.... každá profesionalizace zábavy stojí za howno.....a je jedno jestli tady, ve sportu nebo jinde
Сообщение было удалено пользователем.
To není pocit, tak to je.
Malinko je to poznat ve fóru, lidi méně píšou.
Proč?
Nováčci když zjistí jak funguje web amatéři.cz tak vezmou nohy ramena.
Pokladnička na peníze, zpotvořenina Onlyfans.
Starší začínají být znechucení politikou webu, a přestávají být aktivní.
(отредактировано)
Malinko je to poznat ve fóru, lidi méně píšou.
Proč?
Nováčci když zjistí jak funguje web amatéři.cz tak vezmou nohy ramena.
Pokladnička na peníze, zpotvořenina Onlyfans.
Starší začínají být znechucení politikou webu, a přestávají být aktivní.
(отредактировано)
Nevím, jak funguje ověření paru přes BankID ale já dala souhlas bance pouze na jméno, příjmení a datum narození.
Nemám ověřenou daňovou rezidenci ale mám plné ověření přes BankID.
Nic nenabízím a neprodávám, odmítli mě ověřit fotkou, protože jsem sem chodila jako chlap v modrém.
Nemám ověřenou daňovou rezidenci ale mám plné ověření přes BankID.
Nic nenabízím a neprodávám, odmítli mě ověřit fotkou, protože jsem sem chodila jako chlap v modrém.
Takovému serveru dát souhlas se jménem, příjmením a datumem narození? No to si teda věříš, že to nezneužijí
Stejné příjmení má 3300 žen v ČR, stejné příjmení a jméno asi mèně ale pár mi jich našlo. Datum narození zná málokdo.
Jsi neověřený, žádné další informace než popisek nevidíš, nemáš se čeho chytit.
Jsi neověřený, žádné další informace než popisek nevidíš, nemáš se čeho chytit.
Nedávno jsem něco podobného psala. A v několika vláknech opakovaně
Сообщение было удалено пользователем.
Pomalé utahování šroubů.,
Když prodává obsah, musí mít za přesně definovaných podmínek ŽL.
A kolik těch ehm žen tu ŽL má? Řekla bych, že zanedbatelná část
Nejjednodušeji státem daňově kontrolovatelné převody na účet "zaměstnanců" a hlídají je všechny servery. Převádíš podruhé za 30 dnů, prokáž se ŽL. Vyplatili jsme ti 250 tisíc za rok, ukaž ŽL. Chceš převádět na Revelton, zakázáno, účet v jiné zemi, zákázano. ŽL je na volnou činnost, fotografování a většina místních prodej určitě nema jako hlavní činnost ale pracuje a odvody platí zaměstnavatel.
Chrání se oba, prodávající dokáže méně než nezdanitelných 50 tisíc a web, kolik převedl.
Chrání se oba, prodávající dokáže méně než nezdanitelných 50 tisíc a web, kolik převedl.
Hele, tak proč identifikace a bůhví jaké kokotiny musí být i při pouhém převodu kreditů na VIP....
Nevím, mně VIP koupit jde a na měsíc stálo 2290 kreditů.
Mě tam skočilo, že se musím ověřit a takové ty hovadiny. Fakt nikde a obzvláště na takový stránky okopírovanou občánků ani ve snu posílat nebudu
....tak tak, moji pravou identitu neznají ani ujové Windows, Google ani seznam.....tak proč zrovna tady dělat výjimku.... soukromí na netu je k nezaplacení

Druhy ověření amateri.com
Zdravím , koukam ze nam tu přibývá funkce overeni prez kameru již jste někdo zkoušel.
Pokud to shrnu jsou tu tedy 4 druhý ověření
Ověření prez fotku s papírem- stará klasika
Ověření prez kameru - nový druh ověření
Tyto dve ověření jsou tedy jen ověření slabší a ne plnohodnotné .
Pak tady mame ověření prez bankovni identitu
A pomocí občanky
Chtěli bychom s pritelkyni parovy profil plně ověřený aby to bylo důvěryhodné, ale obe varianty jsou za nas poněkud moc osobní. Proč sdělovat někomu číslo občanky rodné číslo a bydliště hodne zneuzitelne .
Proč třeba admin nekontroluje párové členy pouze prez webkameru a neudeli plnohodnotné overeni ? Tak jako tomu je třeba na swlive .
Nebo mame nějaký nápad pro amatéry jak to ověřit aby to nebylo zneuzitelne a zároveň věrohodně?
Přijde nam i nešťastné to částečně overeni a plné dřív byli prostě jen jedno overeni a hotovo vas názor?
Ověřuje se ? Za nas to smysl má a snad to bude eliminovat samotné masturbanty vydavajci se za ženu nebo pár.