Jaké fotky mužů se ženám líbí?

Zajímalo by mě jaké fotky mužů se, na tomto serveru, zdejším ženám vlastně líbí?

Určitě ne vyholené ,propedofilní kundy ,zvedá se mi z vyholených hrůz žaludek .
Napíšu i sem.

No myslím, že je to podle každé ženy trochu jiné. Za mě je to ale o tom, že ten muž na fotkách neukáže vše. Je pak místo pro představu a fantazii. Já patřím mezi ženy, které rády přemýšlí nad tím, co se na druhé straně asi skrývá. A do budoucna třeba rozbaluje muže jako dáreček.

Jsou to fotky, kterými nějakým způsobem muž zaujme, vybočí z toho davu fotek plných ptáků a stříkanců. Mě zaujmou třeba nejvíce ti, co nemají ve svých galeriích zřetelně vyfocený penis, který mimo jiné stejně dřív či později někdo do soukromé zprávy zašle.

Jako ženu mě nejvíce oslovili muži, kteří jak říkám ukázali kus kůže, ale neukázali prostě vše. Fotky typu nahé vyfocené tělo např. jen od pasu nahoru nebo i celé postavy, ale kde není vidět penis, tedy nějakým způsobem zakrytý (často rukou nebo spodním prádlem nebo něčím jiným, zde se meze fantazie neklade). Fotky trochu smyslné, které probudí trochu ženské fantazie, představivosti. Takže třeba i ty, ve kterých si muž pohraje s trochou napětí a když už to vypadá, že ukáže vše, tak stejně neukáže. Fotky oblečené, polooblečené a jakkoliv jinak smyslné.

Jsem jedna z mnoha žen, takže tenhle názor neplatí všeobecně. Každopádně sto lidí, sto chutí. Já ráda sleduji tento typ mužských fotek, ale jiným ženám se bude líbit i fotografie pořádného ptáka.
No jako tady se to nedá... Dával jsem 2 galerie, které by prošly snad i na fb, ale adminka (snad) mě to zavrhla, že je to málo explicitní...
Tohle je dobré téma, samozřejmě vím o čem tyhle stránky jsou, ale kladl jsem si otázku, jak to vidí holky.
Je tady k vidění tuna čůráků ve všech možných podobách s popiskem , která ho chce osedlat a podobně, nemám problém si prohlédnout pěkné mužské akty, třeba jako fotí Vano, ale prezentovat se pouze pérem mi připadá zoufalé.
Mám pocit, že jediný životní úspěch některých jedinců, je že se narodili s čůrákem.
Musím se chlapů zastat. S čůrákem mají dost smůlu, virtuálnímu světu vládne kunda.

Je úplně jedno, co mají na fotkách, nikdy to pro ně nebude tak výhodný artikl jako pro ženu kunda nebo kozy. (отредактировано)
Aman.*53* No jó máte hold hezčí křivky a proto se tolik žen nebrání experimentovat a zkusit i jinou ženu, hold co na plat. Máme co máme, ale máte zase své obtíže které bych nikdy nechtěl.
Kdyz jsem si zde chtěl dát takovou galerii,kde není vše vidět.Tak mi ji prostě nepovolili.Opakovaně. Přitom jak jsem se díval , ženám např ve spodním prádle nebo rafinovaně zakryté , povolili.Mužů je zde dostatek).
Ženy nejsou vizuální typy. Pokud se jim dostaneš do hlavy, máš vyhráno. Smysl pro humor, inteligentní pokec a absence fotky penisu. A v podstatě nepotřebujeme vidět ani polonahé tělo. Je nám to tak nějak fuk.
Když mluvíme o fotce, určitě nějak vizuálně působí. Pokud to není hezoun jak ze žurnálu, ale spíš chlápek odvedle, co by měl mít, aby zaujal? Anebo je nejlepší vůbec fotky neposílat a spíš napsat něco chytrého?
I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo. Takže chápu, že při hledání partnera/známosti je to spíše o běžných snímcích než o ptákovi. Ale proč se tu sakra nedá pokecat bez fotky? 😉 I když v hlavě "doufám" nemám jen piliny z práce🤔
A kdo říká, že nedá? Já taky nemám, teď už, a pokecám si tu skvěle.
Protože jsi žena, ženy to mají opravdu hrozně lehké. A zvlášť tady, stačí někomu napsat a každý se chytne, protože tolik zoufalců co je tady, jsem ještě nikde jinde neviděl.

Podvodníci na internetu neposilaji péro, a stejně

umí ženu získat. 😀😀😀
Mě se líbí nápadité. Určitě né kde muž výstavi svůj ocas. To mi přijde trošku ubohé. To dělá každý. Ale umění nafotit sexy fotky. Kde pak žena touží i ten ocas potom vidět......jooo to neumí každý.
Všichni si nefotime jen ocas, ale vzhledem k tomu jak nízká je odezva na taková alba, tak budeš spíše výjimkou, nebo nevím kde dělám chybu. Třeba poradíš.;)
Kolikrát ještě založíš stejné téma, nebo to máš časově (po 2 hodinách)?
😃
dobrou sledovanost i reakce mají fotky na kterých je hromada bankovek *373*
Nekecej! Tak to si žádá experiment! Vyberu 100k a vyfotím se s tím 🤣🤔.
Tak jo ať vím jak to vypadá ale upozorňuji tě že to přepočítáme!*3*
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