Mmasturbačne kluby

Pocul som,ze existuju masturbačne kluby,kde sa muzi stretavaju za ucelom spolocnej masturbacie. vie mi niekto dat kontakt na takyto klub?mal by som zaujem sa pridat.

relayer
relayer Неактивный 6 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Áno. Pravidelné som chodil. Bolo to úžasné.. oni sexovali v strede miestnosti okolo nich masturbovalo 8-10 mužov a záverom kto mal záujem ukončila rukou s vystrekom na jej telo alebo do jej dlane.. Občas sa stalo no nebolo to pravidlo, keď mala chuť a náladu že ukončenie bolo pusou s vystrekom do pusy , málokedy to robila dokonca ale bolo. volala sa Laura, pekná baba. Škoda že skončili
relayer
relayer Неактивный 5 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Ja som pred časom v BA ponúkol pre štihlych bisex chlapov byť na spoločné honenie a ozvali sa len tragédi,čo nechápu písaný text,alebo socky. Nik normálny...
Škoda.
V BA mám priestor....pre hetero.bisex chlapov ,Max diskrétnosť a serióznosť. Len sa dohodnúť. Max 6-8 chlapov.
Tak nič...ponuka bola,ale záujem žiadny..smutne...tak len naďalej hľadajte🤣🤣🤣🤣
To sa ale porovnávať nedá. Nájdi k sebe ženu a ponúknite spolu niečo a budeš prekvapený aký záujem bude.
Je to fakt možné,že toľko nadržaných bisex typkov tu je a nikto okrem dvoch sa neozval? A to ponúkam miesto na spoločné masturbácie...škoda.
Poprosím,hláste sa len stihli...žiadne tlste prasnice. Nič v zlom.ale pokiaľ je možnosť,tak len stihli a s dobrými kladami.aby bolo čo honit.
je to ťažko no, mne sa podarilo byť na takej akcii len 2x, ale som ready, asi treba len dať dátum a čas, alebo neviem, ťažko s luďmi
Partia muzov, hlada vhodny priestor na stretavanie sa.
Ponukni. Cenu respektujeme. Podmienka: voda, wecko.
NO, chlape, asi budeš musieť nejaký vytvoriť, lebo tu sa nedožiješ ničoho len pridávačov, záujemcov a podobných - To ti tu na "Amatéroch" takto funguje.