Nazor na sex

Ahoj, je tu někdo, kdo má hodně náruživou partnerku? Nestačí jí jeden, toleruje i jiné muže – ať už ve trojce, nebo má milence. Jaký k tomu máte postoj? Mně to nevadí, ale občas si říkám, jestli to už nepřehání. Díky za názor.

My to mame tak ze kdyz jeden z nás někoho chce, muze, ale musi se to doma rict. Co se týče chlapu je to složitější protože ji nepustím s každým. Chci totiž aby se chlap uměl k ženě chovat ale když pak jede je to hodně vzrušující. 🙂 Libi se mi když mi pošle nějaké to video fotku… ale ze by jezdila za milencem vic nez je zdrave ne. Vzdy je předchozí domluva a souhlas obou. (отредактировано)
Co kdyz nastane to, ze si rekne ze milenec je lepsi nez ty a s tebou to nadobro ukonci? S tim se pocita?
Tohle je o veliké důvěře a srovnaní si všeho. Stat se to muže nikdo neříká ze ne ale mam štěstí ze moje žena je jiná než ostatní. 😉 Ma (mame) sex proste jako zábavu, nepotřebuje hodiny poznávání se a staci jen kdy, v kolik a kde. A opet.. je to proste o veliké důvěře a hodně lidi k takovému stylu života nedospěje. Nakonec kdyby si našla jiného, tak ten by ji takove výlety nedovolil. Nebo by to byla velká náhoda. Ale zase - stat se muze cokoli.. je to o celkovém nastaveni obou lidi v paru toleranci, důvěře, oboustranného respektu a pravidlech.
Máme to stejně, pokud má vše jasně dané hranice, je to krásný vztah s napětím
Co kdyz nastane to, ze si rekne ze milenec je lepsi nez ty a s tebou to nadobro ukonci? S tim se pocita?
A jako co? Tady se jasně mluví o sexu. Ne o soužití se všemi jeho starostmi.
Pokud by vztah skripal z jakéhokoliv důvodu, tak se rozejdou a kvůli sexu to zrovna nebude.
Mě vůbec přijde, že se to zveličuje. Si s někým zasukam a budu pálit mosty. Jako proč?