Jižní Morava - naturismus

Místa, zkušenosti...

Ahoj dneska kousek od Brna Dvorská v přírodě nahoceni, přidá se pár nebo žena cca kolem oběda
Caute v Ostrozske z 2.strany jezer je jičh tam vicero na intimco a nahoteni :)
Tak co už se na Ostrožskou chodí? Zítra bych se tam rád podíval.
Meli jsme na mysli neco pobliz Ujerskeho Hradiste, Veseli nad Moravou, Hodonin, Kyjov atd...;)
Ahoj. Kdysi se dalo v pohode v Hodoníne u elektrarny. A údaj i Adamov ale to už je na SK.
Já jezdím na Šterkač u Veselí nad Moravou se koupat a opalovat se nahý.. Je to tam super. 704353061
Ahoj, chystáme se v létě na výlet a zajímalo by nás, kam sebou můžeme plácnout u vody jen tak bez plavek a užívat si sluníčka.... Děkujeme za tipy :P
Ahoj, já jezdím do Pasohlávek ATC Merkur, i když by bylo pěkný vás potkat , i přes to nedoporučuji . Je tam hodně špatná voda , abych napsal pravdu , nevím o horší vodě než je malá laguna u nuda pláže a to už teď
Brněnská přehrada je taky fajn nebo lom v Líšni
Ahoj, ano Pasohlavky. Par zminek zde na AM take je. Dekujeme za tip ;)
Za mě je Top Hrádek u Pardubic, Velké Dářko a Vlkovske pískovny.
Ahoj za nas Pasohlavky jsou silene. Britalni kemp u nudi a smradlava spinava voda. To uz lepsi aquapark Moravia vedle.
Fakt? Tak dekujeme za recenzi ;) Moravia pry super, ale spise s detmi. My chceme nekam do klidu, do prirody, kde se nahati rozvalime a nebudeme muset nic resit
Ta Moravia je kde? Je tam i nějaký Autokemp kde by se dalo zajet s karavanem?
Čau, na Brněnské přehradě je to docela fajn, je tam i stánek s občerstvením. Nebo zkuste Poděbrady na Olomoucku, dále Náklo. Ale tam jsem nebyl, takže nemůžu posoudit.
Na Nákle není klasická nuda pláž, ta je jen na Poděbradech.
Ahoj, v Ostrožské Nové Vsi jsou štěrkové jezera a je tam i nuda
Kde je na Ostrožské nudapláž prosím Tě?? Ja tam byl loňi a marně ji hledal .. jsou tam spíš místa na opalovačku bez … ale nudapláž jsem tam nenašel … klidně screen do SZ … díky 🤝
Čau,je tam u toho velkýho jezera,,ale je oplocená a není na ní vyslovně napsáno jste na nudapláži,,potom je tam jedna nudapláž ale soukromá má ji nejakej místní nuda spolek,,,me tam s ženou za nima pustili,ale jina tam "vetřelce" nechtějí.
Každopádně je všude okolo tolik zákoutí,kde se plave bez plavenk,že ofiko nuda pláž nemusíš řesit,,,pokud ti tada nejde o očumování místních dam a slečen😄
Ahoj, presne jak pises ;) Pred tydnem jsme tam byli a je to presne tak. S tim rozdilem, ze nas na tu soukromou, kde to ma spolek vyznacene, nepustili. Ale pan nam poradil at jdeme cca 300 m dal, kde je byvala jejich plaz (oplocena, jak ty pises) a tom to jiz bylo bez problemu. Jinak co jsme nahlidli na tu soukromou, tak moc hezky upravene a je videt, ze se tam o to opravdu staraji.
Jojo,my tam budem za tyden na 7dni na dovči tak si budem také užívat čistou vodu,slunce a supwr bahé koupání😎😜
Ahoj. My budeme nedaleko těch jezer na dovolené také. Rádi bychom tam zažili nějaké sexuální dobrodružství. Najdeme tu někoho?
Zavidime... My jsme tam byli necely tyden a jen jeden den bylo slunecno na koupani, zbytek nam proprsel :/ Tak drzime palce at to mate lepsi a vyjde vam to *15*
Já ji spíš hledal, protože jsem jel okolo a byl tam poprvé.. tak abych nenarušil tamní možná jiné morální návyky ohledně koupání a opalování BEZ 🤣.. osobně jsem příznivcem větší volnosti, takže nudapláž úplně nepotřebuju a že jsem ji nenašel mi ani nevadilo✅ Ostrožská je v tomto vážně skvělá, těch míst je vážně hromada a jen lituju toho, že tam třeba nebydlím 🤷‍♂️ Díky za příspěvek 🫵🤝
My tam jezdime s ženou cca deset let,tak 5x za leto,a vždy si užijem koupání bez,krásné vody, slunce ,a sexu,
Je to tam ráj,s nádhernýma skrytýma zakoutíma jako stvořenejma ke "zlobení"😉
Taky tam mámnsve zákoutí. Jednou se k nám přidal pár a jednou jsem se sám přidal.k páru.
A chodíte klasicky jak se koupe,,či na ten druhej jak jsou chatky se tam je také elkémnožství "rákosovích " cestiček a zákoutí😜
Většinou na ten druhý, hák jsou chatky. Na "ctverec" Jen výjimečně a loni jsem tam byl pouze sám. S kamarádkou chodíme na Těžební