Stretnutie odtiaľto?

Malý ste stretnutia odtiaľto a ako to dopadlo?

Ahoj no este som nemal ale chcel by som neni skym. Chcela by si ty? Stretko
Ja uz som mal nejake stretnutia odtial, ale nenasiel som ziadnu zenu ktora by bola kompatibilna a na rovnakej vlne. Bud neboli sympatie, alebo sme si nesadli charakterovo alebo som z nich proste citil, ze su to jednorazovky a aj tak to brali. Uzit si a nic viac. Proste ak ti clovek sadne a vies, ze je tam nieco viac....citis to od prveho momentu.
Ale popravde casto sa mi stava, ze ak napisem nejakej zene, mnohokrat ani spravu neprecita az kym sa jej napriklad o tyzden zase nepripomeniem vo chvili ked je prave prihlasena. Je to z dovodu, ze su zaspamovane spravami od muzov. A ano, zena to tu ma daleko jednoduchsie. Nepotrebuje vyplneny profil, fotku, proste nic a aj tak dostane kvantum sprav od muzov.
A cim dokaze muz zaujat? Sam neviem....asi dobre nastavena kombinacia popisu v profile, galerie a podobne.
Dávnejšie som sa zoznámila s jedným príjemným mužom, ale dohoda bola, že budeme mať len milenecký vzťah. Aj tak to bolo, no časom som sa zaľúbila až po uši. Obaja sme si užívali spoločné chvíle a stretnutia, ale stále mi akosi unikal. Mal veľa práce, a tak sa postupne vytratil a každý z nás začal žiť svoj vlastný život. Inak ho pozdravujem, ak to číta. Je to milé, lebo si občas ešte napíšeme. ❤️
Popravde za 5 rokov len 4 stretnutia. Vlastne 6 ale neboli sympatie na pokracovanie. Nejake tie rande boli ale vacsinou sa nic neudeje a len ignor....
Mne to pride tak, ze zeny si tu skor najdu "objekt" ako muzi. Ja som mal stretnutie 4x, ale vzdy ma oslovila zena niekde z pozadia. Nechodila na fora nemala prispevky len bola prihlasena a "lovila". S jednou som sa stretaval viac krat. S dvomi len raz a s poslednou to nevyslo. Nebola "chemia" aj ked ona velmi chcela.
Na základe čoho ťa oslovila, foto, či dobre napísaný profil? Ja som skeptický. Ale aspoň mám približný obraz ako to beží. Aj tak si myslím, že náhodné stretnutie pri nejakej aktivite má reálnejšie šance ako v anonymnom prostredí hľadať niekoho kompatiblneho
Raz to bolo ako odpoved na inzerat a 3x sa mi ozvali z chatu.
A vzdy to bolo za "odmenu".
Tak to si ma pobavil, za odmenu tu ponúkajú iné stránky a bez dlhého vypisovania 😀
Ja to beriem tak, ze na tych inych strankach je to samozrejmost a pre tie zeny len dalsi objekt. A stalo sa mi par krat ze baba pozera furt na hodiny a pohanala ma ze za 15 minut ma objednaneho dalsieho klienta. Take velmi neosobne. To ja nemusim.
Naopak tu mozno nerozhodnej zene to ulahci rozhodovanie a vzdy som bol velmi spokojny. A nebolo to len na hodinu. Vzdy to bolo opakpvane na 2-3 dni niekam mimo. A nikdy to nebolo jednorazove.
Ked si treba len vydrcat, tak na to staci par smiesnych pohybov na vecku. Ja to nemam rad rychlo rychlo.
skončil som niekomu na otlačky lebo som tu napísal pravdu tu nájsť normálnych ľudí je umenie slovo normálnosť je cudzie slovo tu ináč to je diagnóza čo tu sa pohybuje🤦🏽‍♂️
Это сообщение удалено.
