Malý odlišný hypo penis

Vše o malých penisech a problémech

Jaký máte názor na malý penis jako takový a pak případné odlišnosti penisu? Já mám velmi malý hypospadia penis (v erekci 7-8cm) a díky hypospadii ještě navíc vypadá odlišně. Mám předkožku jakoby jen z vrchní části žaludu a dírku nemám kalsicky na špičce žaludu,ale na spodní straně pod sebou mám dvě dírky větší a jednu malinkou v tý jedný dírce . Více fotky v albech. Zajímal by mě váš názor ( žen,ale i mužů) jestli někdy takový penis viděli a co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi.
Nedelej si s tim starosti. Nikdo neni uplne stejnej a to vlsne dobre. Identicke penisya nebo u holek prsa a pipiny by byly prece nuda. A ta rozmanitost je prave to co nas nejen odlisuje,ale take nam dava chut zazit neco jineho. Nekdo ma maly penis,jiny ho ma nakrivo dalsi moc velkyho a holky se ho boji. Dalsi ma treba jen jedno varle a stejne naknec vsichni si nejak uzijeme. tak to neres a uzivej si jak nejvic to jen jde. 😀
Pěkně napsaný,ale bohužel můj penis ženy odrazuje. Žádná žena nechce dobrovolně malý penis. Jinak já mám rád různé odlišnosti,jak u penisů,tak u kundiček.
Tvůj problém není to že jsi mrzák, ale to jak se v tom masochisticky vyžíváš a vystavuješ to na odiv.
To není obdiv,to je realita kterou těžko pochopit, když to sám nezažiješ. Tolik výsměchů a odmítnutí a trapasů za ty roky. První sex jsem měl ve 28 a to mi dala kámoška z lítosti.
Jediná rada je to neřešit. Že pro nějakou ženu bude malý? To určitě bude. Ale když by jsi měl jiný tak je to stejné. Každá žena ráda něco jiného takže žádný penis není takový že by vyhovoval každé. Prostě to neřeš a nauč se žít s tím že nějaké vyhovovat bude a nějaké ne
Snažím se, ale není to tak jednoduché, jak píšeš. Tolik odmítnutí málokdo zažil. V sexu je nedostačující, prostě 7cm ženám nestačí.
Ahoj, žij s tím co máš. Chápu, že tě to může trápit, ale asi s tím nic nenaděláš. Pokud nechystáš nějaký chirurgický zákrok.
Prostě si užívej a neřeš to.
Bohužel s tímhle chirurgie nic neudělá. Nic jiného mi nezbývá než dál hledat nebo být sub děvka.
Ahoj, mám podobně malinkou výbavu a jsem celkem spokojený, nic mi nezavazí, zbytečně nepřekáží, sex máme s mou drahou celkem často, jezdíme na nuda pláže, hlavně to neřeším.
Já mám průměrnou velikost, ale malý má výhodu v cyklistice, v těch uplych hadrech je mu fajn !
A já to vidím zase opačně, tedy mít malé péro je v cyklistice nevýhoda, protože přes upnuté hadry je vidět, že máš malý péro a trpí tím tvoje chlapske ego ... Naopak malé péro mi nevadí v sexu, protože stačí s ním umět, a pak není vůbec na překážku...
Problém chlapů je mnohdy jen v hlavě. Kdo se nesrovná s velikostí své výbavy zbytečně trpí. Kolegyně z práce říká, že ji spíše vyhovuje menší výbava u muže, ti s větším jí způsobovali bolest. Jako jasně, vizuelně vypadá typ banán 🍌 lépe, každá druhá zvlhne, ale každá první asi ne. Stejně s tím majitel malé nebo velké výbavy nic nenadělá, záleží jak jsou každý šikovný.