Mam to same. Nekdy me nejaky blb nastve ze si ucet smazu ale pak mi zas chybí to seznámení a vzruseni, tak si účet obnovím. Pac me pritel uz asi dva roky nudi….
A jakto ze te nudi? Co te laka byt s nim
Tak proč s ním jsi, když tě nudí
Tak mam ho porad rada a na vikedn mam volno tak si uziju, tak mi to vyhovuje
Сообщение было удалено пользователем.
Me udivuje, ze se tu vzdy najde nejaky chytrak, ktery si mysli, ze vi vsechno 😂 Pravda je takova, ze si nemame moc co rict, je s nim nuda a ja chci vic zit. Nechce cestovat, nema rad zadne zazitky, jen porad sedi doma a to me vazne nebavi. Posledni dobou jsem se chtela s nim rozejit, ale on me opustit nechce, zacal se o me hodne zajimat a slibil, ze se zlepsi, ale porad to neni ono. A kdybych byla jen pro penize, tak bych s nim nebyla vubec.
Amateri mi prave vyhovuji na toto a proto, jak jsem psala, jsem na nich zavisla. Jen tedy neni vubec jednoduche najit nekoho normalniho.
Amateri mi prave vyhovuji na toto a proto, jak jsem psala, jsem na nich zavisla. Jen tedy neni vubec jednoduche najit nekoho normalniho.
Bankomat
.
Hmm, profil už je neaktivní. Takže...ahoj příští týden?
Taky jsem přemýšlel, že bych se už nechodil, ale pak si vždycky přečtu nějaké takovéto příspěvky a říkám si, že se tu dost bavím.

závislost na amateři.cz
Nejsem schopný odsud odejít. Vždycky profil na nějakou dobu smažu, ale pak mi chybí ty úlety a děvkaření, takže ho zase obnovím, nebo si založím nový. Má to někdo podobně se závislostí na tomto webu, potažmo na sexu s prostitutkama? Díky.