Mal som niekoľko stretnutí, ale neboli o sexe, skôr o takých masturbacnych seansach alebo dohodol som si tu nafotenie (ktoré tiez bolo napokon o masturbácii haha). Ale je to ťažké niekoho nájsť, obzvlášť ťažké na východe - takmer vsetky zážitky som mal v BA ( služobky)
Dvakrát, ale oboje ženy som poznal už predtým a dotiahol ich tu ....žiaľ už tu niesu
mal som asi 5 zien odtialto za cca 2 roky, no bohuzial , viac ma to taha asi k tim motorkam , ale picky boli nadrzane , ze.............., nesmiem menovat
Ja som sa kedysi dávno odtiaľto stretla, 2x dopadlo to nad očakávania, pokračovali sme dlhodobejšie. Treba len dobre odfiltrovať a nájsť niekoho, s kým to dobre klikne ;) čo sa mi ale nedarí momentálne je nájsť mladú ženu, ktorá je hetero ale rada by experimentovala so ženou. Toto je niečo, co som myslela, že tu nájdem určite, ale rýchlo som vytriezvela :D
Síce ponúkam len služby ale pár postrehov za tie mesiace . Muži tu sú s prepáčením ojebavači, inak sa to nedá povedať 80 percent nedôjde na dohodnuté stretnutie ani sa neuráči ospravedlniť. Ale stretla som tu aj pár výnimočných mužov , z ktorých sa časom stali nielen milenci ale aj dôležitý ľudia v mojom živote - takže asi tak poviem , všetko zle je na niečo dobré,každopádne veľmi veľa mužov sa čuduje, že neodpisujeme ale buď je to o tom, že miesto ahoj dostanem fotku vtáka, alebo sa pýta otázky , ktoré sú úplne zbytočne, pretože všetky odpovede sú napísané zreteľne v profile a ani mňa už nebaví potom každému zo sto mužov písať podrobne každú vec, keď som to proste naschvál napísala do popisu na profile . Tak len toľko za mňa . 😇 každopádne vždy mal každý otvorené dvere dokým neojebal a u mňa ide o to či ten muž len vypisuje a hrá sa na online hrdinu, honi si nad displejom alebo ma gule a dokáže na dohodnuté stretnutie aj dôjsť . 🫡
Ty myslis urcite tajttlikov nie muzov. Prosim ta ukaz mi muza co tuzi po prostitutke..
Že ukáž mi chlapa, ktorý nikdy nezatúžil po prostitútke? Ha-ha. Takých asi nie sú . Česť výnimkám a tým, ktorým sa už nepostaví.
ahoj .
tak musím povedať že s prostitútkou som nikdy nebol teda dúfam :) .
Moc ma to neláka aj keď ruku by som si asi nenechal odrhnúť :) .
Musela by byt TOP ideálne a mat nejaké relevantne recenzie .... asi som náročný :)
stretol som sa s viacerymi zenami od tadeto,s dvomi to bol dlhodoby milenecky vztah,je tu dost super zenskych a bol by v oboch pripadoch aj vazny vztah keby to bolo byvalo mozne,ale bohuzial sme boli zadany a mali sme v tej dobe inych partnerov
JaLM
JaLM Неактивный 10 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Som tu už nejaký rok, takže nejaké stretnutia boli, či už s pármi alebo ženami. Všetko bolo ok, nešlo o jednorazovky, takže môžem povedať,že to dopadlo dobre. Ale to bolo už pred viac ako 10 rokmi. Potom som tu viac rokov nebol. Pred dvomi rokmi som skúsil znovu hľadať, ale tu už taká spokojnosť nie je. Vždy len sľuby, a skutek utek. Dokonca som bol na stretnutí vo wellnes, kde sa pár zatajil, aby ma o pár mesiacov volal na stretnutie do wellnes znova.
Milujem sex a nehľadám jednorazový úlet ale pravidelne sex stretka
Určite sa dá,ale nie je to ľahké,no kopec ľudí hľadá presne svoj klon,v tom je problém...my máme pozitívne skúsenosti 😀
S pohľadu muža, nič moc. Ale je pravda, že si to kazia aj muži posielaním fotiek svojich penisov. Ja mám minimálne základnú slušnosť. Je tu dosť žien, čo si tu dokazujú pre dobrý docit, že keby chceli, tak môžu mať mužov koľko chcú, niektoré sa tu zabávajú, krátia si čas. Alebo hľadajú ženu do trojky, alebo len ženu. Je to tu rôzne, ale s niekym sa tu stretnúť (so ženou) je“nezvyčajný zázrak“.( mne sa ešte nestal) Z mužom sa tu môžem stretnúť hocikedy a spontánne. Ženy odpisujú asi 60%, píšem slušne a ak sa dá aj vtipne. Ale pri niektorých profiloch sa dá vyčítať, len ze to je žena, kraj a tamto končí, okres nič.
Da sa najst uplne v pohode, nasu komunitu sme poskladali ludi z amaterov, 9 z 10 stretnuti ludia dosli, a pak uz len zalezalo ci je osobna chemia alebo nie (to ti ani fotka ci pisanie neprezradi
U mňa to vždy ostalo len pri písaní, dotyčná nikdy nedošla keď už sme sa mali stretnúť. Hádam raz sa nejaká reálna (myslím tým ze aj príde) nájde
Spoznal som tu jeden par(starší) 5r dozadu stretli sme sa reálne 2x.
