nestojí mi a mám ho malýho

ahoj, mám takovej problém už se mi nepostaví mám ho malýho a když je zima zaleze mi dovnitr, je mi 40, někdo nápad ?

Сообщение было удалено пользователем.
Užívám půl tablety sildenafilu a stojí jak kláda . Klidně si napište, vysvětlím , poradím ...
Ahoj taky uz mi nestoji a ted mam mladou milenku a rad bych to resil ale k doktorovi se mi zrkvna nechce.Nedokazes mi sehnat ty tablety rad zaplatim kolik reknes.
Dočkej času, možná se do tvých 52 let objeví funkční bionická náhrada.
Nemyslím si že 15 je malý. Spíš akorát. Většině žen takový vyhovuje. Pro ně je důležitější, co máš v hlavě.
Po padesátce to mám stejně. Orgasmu dosáhnu pouze když mne mrdá chlap, nebo když masturbuju s umělákem.
Bohuzel na erekci je jen cviceni svalu panevniho dna. Cvic bricho a zvedej bohy nahoru...za mesic budes uplne jinde a budes se budit s erekci...ps idealni curak na anal mas 👍👍👍
tak ještě pořád můžeš dělat chlapům čubku....tam ho nepotřebuješ
41let a až teď.
Řešení bych viděl -motorka, pěkný auto, Sport jako létání nebo potápění atd.
Takových možností jak se vyřadit *4*
1.) jdi k urologovi
2.) požádej o medikaci
3.) větší nebude, ale třeba bude stát
.chodit k urologovi není ostuda..
Jsem na tom stejně. Provozuju receptivní anální sex. Pravidelně s umělákem, občas s mužem a mám daleko lepší orgasmy jak když mi stál.
Máš ho malýho? Pak nezoufej, vraž ho do úlu a zabouchej *4*
Jelikož se mně to také týká, poradím ti 3 pomůcky :
1) nemusí stát, stačí když bude pevně viset ☝️
2) nejsou malý pinďouři, jsou jen velké kundy ☝️
3) pokud se jí zdá malý, strč ji ho do zadku ☝️
Tuhle teorii razím celý život, když mi někdo řekne že ho mám malého 😁
Mám ho malého, 11 cm v erekci a myslím, že jsem se neměl natodit, je to na hovno život
Ja mam 9 v erekci, stastne zenaty, 4 deti, a dokonce mame polohu kdy zena dosahne orgasmu. Vse cajk ! Neni to o velikosti.
panic03
panic03 Неактивный 4 месяца назад