Mám to podobně. Tak jsem měl takové choutky to zkusit. Jednou už bylo namále. Byl jsem na seznamovací schůzce a vypadlo to docela fajn. Pán měl teda občas takové řeči, jako abych to po tobě musel dodělávat, mušíš být takový a dělat tamto. Připadal jsem si jak ve škole. Ale nakonec to nedopadlo skrz jejich hloupost a nedůvěryhodnost. A po této zkušenosti se mi moc do další akce nechce.
Chce to jen vystoupit ze své komfortní zóny a myslet na to, že když se to nepovede, tak ty lidi už nemusíš nikdy vidět.
Chce to jen vystoupit ze své komfortní zóny a myslet na to, že když se to nepovede, tak ty lidi už nemusíš nikdy vidět.
Ahoj, jednou se mi to podařilo a bylo to super… Bohužel skrz čas a vzdálenost mezi námi to nešlo udržet déle ale určitě doporučuji 👍
Сообщение было удалено пользователем.
Je to můj velký sen najít starší pár, co by mě vzal mezi sebe.... Je ale těžké někoho najít.
Сообщение было удалено пользователем.
přidat se k páru
Zdravím. Mám touhu zkusit sex s cizím párem. Jen z toho mám obavy, jsem stydlivější a mám strach, že si uříznu ostudu před cizíma lidmi. Má si cenu splnit sen i za tuto cenu? Popřípadě poradí někdo něco?
Děkuji