Hlášení: Poděbrady dnes 8.8.

Teď ve 14 hodin tu je 19 lidí, z toho 5 žen 😇

Slunko pálí...

Teď jsem tam byla a neřekla bych. Ženských tam bylo dost.
Ale tak pro tebe je to dobře, ne? Nebo myslíš za plotem?
Teď, jak se začalo bouřit, tak 99% byli muži a po ruznu chodili za plot. Pro mě dobře? Ja nejsem vyhraněný slečno 😁
Tak to se asi ženský bály zmoknout (jako já), tak utekly.*3*
Ty máš na profilu, že hledáš kluka, tak proto píšu, že to pro tebe bylo dobře.
Jaký smysl mají dvě slova v tvém příspěvku.

Město a kraj, a co dál😃
No to on se právě ptá, který Poděbrady myslí. Jak píšu níž.
jj, v druhém tématu ví o které Poděbrady se jedná, tak nelení a hledá🙂
Nebyl bych si jistý.

V jiném tématu píše:

Zajdem ? :) já 29 leth
Pokud to nikdo nebude přesněji specifikovat, tak bych to nechal jako Poděbrady lázeňské ve Středočeském kraji, kde minerálka teče proudem. PS: když mi vyjde čas, možná se v neděli stavím na ozdravnou koupel ve zdejším nuda areálu. Nikdy jsem tam ještě nebyl. Jen na Lhotě.
Tak mě napadá, tohle téma je o PODĚBRADECH U OLOMOUCE? Měl bys to tam jasně napsat. Kdosi tu zmiňuje PODĚBRADY jako Poděbrady. Tak ať nedochází k omylům.
Ahoj nebude nekdo na nude Podebrady stredocesky kraj?ja 30 let.dnes 9.9
Počítat se mi to nechce, ale zhruba 20 lidí tu je.
Já před polednem odcházím.
Zítra někdo bude ? Jdu takhle někam poprvé, tak jsem trochu nesvůj a snad neuteču 🫣
Jo, tak to jsem dobře tupej 🫣🫣 Ale ono to nějak nejde poznat .. Poděbrady... U Olomouce znám, pocházím... Ale nenapadlo mě, že to téma je k těmto ..
JoJo jsou Poděbrady, město zhruba 50km východně od Prahy. Pochazí odsud například Poděbradka a shodou okolností je tu 5 Jezer vlastně to jsou rybníky, ale to 1. se nazývá Jezero, proto se i těm ostatním tak říká, to 1. Jezero má i oficiální nuda pláž a to 5. jezero, bylo svého času neoficiálně nuda celé. Teď by se v něm koupat nemělo, kvůli možné kontaminaci podzemní vody. Nevím jak je to v Olomouci, ale hádám, že je tam také rybník, kde to je v pohodě jako na Jezeře v Poděbradech a tak se mu říká Poděbrady...