Nevěra?

Sex s přítelkyní mi nestačí!

Ahoj, mám super přítelkyni, skvělej vztah, kterej mi konečně funguje a má smysl. Miluju jí, ale nestačí mi v sexu!
Co byste na mém místě dělali vy? Protože všechno ostatní šlape a miluju jí, nechci se s ní rozcházet kvůli sexu. Já sex zbožňuju a zvládl bych to několikrát denně, spontánně, někdy mám rád rychlej a divokej sex bez předehry, vrhnout se jí po ní a začít orálně, mám rád anál, experimenty, miluju když si to holka užívá a vychutnává a dá najevo že se jí to líbí...
Kdežto přítelkyni to stačí jednou za týden, potřebuje hodinovou předehru a musí mít náladu jinak nezvlhne a nebaví jí to, na druhou dírku si nenechá ani sáhnout a když nejsme 14 dní bez sexu tak se udělá jen v jedný poloze.
Tak jako peníze nejsou všechno, ale nejde bez nich žít, ani na sexu vztah nestojí, ale nepřežiju bez něj.
Je podle vás špatný najít si sexuální kamarádku bez narušení soukromí? Nebo máte?
Chlape úplne som sa v tvojom príspevku našiel. Ja to mám úplne rovnaké a tak isto neviem čo s tým.
dle nás je láska ve vztahu a sex ve vztahu každý strana jedný mince ... nejde jeden bez druhýho .... záleží na tom jaký máte vy dva priority ... my kdybysme si ve vztahu neseděli jak po sexuální tak po citové stránce tak spolu nejsme - lidi se v základech prakticky nemění a nemá smysl naivně doufat že se někdo zázrakem změní, gor ve své přirozenosti
Ahoj ten samý problém mám i já a myslím že ho doma nevyřešíš moje žena sexovat chce už jenom občas a to v jedné poloze zbytek je na sílu....myslím si že to vyřeší jen jiná žena ale tj.kamaráde průser se kterým se veze spoustu jiných věcí....já takhle trpím už 5 let a výsledek je ten že hledám nějakou paní která by to se mnou sdílela...
ja to nechapu panove, prece, kdyz mam zenu, ktera to tolik nechce, hledam duvod jinde. A kazda se to muze naucit, zalezi na tobe. Ale myslim, ze by jsi mel byt stastnejsi, nez kdyby po tobe sla nekolikrat denne, muzes si byt jisty, ze neni z tech co jich mela, ze to ani nezpocitas. Zalezi to jen na tobe, zda ji to udelas, tak ze bude chtit pak porad. Hold sis vybral slusnou holku, ale i ta muze byt neslusna, jen pozor at zustane doma.
Сообщение было удалено пользователем.
Urcite to fungovat nebude...ani ked budes verny,ani ked neverny...myslim ze sa treba posunut dalej...drzim palce..
Ono jak se to vezme. Nejde to přece úplně bez citů, něco tam musí být, ať třeba jenom fyzická přitažlivost...Horší jsou potom následky když se to ten druhý dozví. Nikomu to nepřeji a to z jedné i druhé strany.
a co mam delat,kdyz zjistim,ze muj kluk hetero psal na seznamce jinym klukum,ze by od nich chtel vykourit a vylizat anal...sexu ma dost,myslim ze nam to klape na vybornou..myslite,ze muze jit jen o zvedavost,nebo ho muzi prece jen tak trochu pritahuji?
To je rozumny..jenze on zapira,ze to nepsal on a je 100%jisty,ze psal.neprizna to ani zanic..kdyby si semnou normalne promluvil,tak pochopim..takze mrtvý bod:(
Ahoj tj.přesně můj případ pokud se nesnažím a nechci tak sama nepřijde musím vždy to vyvolat sám,už nějakou dobu se mi v hlavě honí nevěra,měl jsem před ní babu která přišla třeba po obědě a řekla si o to a sama začla...jsou takové ale zjistíš že zase mají něco co tě se....tak že hledáš něco jiného láska zvítězí nevěru ti doporučuju jen jako tajnou misi mne samotnému se to ještě nepodařilo....
vymenit ...najlepsie riesenie , pokial ste bez deti lebo budes nespokojny pocas celeho zivota , pre muza je sex taka potreba ako jedlo
S Nevěrou já nesouhlasím.Vztach je přeci o domluvě a když jsou děti tak je to vše ještě těžší.Já mám nadherné manželství jak v posteli tak i normálně.To přeji všem a samozřejmně je to každého věc.
Mal si ju zamestnať v bordeli, na západe úplne bežný job, možno by ste aj zbohatli. A mohla by si najsť aj melouch vo vedľajšom salóne, ak by jej nestačilo počas pracovnej doby...:-)))