Ahoj nepřidá se zítra někdo na Nechranice?
ahoj budu zitra dopoledne a mic se tesim
Už tam někdo chodí? Před 14ti dny ani noha.
Už se to letos začalo scházet. Dnes Němec odtáhl, takže více prostoru..
Asi je ještě zima 😁 Spíš o prázdninách to tam bývá plné.
Byl už letos někdo na nuda?
Ahoj dnes se tam pojedu podivat jak to tam vypada po roce, asi kolem poledne, to zrejme nikoho nepotkam, ale klidek je taky fajn 🙂😒😃
ahoj jedu zitra dopoledne, ma byt hezky a uvidime
Ahoj, poradíte nám, kde to tam je? Klidně do zpráv.
Ahoj ,já už letos byl
Ahojky nejste dnes a teď na Nechranicich? Rád bych se s vámi sešel.
Někdo teď na Nechranice na nuda?
Není tu náhodou borec, co tam byl včera na motorce?🤔
Voda krásně čistá 👍 tak snad dlouho vydrží
Tak snad už nám to začne hřát a hurá na nechranky
Dnes se tam pojedu podívat.
Tak co , chodí už někdo když je teď počasí ?
V neděli sem byl...jeden muž a jeden pár...pak bouřka 🙈
Moc lidí koukáme nechodí , tak aspoň je tam klídek na ... 😁
Já se tam občas stavím ale málo kdy tam někdo je. Ale poznal sem tam pár žen na pokec i hrátky
Ahoj dnes kousek od hraze si tam pekne sukali na cestičce smer stara nudaplaz. Krasny pohled jak doni zajíždí
Jezdím pravidelně na kole. Ale ještě je chladno.
Noo v 10 stupnich 🙈🙈 ono kdyby bylo počasí...
Tak nemyslíme teď přece 🙄, ale celkově i když jsou vedra
No už aby vedra trochu byli, zatím je to na omrzliny 🙈🙈🙈
Tak zřejmě lidí chodí už i teď, pěšinka v obilí je pěkně proslapnuta, chtělo by to lepší počasí ;)
Myslím, že kdo to nezná, ani tam netrefí. Proto tam moc lidí nechodí. Beru to dle sebe. To jdu raději na Kamenčák, Barboru, Braňany, než hledat a bloudit.
Jj to mas pravdu...taky jsme to hledali
Ano, je to pravda. Na druhou stranu, pokud pokud člověk obětuje trošku toho nepohodlí při cestě tam a najde si to, je to tam fajn. Žádný davy lidí, intimita...je tam skála, kamení, ale trošku vzádu i písek, stromy, stín, taková laguna, romantika. Ideální pro páry. Párkrát za sezonu, když je hezký počasí a nehrozí bouřky tam zajedem. Na druhou stranu, kvalita vody je asi v jiných destinacích (Barbora, Dobřín, Nechranice...) lepší.
Neřekl bych, že je na Nechranicích špatná voda. Na koupání a plavání je to tam super
Trochu se tam vloudily ty Nechranice :-P A nikterak nerozporuji, že to tam může (a určitě i je) fajn.
jo, špatně jsem napsal, myslel jsem tím Jesenice, Okrouhlá...tam až na vyjímky během léta voda skvělá.
Občas tam zajedeme:). Hezký, klidný prostředí a příroda.
Ahoj ani nevím že tam je škoda

Nudapláž Nechranice
Chodí vůbec někdo na nuda na Nechranice ?