,,Mislím,, 😂že ti to moc nemyslí
Manželka myslí na trojku?
Já zase myslím, že podle toho, co tsdy delší dobu píšeš, by jsi to chtěl spíš ty.
Já zase myslím, že podle toho, co tsdy delší dobu píšeš, by jsi to chtěl spíš ty.
Myslím si to samý. Žena o to podle mě zas tak nestojí. Možná jen v představách. Jemu nestojí péro, tak jí za každou cenu cpe nějaký ožralý bratrance, co jsou za 10 minut hotoví a nic z toho. Jen to tady furt dokola píše.
Pokud o tom začne sama mluvit, je klid a je střízlivá, tak jí ta představa asi opravdu vzrušuje. Ale může jí vzrušovat právě jen ta představa. Nemusí toužit po reálu. V představách je vše dokonalé. Vše se odehrává přesně tak jak chceš. Realita taková není. Muž do té trojky se jednomu z partnerů nemusí líbit. Nebo nemusí být dostatečně něžný atd. Takže v reálu se musíš přizpůsobit realitě. Tomu, jak to je. Ve snech se ničemu přizpůsobovat nemusíš. Ve snech se realita přizpůsobuje tobě. Tvým snům, fantazii. Takže Tvá žena o reálnou trojku vůbec nemusí mít zájem. Na to se musíš své ženy zeptat, zda chce jen tak snít, nebo zda a za jakých okolností by to ráda zkusila.
Ahoj diki za odpoveď..ja som rad ze si normálni človek sú tady ..jenom uhiláci ..žena žíkal že vreálu by nechcela 3 ku ..jenom semnou ..ale už sme měli 3 ku ..to byľa na richlo pod alkohol a žena mala menstruace ..tak ona žíkala že .,ji to nelíbilo .muze byt ptoto lebo ten tretí se brzo skončil..moc žena otom nechec mlúvit ...je nervózna kdyz otom mlúvíme ..a pak pi 5 mesic..sme se stretli ..chceli sme 4 ku ..výmeny ženy . My chlapy ..aj žena súhlasila..ale kdyz sme šli že každí pár pujde do jinej pokoje .tak žena my zekla ze ona nechce aby sem šukal ..cidzi ženu ..tak ..sme nedelali nic ..ráno pak nebyla doma bratrancom žena..to byl on do 4ki ..a kdyz šiel do krámu tak sem zekl žene jeslti dovolí aby sem nahral video ..kdyz bude kúžit bratrancom ..to nechcela ale nechala ..aby ji dal čuráka medzi prsa ..to na rychlo ..Asi 40 ..sekúnd..a je tam slišet že žena moc vzrusje nato ..a pák sme príjeli domu tak žena byľa moc vzrušená..a mokrá..až 2 dní..a přitom ona ma problém už dávno..byly sme sexuolog taky neporadil ..kúpil sem prášky za 600 kč a..ona ňema chuť na sex ...to ma asi 5 let ..a ja sem všimol ze kdyz žena videla cidzi pero tak byl vzrušená..nevidel je tam slišet ..ale kdyz sem žekl žene že ona vrušila proto lebo ji bratranec tam dal čuráka ..tak byľa nervózna..že to není pravda ..proste nechce priznať....a včera my žekla ze už viac krát byllo ze kdyz ji šukám ..a kdyz cíti orgazmus tak vtedi mislý predstavuje ze ji šuka jeste jedn chlap ..ale nevj ze kdo proste chlap ..ale ja sy myslím že predstavuje môjho bratranca pri sexe....ale to my nechce žíc .ja sem ji to žíkal že kdyz neumí vzrušit ..aby skúsila prestaviť že ji šuka môj bratranec..ja sem ji to navrhol ale žika že to nejde..proto že kdyz nato misly tak ji to smiešne..nechápu?
Nechci tady vystupovat jako nějaký znalec co ví všechno. Tak namyšlený nejsem. Jen mám na základě svých zkušeností nějaký názor. Zeptám se tebe. Když spolu souložíte a jsi v tom největším vzrušení, na co všechno myslíš? Nemáš také nějaké fantazie? Neprobleskne ti hlavou také nějaká představa? Mě třeba ano. A mé ženě také. A také to na rozdíl ode mě nechtěla rozebírat. Myslela na anglii… Na něco z minulosti, kdy jsme se ještě neznali… A co já s tím? Na otázku, ať je konkrétní neodpověděla. Prostě myslela na anglii. Co si o tom myslet. Myslela na sex s někým s kým tam byla? Nebo někoho potkala? A nebo… Napadá mě miliarda věcí na co mohla myslet a pravda nemusí být ani jedna. A třeba to ani nemuselo souviset se sexem. To si tak třeba jenom já myslím. Takže jsem o tom přestal přemýšlet a vyptávat se. Podstatné bylo, že se jí náš sex líbil a užila si jej až do konce. Prostě si jen myšlenkou na něco mimo realitu (tady a teď) dopomohla k většímu vzrušení. A hledat v tom něco víc, to jsou jen domněnky. Nejlepší je to neřešit. Nehledat v tom něco víc.
Ahoj chápu vsechno. jen proste sem rozmísel že proč žena má predstavu na 3 ku ..když to předtím nemyslela natom ..jenom teď..a mňa to vzrušuje kdyz ona mislí na cidzí pero..
" MojeFantazie"
Na základě tvých zkušeností, by jsi mohl poznat, že autor tohoto vlákna je jen snílek a honibrk, který to , tu omílá neustále dokola. Tvé rady ani nevnímá.
Na základě tvých zkušeností, by jsi mohl poznat, že autor tohoto vlákna je jen snílek a honibrk, který to , tu omílá neustále dokola. Tvé rady ani nevnímá.
@karmu Jistě, máš pravdu, že to tady omílá v několika fórech stále dokola. Jsem asi příliš trpělivý, možná i naivní. Ale co… Pokud to nevnímá on, možná to vnímá a chápe někdo jiný komu to může být ku prospěchu. Takže to z mé strany nemusí být promarněný čas. Navíc si přitom utřídím své vlastní myšlenky, jak bych takové věci řešil já, kdyby se mě týkali.
Это сообщение удалено.
Это сообщение удалено.
Jo, to je pravda. Ale u někoho to prostě je obtížnější pochopit to…

Manželka misli na 3 ku
Ahojte ..kdy príde na ženy sexualní fantázia..o 3ke ? ..moja žena .mylsi že jí šuká cidzi muž a ja ..co znamená ? touží po necem?