ to nemá, občas to tak mávam ale vždy iba jeden dva dni a ako vravíš občas je to rušivé preto som zatiaľ dlhšie nemal stiahnute
ahoj, ja to uz mam tak roky.. vlastne som s tym zacal v puberte, ked som zacinal s honenim. casom sa predkozka aj zmensila. dost to je aj o anatomii zaluda versus vwlkost predkozky. casom zalud prestal byt extremne citlivy oproti tomu ako je to u neobrezanych. mne sa to takto paci. dolezite je vytrvat ak chces staly /stalejsi efekt..
Ja ju mám stiahnutú už mnoho rokov. Ona sa časom roztiahne tak, že sa sama bude zhŕňať zo žaluďa.
Pomôže tomu prestrihnutie uzdičky aj piercing žaluďa.
Ja čo si pamätám mám vždy stiahnutú predkožku.....