2025-Příšovice písečák

Jak to vypadá

Sympaťák že včerejška tu není? Nestihli jsme si dát kontakt, třeba to nebylo naposledy 😉 P+M
Ahoj bude někdo zítra nějak kolem oběda? Má už být zase hezky.
Tyto teplé dny u vody jsou nejbáječnější dobou pro vyznavače hrátek u vody. My to milujeme.
Dejte vědět když dneska budete jak to tam vypadá...zašel bych taky trochu zablbnout😊dekuju
Je tu prosím pár ještě s dalším mužem, byli jste v pátek odpoledne. Ležel sem kousek od Vás a pozoroval.Ozvěte se prosím 😉
Сообщение было удалено пользователем.
Ahoj , už někdo letos byl ? Popřípadě co dnes ? Nebude někdo?
Byl jsem tam v pátek po obědě a nikdo, dnes jedině taky po obědě.
V neděli odpoledne jsem tam byl. Byl tam jeden co chodil s pérem venku a vždy pohonil a zastrčil ho zpět do kalhot. Ani se na něj nedalo pořádně podívat a pak hned zmizel.
Dá se zlobit u rybníka zabak? V té budce u hlavní mám na mysli já se ženou plus někdo
Také jsem byl čtrnáctého, na chvilku po práci... Voda jak kafíčko, k vidění pár párů, škoda je, že nebylo více času, třeba na příjemné seznámení....
Tak třeba příště
Zdravim, kde to prosim je? Jsou nějaky souřadnice nebo ho mame proste obejít a najít? Radi by jsme se opálili a zašukali ☺️
Je to psané v nadpisu. Nuda je na malém vzadu. Je tam několik míst.
ještě jiná nudy pláž poblíž písečáku je, nebo ne?
musíš tam chodit teda proti směru hodinových ručiček..3krát a pak vem ten menší minimálně dvakrát....
...samozřejmě že ano...hned vedle je další písák ..tak ho škrát oběhni...tam se nejvíc šuká..pak tam je ještě jeden..takovej malej..tak když ho oběhneš tak stoprocentně na něco narazíš.....já tam vždy na něco narazím👍
na velkém se šuká? tak to jsem nevěděl a na malém se taky něco děje?
spíš se šuká i vedle ...ale fakt musíš jít oca 3krát po směru ..a dvakrát proti směru hodinových ručiček...čím víckrát tam proběhneš tím lepší....
Letok076
Letok076 Неактивный 1 год назад
Bude někdo v týdnu na Písečáku?
Nechce se někdo domluvit?
Zítra,v neděli? Bude někdo má písečáku? Má být vhodné počasí....
Ahoj, můžu vědět na kterou stranu se chodí, rádi přijedeme s přítelkyní
Už to funguje. A vše při starém. I dědek přežil zimu a stále tu běhá 😄
Ahoj jo tak to je dobře,že to funguje a to,že se potkáme to je jasné
Taky tam občas chodím ale mimo dědy jsem tam nikoho nepotkal
Včera bylo pár lidí, pěkné ženy zarostlé ,ale na honění nebyl nikdo.
Byl jsem tam včera a mimo dědy, který tam má asi trvalé bydliště a pár rybářů nebyl nikdo.
Co by tam taky kdo dělal, když je hnusně. Až bude 28-30 stupňů, tak bude plno...
Písečák by mohl být o víkendu od pátku do neděle dobrá volba na relax. Přijede někdo užít tepla a volna?
Byl jsem tam včera okolo 17h a opět jenom děda. Jinak nikdo
jj je tam dost lidí, myslím že to stojí za to vyrazit
Byl jsem včera nic moc asi 5 lidí pod Břízkami s šílený dědek.
Zítra odpoledne to půjdu asi zkusit. Poslední dobou tam byl pouze děda, který je čím dál víc dotěrnější.
Naseljsem
Naseljsem Неактивный 11 месяцов назад