Сообщение было удалено пользователем.
A proč? Ať si dělají co chtějí, stači nereagovat.
Když někdo platí za pouhou možnost se seznámit, tak je buď blbec a nebo zoufalec.
(BTW, doporučuji přečíst si pravidla:
"tipnout že 80% z nich budou boti, falešné profily" -- absolutní pitomost: pokud chceš vstoupit do creditového systemu, musíš se ověřit občankou. Vlastní! )
"tipnout že 80% z nich budou boti, falešné profily" -- absolutní pitomost: pokud chceš vstoupit do creditového systemu, musíš se ověřit občankou. Vlastní! )
Overeni na techto strankach vubec nic neznamena...
BankID a vyplnit daňovou rezidenci, OP dávat nemusíš, tu jsem dala již bance.
Pro vyplacení kreditů se OP ale dávat musí. Dokonce, protože mám pár videí se sestrou, jsem musela nahrávat i její OP, aby mi byly kredity převedeny. :)
Tak daleko jsem se nedostala. Obsah za kredity přidávat mohu ale na zpoplatněné vzkazy bych musela vyplnit daňovou rezidenci a to jsem neudělala.
O vyplácení kreditů jsem neuvažovala, používám je na koupi VIP.
O vyplácení kreditů jsem neuvažovala, používám je na koupi VIP.
KECY, obsah za kredity taky musis dat dan rezidenci.
Jo, máš pravdu. Když jsem dala přidat galerku za kredity, chtělo to po mně daňovou rezidenci.
To mi připomnělo ten starej vtip : ty jo ségra, ty už jsi dobrá jak máma….jo táta to taky říkal…”
Tak ať jdou kšefty !
Tak ať jdou kšefty !
Nicméně to nic nemění na pointě mojí odpovědi: prostě pokud uživatel pracuje s credity, je jeho identita ověřena.
Však ano -- reguluje si to TRH.
Ještě nikdo nevymyslel nic lepšího.
Ještě nikdo nevymyslel nic lepšího.

Fenomén Seznamky
Nebylo by již na místě regulovat ty: "Hrozně moc se chci s někým setkat, ale až poté co si koupí moje videa" ? Nebál bych si tipnout že 80% z nich budou boti, falešné profily atp... Minimálně ať se klasifikují jako to co jsou - erotické služby