Senec SAI wellness

Kto niečo zažil v tomto wellnese v Senci?

V sobotu okolo 12 pojdeme so ženou. Žena alebo pár sa pridať?
Это сообщение удалено.
Dnes idem skúsiť prvý krát..hádam bude dobre (отредактировано)
Chystá sa fajn pár dnes na večerné? Ak náhodou áno, píšte do pošty súkromná správa. Príjemná spoločnosť poteší.
V pondelok 23.2 niekto bude? príjemné zoznámenie, pokec poprípade niečo viac?
tonly1
tonly1 Неактивный 5 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Zajtra, teda v sobotu, medzi 16:00 a 19:00 budeme v SAI. Odvážnym vraj šťastie praje, tak ak sa nájde niekto odvážny, no slušný a sympatický, kto nás tam osloví, možno mu to šťastie niečo príjemné dopraje.
Pekný dníček. Ktorý príjemný pár sa chystá na večerné welnes do Senca? My áno a príjemná spoločnosť poteší..píšte do pošty súkromná správa. Ďakujeme a tešíme sa. Cmúčik.
Ahojkyyy. Je tu pár, ci bol na *15* Valentína na večernom welnes v Senci? Boli SNS oproti sebe v bazéne pod barom. Napíšte do pošty súkromná správa. Ďakujeme a tešíme sa. Môžme si zopakovať.
Dnes sauna Senec? Ktorý chlap/chalan sa chystá zrelaxovať?
Môj najobľúbenejší wellnes chodia tam pekní ľudia .
Сообщение было удалено пользователем.
Это сообщение удалено.
Это сообщение удалено.
Это сообщение удалено.
Išiel by som dnes, ale nemám záujem o čisto mužskú spoločnosť, to radšej už sám tam :)
Zajtra (sobota) zenska spolocnost na wellness vecer? Vo vsetkej pocestnosti, len pokec :)
Znie to doveryhodne, ked nadrzany muz vola zenu vo vsetkej pocestnosti na miesto, kde sa musi vyzliest ...

Pan je teda honic alebo to s tou pocestnostou nemyslel vazne ?
s byvalkou sme tam sexovali v oboch virivkach aj v ruskej bani, no to ked bolo prazdnejsie tam. druhych sme videli si to rozdavat vonku v bazene pocas wellness vecera pod hribom.
Fakt sa vám tam nekomu niečo podarilo alebo ste videli? Veď väčšinou je to tam dost plne alebo chodi personál.
Tak asi ten kto tam bol, treba vyskúšať, odporúčame. Zober si partnerku a môžeš niečo zažiť.
Ano je to tak..bol som tam raz z jednym parom a iba pekne zazitky..