Fetiš použitých nohavičiek

Ahojte, mám takú uchylku a doma keď manželka je v práci vyberem jej použité tanga nohavičky a normálne ich voniam ... dám si ich na nos a urobím sa. Robí to tiež niekto?

Nonstop111
Nonstop111 Неактивный 2 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Nonstop111
Nonstop111 Неактивный 2 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
V rámci predohry takto občas blbneme s kamoškou - raz mi ona dá svoje nohavičky cez oči, nos a ústa, inokedy zas ja jej svoje slipy. Ak v nich predtým behala dosť dlho nadržaná, je to super 👍.
Tiež mám rád použité nohavičky beriem ich žene ovoniavam aj olizem tá vôňa a chuť je super. Potom si ich omotam okolo vtáka a vyhonim.
Milujem to tiez... clovek sa citi az zvrateny, ked ma chut na navsteve sahrabat v kosi na pradlo a cuchat picacinu z gatiek,je to nieco uzasne. Je vas viac, ci len ja som takyto jebly?
Ano tiež to robim, je to mega vzrušujúce ju takto citit cez nohavičky. Občas si ich vezmem so sebou a cely den tajne privoniavam. Potom som večer na nu taky nadržany ze to neviem vydrzat.
Ahoj, raz som nasiel vonku pri chodniku nohavicky, bolo v nich akoby semeno alebo vytok z kundy. Zobral som si ich a v lesiku obliekol pod nohavice a potom si do nich vyhonil. Boli hrozne tesne, ale bol som tak vzruseny ze to inak neslo