Spoznal som tu ženu(vekovo podobnú mne) bola vydatá,stretávali sme sa potom sa rozviedla aj tak sme sa stretávali až do doby pokial si nenašla priateľa(2r)
Najnovšie som sa tu spoznal z dalsiou(starsiou) odomna,rozvedená,a fungujeme. Teda sadli sme si a vieme obcas dobre povystrajat v aute alebo prírode. Ale som tu asi 6ty rok a je to tu katastrofa .
Mne sa osvedčili také nezáväzné stretnutia, kde som sa dohodol, že idem napriklad kúpať sa čo do wellnessu tam a tam (mám svoje obľúbené kde je kľud a nie veľa ľudí napr. v priebehu týždňa) a bolo už iba na tej dotyčnej či tam príde alebo nie. Ak to bola klamárka, alebo si len chcela poštekliť svoje choré EGO, nič som nestratil a nikde som nešiel nadarmo. Na takýchto miestach sa v podstate aj vyhnete nevydareným stretnutiam ak jeden nebude sympatický druhému na prvý vizuálny kontakt.
Už sa podarilo ale nie je to tu ľahké a keď ide už o to dať telefón potom sa ukáže pravda kto je na druhej strane.
Vyfiltrovať, nájsť a reálne sa stretnúť v tomto "prostredí" je náročné, ale nie nemožné. Za posledné roky 5-6 stretnutí väčšinou s bi párom v trojke, ale aj sólo s M a sólo so Ž.
Ten kto sa chce reálne stretnúť hľadá väčšinou spôsob, ten kto klame a nechce sa stretnúť hľadá dôvody a prekážky. Ak si správne vyfiltrujete ľudí, tak potom nemusíte strácať čas s nekonečnými vypisovačmi, a zberačmi fotiek. Jednoduchšie je navštíviť dobrý swingers club a tam si príjemne užiť.
vzdy dobre ono to zalezi len na tebe koho si vyberies take to bude ale vo vseobecnosti radsej hladat cez tinder usetris si tym tyzdne mazania sprav ;)
Prepac ze Ti pisem. Som uplny opak ako hladas, ale mam otazocku. Ten Tinder je sex zoznamka?
Prepac ze Ti pisem. Som uplny opak ako hladas, ale mam otazocku. Ten Tinder je sex zoznamka?
áno. stačí čítať s porozumením a neklamať/nezavádzať... no a samozrejme potom treba aj prísť.
Jasnačka, to hneď aj z komunikácie cítiť. Plus nezáväzné kafe ktoré nikoho nič nestojí a viete na čom ste. Držím palce pri stretkách
Áno stretli sme sa viac krát. Vždy ide o to čo sa očakáva
je tu vela falosnych profilov a je tazke najist normalnych ludi
Mame uz nieco za sebou odtial to. Dopadne to tak ako si to dopredu dohodnete. Ale u nas je pozitivna skusenost.
Dá sa , ja som sa stretol so subinkou ku ktorej som chodil robiť masáž pekne sme sa vždy zabavili, aj kamarátky do sauny sa mi podarili, mám rád pohodových ľudí.
Velmi tazko sa tuna hlada..mal som zopar stretnuti..a vsetky boli fajnove..chce to cas a hlavne stastie byt v pravu chvilu ..tuna😀
velmi ťažko sa tu hladá, ale mal som tu stretnutia s dvoma pármi. s jedným to bola jednorázovka a s druhým párom to bolo o pravidelných stretkách.
Som tu už s nejakými prestávkami cca 15 rokov. Už keď sme sa stretli, tak vždy to k niečomu viacmenej pozitívnemu viedlo. Len nájsť (aj napriek rôznym ponukám tú pravú, pravých, pravého) chce trpezlivosť väčšiu ako diera v štátnom rozpočte...
Čo podľa teba je tu reálne nájsť? Zatiaľ som nemal tú príležitosť, preto by som rád dostal odpoveď od skúsenejších😊
Okrem písania si je tu reálne nájsť aj dlhodobý vzťah? Narážam predovšetkým na kontent stránky, aj keď je pravdou, že nie každá sa ukazuje verejne vo fotogalérii. Či je to skôr o sexstretku?
V prvom rade si treba uvedomiť na akej stránke si. A je ťažké očakávať, že budú ženy písať tebe - nemyslím to v zlom, ale prečo by Ti mali písať? Je tu pretlak ponúk pre ne, takže ani nemusia vyvíjať nejakú aktivitu.
Za posledných cca 20 rokov 1x, úplne v pohode, naplnila moje očakávania