Natahování kouli

Kdo rád nosí závaží na koulich a kolik nosíte? Já permanentně 220g a na den přidávám 200g.

Prosímtě, k čemu je to dobrý?
Viděl jsem na SW chlapa se závažím na šourku a zajímá mne, proč to vlastně dělal.
Měl sem až do 62 let koule v šourku, že skoro nebyly vidět. Stalo se mi, na jednom rande,že slečna něco slyšela a když jsem byl k ní pozván, tak zavřela dveře a povídá rozepni si kalhoty.No proč ne,zajela do rozkroku a prohmatala mě tam. Pak povídá skusím to, oboj se a zajdi pro víno. Ale k věci po operaci kýly, nějak sem hned nekontroloval sem se. Ale jednou sem si sém fotil anál. Pak jedna byla dobře, při večírku sem staré známé řikal jestli poznáš kdo to je, Ta fotka análu, ona kouká , zadek je jako tvůj ale koule tvoje ne.Až tehdy sem tu fotku prohlíd pořádně. Mě se varlata se šourkem protáhla tak že byla deší než penis v klidu v teple.Asi na 10 cm. To že sem se podíval hned na večírku a bylo to tak je jasné
No, já nosím na penisu, mam 2x20mm nerezové kuličky k piercingu. Problém je dost místa v kalhotách když to chceš mít celý den.
Á mění to nějak i požitek ze sexu když vám dole víc plandá pytel? Nebo to je jenom o tom pocitu tahání?
A co ženské na to? Oceňujou povislý šourek? To se ptám i ženských :-D
Něco ze života,kdysi jsem byl na táboráku kde se odehrála scénka.chlap s vytahanými koulemi si stoupl na židli a dělal jako hodiny(kukačky)a rukama ukazoval kolik je hodin a žena mu tahala za koule a on musel u toho ještě kukat takže nějaká výhoda se vždy najde.
To určitě ne. Jedná se o příjemný pocit když to táhne a cítíš tu váhu.
Koule bych rád aspoň do půlky stehen. Líbí se mi ten pocit tahu
Ahoj, nosím moc rád. Je to fantazie když to koule krásně táhne. Mám celkem pěknou sbírku různých velikostí a vah od 350 g do 2 kg. Nosím to i na nuda, nemám s tím žádný problém.
Taky moc rád nosím tyto erotické šperky. Na nošení je to velice příjemné.
Objednával jsem u dr.drtiče. Ale jestli ještě funguje to nevím.
Ano pořád funguje psal sem si sním nedávno a budu od něj brát závaží.
I já rád nosím kamkoliv je to super pocit jak to pěkně táhne.
A k čemu je dobrý mít vytahaný měšec?

Když budu mít koulindy podstatně delší než kladélko. *44*
Tak já mám koule velké od přírody,a můžu ze své zkušenosti říci že to má úspěch. Je to dobré při všech polohách ale úplně nejlepší je ze zadu. Když koule plácají přes poštěvak. Zatím sem nepotkal holku která by neřekla cituji ty tvoje koule to bylo super. Tak to jen aby jste tušili že větší koule jsou super. A když nejsou od přírody prostě se musí natáhnout. Ale má to i jednu negativní stránku, a to že třeba nemůžu nosit těsnější kalhoty. Je totiž dost nepříjemné když vám tam ženské koukají. Jednou na úřadě když jsem se do stejné kanceláře vracel zaslechl jsem jak se o té bouli ty úřednice baví.