Egypt nahoře bez?

Má nějaká slečna zkušenost s opalováním v Egyptě v hotelovém resortu nahoře bez nebo v hodně skromných plavkách? Zajímají mě případné reakce personálu či nepříjemnosti z toho vyvozené. Za konstruktivní odpovědi děkuji.

Samozřejmě že lze .. lepší je mít u sebe chlapa vašeho .. aj sex vecer na pláži konkrétně marsa , hotel , jaz lamaya pred 7 lety moje , nase zkušenost :)
Podívej se na profil Milovnici-Sexu mají tam album z
Marsa alam jde to ale není to obvykle
V Hurgadě je dokonce FKK u hotelu, ale jméno si nepamatuji
Moc nerozumím některým zesměšňujícím odpovědím. V Egyptě jsem byla několikrát a ani v resortu jsem si nedovolila sundat vršek a nezaregistrovala ženy nahoře bez.
Nerozumíš zesměšňujícím odpovědím, patrně proto, že jsi nepochopila podstatu toho jeho dotazu, on se neptá na to, jestli si někdo dovolil sundat vršek a jestli tam nějaké ženy byly nahoře bez. On se ptá na případné reakce personálu či na nepříjemnosti z toho vyvozené a to je důvod těch zesměšňujících odpovědí.
Třeba si myslí, že je personál v luxusních hotelových resortech tolerantnější a nezasahuje, přestože se jedná o muslimskou zemi. Lidi, kteří tam nikdy nebyli, neví, proto se ptají.

Nemusí zasahovat pouze personál, mohou se ozvat další.

Na Maltě je zákaz opalování nahoře bez a zažila jsem, jak místní zavolali na německé turistky bez na veřejné plázi policii, která jim přijela domluvit a slečny nakonec raději odešly. Je to EU.
Žádná senzace to pro tebe asi nebude. Máme tam cestu a nemáme zatím žádnou zkušenost s takovouto zemí.
V resortech se to dá, především v těch „západně“ orientovaných, kde nejsou místní hosté. Na pláži jsem si to ale netroufla. Reakce místních pracovníků bývají spíš otravné a dotěrné; bez pánské společnosti, která by působila jako obranný mechanismus, bych do toho nešla.
Paolo227
Paolo227 Неактивный 11 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Souhlas a proto my do takových zemí raději necestujeme! Byt u vody v oblečení neni nic pro nás.
Naprostý souhlas 👍. Taky bych nejel někam kde po mne požadují plavky 😆.
Paolo227
Paolo227 Неактивный 11 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Jen pokoušejte své štěstí, ale někteří lidé mohou vyprávět. Když vám na letišti vlezou do telefonů a nejdou odhalené fotky máte dovču prodlouženou a zacházení úplně nejlepší. Oni nás turisty potřebuji ale stále nenávidí. Závěr si každý musí udělat svůj.