Imam pitanje.Nikad nisam isao na nudisticku,nemam takvu ekipu a najvise zato jer sam solo.Nekako mi se cini da samcu nije tam mjesto.Imam osjecaj da solo muskarci na nudistickim plazama su voajeri.Neznam kako vi gledate na njih.Meni nije ugodno samom otic.Molim misljenje?
Gdje u blizini Pomera ima FKK plaža? Možda se odlučim prošetati onuda
Osmi mjesec puno bolji na Vruji nego sedmi. Bilo je svega, ali najupectljavija je mulatkinja ipak bila... Ali moram se osvrnit na muski rod. Muskarci ukoliko vidite da par prestane akciju kada dodjete pogodite sta, niste pozeljni. Odite ca... Dosta mi se puta dogodilo da bi se sa parom dogovorio i neki seronja se naseri blizu nas i naravno par izgubi volju i ode. Posebno ima par stariji muski(vole plivat u perajama i imaju cesto oko jaja neke krpelje pa se cesu) koji vole blizu mladji stati i kvarit im zabavu. Poseban krug pakla je za njih i za agresivne pedercine koji su bolesni i ne trude se to sakrit.
Сообщение было удалено пользователем.
Meni se cini da je Vruja mrtva .. bio tri puta , nikoga . Bas tuzno za vidjeti .
Ima li koga na Krku?
Dali mozda znate gdje ima akcije na plazi otok Brač Hvar vis
Imate u Vrboskoj. Punta Glavice
Nwma tamo akcije. Ev rano ujutro ali rijetko. Em jije divlja plaza em je kamp i to pravi nidisticki a takav zip ljudi je posebno nesto a mi smo vise za divlje plaze
Tamo ima akcije. Ne u kampu nego na punti Glavice. I plaza je divlja.
Pozz svima idem u Vodice ima li tamo kakve akcije? 😊
Ima li ista i iko na makarskoj rivijeri? Cvitaca?
Сообщение было удалено пользователем.
Bili ja i cura jučer na fkk punta križ i stvarno ima akcije jako puno
Bilo je malo previše za nas ukus pa smo si našli mjesto gdje je mirnije
Dobili smo par ponuda ali smo ih ostavili za neki drugi dan
Bilo je malo previše za nas ukus pa smo si našli mjesto gdje je mirnije
Dobili smo par ponuda ali smo ih ostavili za neki drugi dan
Nama je punta kriz extra, ima svega, mi se uvek super provedemo
Da to bi bilo super da se nas vise uključi
Divlja nud plaza na stijenamaTisno Jazine ona ili oni za razmjenu pogleda zezancije mozda nesto vise oral itd...
Sezona otvorena ??
Mi smo je otvorili na ruskamenu, a uskoro i na Vruji 🙂
Mi smo je otvorili na ruskamenu, a uskoro i na Vruji 🙂
Na Vruji bude dobro, ali Ruskamen malo previše otvoren vidi se dosta toga s ceste i ima dosta znatiželjnih prolaznika vamo je ipak malo diskretnije :)
Nazalost Vruja je bila odlicna dok nisu spustili rampu i zavezali sa lancom da se ne moze doci do parkinga i to sve pod izliku radi pozara... Lokalci su to uradili i sad logicno naplacuju parking(bez racuna) kad se parkiras prije rampe. Otkad je to uvedeno nema zive duse na Vruji, osim par stranaca obitelji iz tih apartmana.
Bio tri puta na Vruji ovo lito , mrtvo . Nikoga .. osim pedera .. kako njih 10 tamo se zatekne meni nije jasno .
Uh i mi je otvorili u Podgori (Čaklje) prisutnima napravili dar mar i super
Vruja otvorena za 01maj, već bilo parova i pojedinaca.
Jel ima koji bar za druzenje na vruji
U petak bio na Ruskamenu pa nema nikoga…more je divota
Prošlo ljeto ni jednog nudista tamo maknuli tablu fkk onu STA je vodila sa nekog granja na spuštanju, kako je sad???? Od 2.8 sam tamo
Na drugoj plazi su uglavnom nudisti, na prvoj znaju zalutat tekstilci…. Nedaju mira… pari da nemaju dosta svojih plaza…. Triba izforsirati…. Ipak je to jedna od najstarijih fkk plaza u dalmaciji
Kojoj drugoj koliko znam sam je ta jedna tamo ili...?
Kad se spustas doli kroz onu zicu ides prema livo, imas kao 2 plazice jedna duza druga kraca prije velike stine, e pa na toj blize stini ti budu uglavnom ove godine nuditi…. Jer je neki debil presara znakove fkk i stavio normal beach
Aha znam da, vidio sam da su skinuli fkk tablu poslu godinu najvjerojatnije vlasnici apartmana iznad magistrale hvala
Nas dvoje smo bili krajem maja par dana u porecu hladana voda za kupanje ali smo uzivali u bazenu vile u koj smo se smjestili

FKK 2025 sezona
Lipi pozdrav svim parovima, ovdje mozemo djeliti iskustva s plaza te potencijalna upoznavanja te ugodna druzenja na skrivenim te fkk plazama ovo ljeto. :)