jak nato ..

Ahojte lidi .mám takoví dotáz.naco dávať pozor u 3 ke .sme manželia..ja sem cukold ..moc ma vzrušuje vidieť ženu sukat cidzím mame zasebou 1 skúška 3 ka ale to nedopadlo dobre proste pod alkohol trvalo 10 min ..môj kamarát se vistríkal.žena žíkala že jeho čurák nelíbilo nevím Proč .že by už nechcela 3 ku žíkala žena .ale ted nedávno skoro nám to vyšlo..ale tam sme byli 4 a ..žena súhlasila ..ale kamarátovi žena nechcela tak nič se nestalo ...ja chci vedieť ..načo dáme pozor .ja chci aby žena proste užila sex ..tak nevím jestli je To ok?žena byľa panna ja sme jí prví chlap v sexe...Diki za odpoveď

no do debaty na téma NATO bych se vůbec nepouštěl. To si jen nasereš do bot, a tady na to sejně není nikdo zvědavej
A na co že se ptáš? Z dotazu jsem jen pochopil, že neumíš česky
Máš štěstí že jdu náhodou kolem, protože já přesně vím, na co máš dávat pozor.
Až bude tvoje žena šukat s cizím, tak jim hlídej oblečení a dávej pozor ať jim nikdo neukradne kalhoty.
Lilo má pravdu. Kalhoty člověk nahradí snadno, ale co dělat, když přijde bejček, co líp líže, líp šuká, má výdrž, udělá ji líp a navíc přinese kytku?
Takže se hodí předem se se ženou domluvit, jaké jsou hranice. Kam až smí ten třetí zajít, jak tělesně, tak citově.
Nebude to nevěra, když se budou při vyvrcholení držet za ruku a hledět si do očí??
Ahoj dik za koment ..moja žena žíkala ze by nevedela naňho vzrusit ..ale ja si myslím opak..žíkala ze udela jenom kvôli mně
Jestli to žena sama od sebe nechce a dělá to jen kvůli tobě, tak tam myslím nehrozí srdce ukradené, ale zlomené. Je potřeba dát větší pozor, aby ten třetí měl něco v hlavě a choval se s respektem.
Ahoj diki za odpoveď.. ten tretí je môj bratranec..o bydlel unás..3 týdwn..ale sex medzi nimi nebyla ..vubec jenom ta 3ka ..ale žena to chcela skúsiť..žikala ale žena hovorila že se ji jejk čurák nelibí .tak nevim..a ted sme byli na návšteve..tak sme chceli 4 ku jeho ženou ale ale jeho žena môjmu bratranca. ona nechcela na výmenu ženy na sex ..tak s.e neudelali ..ale ránk sem neco natáčal..ona išla do krámu..tak žekl sem žene aby kúžila môjho bratranca to nechcela žena ,ale dovolila aby dal čuráka medzi prsa ..
Takže tvoje žena chce spát jen s tebou a ty ji sobecky tlacis do toho aby ji šukal někdo jinej i když se jí to nelíbí.....
Anoo ona žíka že nechce spát znim žika že se ji nelibi jeho čurák ale myslím naopak
Ne ja nenuťím ja sem ji žekl že ,kdyz se ji nelíji jejk čurak tak pohode ..neuselame 3 ku ale kdyz je tam môj bratranec .tak nežíka že nechce ..ted sme byli na návšteve ..tam sme pili alkohol..a môj bratranec ma ženu zák sme chceli 4 ku ale jeho žena jenom jeho žena nesúhlasila ale moja žena súhlasila..ja sem žekl že každí pár bude iné pokoje.ale nevyšlo to ..len ma sere to že kdyz vidím ze žene se libí jeho čurak .ale klame že to není pravda ..však na moje čurák stále žíka že mám malého..chápu ale ..pravdu by mohla žíkat ..
Chlape, vy byste si měli mezi čtyřma očima jasně říct co každý z vás chce a co ne a respektovat to. Z toho co jsem četl až sem mám dojem, že když jste spolu jen vy dva, řekne jak to cítí - prostě se jí to nelíbí a doufá, že to pochopíš a necháš toho. No a jestli před bratránkem řekne o.k. a podvolí se, tak asi nechce dělat mezi vámi dvěma dusno. Ale někde uvnitř se jí nechce. Pochybuju, že z toho něco má. Myslím, ze bys s tím mel dat pokoj.
jasne aj ja sy myslím..unás byl bratranec tak 3 týždeň a sex medzi ním mi nebyla ..on chcel moc túžbu na moju ženu mal moc aj žena žíkala že vidí že on už je nanu moc vzrušení..že proste môj brácha by chzel sex mojou ženou ..ale byľa silná..moja žena nemala chlapa ja sem ji prví chlap v sexe ...žena žíkala ze sympatie tam byli že rozumeli dobre. Ale sex znim nechcela ..
No a je to. Ona prostě nemá zájem, tak ji prostě do ničeho nepřemlouvej a nenuť. No a brácha to holt bude muset respektovat a taky to nechat být. Pokud máte vzájemně dobré vztahy, vynucováním by mohly hodně utrpět včetně toho vašeho, partnerského. A upřímně, i kdybys jí ukecal, donutil a ona Tvé touze vidět ji jak šuká s jiným vyhověla jen díky Tvému nátlaku, Tebe by to rajcovalo a těšilo? Mě tedy ne. Bylo by to ubližování. Tak na to bacha!
Diki za koment ..jo jako stach mame dobrý..sme spolu 9 let ..ja sem ji prví mala 18 let byľa pana ..ted ma 26 ..ja sem žekl aj manželke že,proste kdyz moj bratranec je unás ..tak mňa to moc moc silno láka ..aby môj brtarnce ji ošukal nebo kúžit ..my sme mali 3 ku ..4 mesíc dozadu ...žena žíkala ze se ji nelíbilo.a ted sme stretli ...a mňa to proste silno lákalo to sa nedá žíc jako ..na sex sem žekl proste dovolím ..ale nič víc aby políbili to ne jenom sex .. nič vic ..ale teš sem zekl žene že ja ji to navrhnúť nebudú..když ona bude chcieť sama tak ok.lebo my to vyčítala že 3 ku som chcel ja ....ta trojka 10 minút a konec. byl kúžil uo žena a pák šukal ji zozadu ..a pák stríkal ..ale žena žikala že môj bratranec mal hlave že naňho myslela ..a pritom žena ten sex neužila ..žikala že kdy by byľa hra ..nevzrusovala ..nato nic ..a pák sem žíkal že už nedovolím ..lebo když žena bude naňho vyrušovať..tak konec ..ale když sme ted stretli tak mňa to lákalo moc..mam foto .bez obličej..kdyz budeš chcieť pošlú žekl sem žene aby kúzila mu ale to nechcela jenom ..šukat medzi prsa ..
Že Tě představa Tvé ženy s jiným (bratrancem) vzrušuje, to docela chápu. Mám podobné fantazie. Ale aby to stálo za to, musí to chtít všichni a mělo by všem být jasné kde jsou hranice. Co ano a co už ne. Takže pokud to Tvou ženu neláká, tak to prostě nejde. A pokud jí to láká (bez nějakého přemlouvání a neustálého hučení do ní), ale jen jí k tomu ještě něco potřebuje - třeba předehru, mazlení, něžnost a ne hup šup na to a za deset minut konec, tak je potřeba jí vyjít vstříc. Každá žena má ráda, když jí muž se zájmem naslouchá. Vyslechne ji a bere to vážně. Pak je možné mnohé. Všechno chce však svůj čas. Pokud ty jsi byl její první, tak toho času asu potřebuje mnohem víc. V tuhle chvíli jí prostě stačíš - buď rád a užívej si tu výjimečnost, kterou pro ni představuješ. Jsi jediný na světě. V tuhle chvíli bych se na tvém místě omezil jen na to, že se s ní o svých představách jen bavíš. Co tě vzrušuje a proč. Ale bez přemlouvání. A ona by k trojce měla dát souhlas jen tehdy, kdy opravdu bude cítit, že jí to zajímá a láká. Ne proto, aby Ti udělala radost. Takovej sex nestojí za nic. Hlavně pro ni. A je dost možné, že až (pokud vůbec) zájem projeví, mohl by to být třeba úplně jiný chlap, než jakého si představuješ Ty. A pak to bude zase o Tobě, přijmeš to? Přijmeš, že si vybrala sama, s kým to zkusíte? Nebudeš mít problém, že to nejsi Ty, kdo vybral toho třetího? Tohle taky zvaž. No a fotky mi posílat nemusíš. Chápu, že by Tě to třeba vzrušovalo, že se na na ni dívá někdo, kdo ti zde odpovídá. Ale já tak nějak cítím, že to je jen Tvá touha bez jejího vědomí a to mi prostě nesedí. I když, jak píšeš, není vidět obličej, tak bys to bez jejího vědomí dělat neměl. JIstě, nikdo ji nepozná, z téhle strany by to bylo v pořádku. Jenže ten její pocit, že ji takhle někoumu bez jejího vědomí ukazuješ a ona to neví, ten by v ní prostě byl a určitě by z tebe radost neměla. Je to takové ponižující. Alespoň já to tak vnímám.