Hledám dívku či ženu jako doprovod na swingers party v Praze, zítra tj. 31.3.2016. (Ještě nikdy jsem na takovéhle akci nebyl, proto bych tam nechtěl jít sám.) Je mi 30 let, 182 cm, 75 kg, blonďák, modré oči, štíhlá postava. Pokud máš zájem tak mi napiš zprávu zde nebo na prazaktomas@post.cz
Сообщение было удалено пользователем.
Chtěla jsem se zeptat, chodí se na sw pouze v párech nebo jak to chodí kdyby šli třeba dvě kamarádky?
Uplne pohode.
Zalezi jake signaly pak budete vysilat do okoli...a podle toho se k vam budou kstatni chovat
Zalezi jake signaly pak budete vysilat do okoli...a podle toho se k vam budou kstatni chovat
Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým dobrým klubu ve Vých. Čechách? Chtěl bych tam prvně zajít se ženou, ale spíš jen tak otrkat, poklábosit s ostatními účastníky a sex jen samy. Nevěděli by někdo o něčem vhodném?
Dobrý den, možná máme hloupý dotaz, ale chystáme se poprvé na swingers a manželká má sice udržovanou, ale chlupatou kundičku, nebudou tam na ní koukat skrz prsty?
Nee uplně v poho swingers je pohodová akce děláte jen to co chcete cusík
No podľa toho,čo som videl,si myslím,že ti ju tam radi vylížu a vymrdajú.Daj vedieť,či som mal pravdu.
Ahoj, naštěvujeme čas od času už zmiňovaný Fantasy. Fajn obsluha,příjemné prostředí a luxusní výřivka. Sice je to trochu z ruky,ale určitě doporučujeme.
Ahoj, my občas chodíme do Fantasy. Tam se vás vždy ptají jestli partnery měnit chcete nebo ne podle toho dostanete papírové proužky na ruce.. Super řešení si myslíme.
Ahoj jde dnes někdo na swingers do Fantasy clubu ?
Urcite ne, ale vetsina lidi je vyholenych.
Některé akce ve Fantasy jsou dokonce určené pouze pro pány. Určitě se není čeho bát.
Pane Bože, to je síla. Nenápadné pohlazení nohy, čumilové a podobně. Chápete vůbec slovo swingers nebo gang bang? Nenápadné pohlazení nohy to asi nebude. V Paradiso jsem byl s partnerkou a oba jsme konstatovali " nuda".
A co te zajima?Podle ceho ?Ceny...navstevnosti...programu...vybaveni...?
Paradiso jen pro pary.Je drazsi.Nutna rezervace.Mala vyrivka celkove mensi nez Jungmanka.
Jungmanka levnejsi.Vstup i solo muzi.Bez rezervaci.
Vynikajici raut po cely vecer.
Momentalne zavrena.Misto ni se otvira v patek 25.3.jeste vestsi klub Bunkr.
Paradiso jen pro pary.Je drazsi.Nutna rezervace.Mala vyrivka celkove mensi nez Jungmanka.
Jungmanka levnejsi.Vstup i solo muzi.Bez rezervaci.
Vynikajici raut po cely vecer.
Momentalne zavrena.Misto ni se otvira v patek 25.3.jeste vestsi klub Bunkr.
Do Paradisa se chodí bez rezervace.
Jak která "akce". Na Silvestra nebo oslavu, výročí klubu se bez rezervace pro velky zájem a omezenou kapacitu nedostanete.... ;-)
Ale budete muset měnit partnery a dělat to se všemi a když nebudete chtít,tak Vás donutí.
Co to jsou za blábol.To může napsat pouze blb.
To není vůbec pravda. Ne opravdu znamená ne a není to urážka. Pokud není natur akce a pod. můžete celí večer klidně zůstat oblečeni. Za nás, nikdo nikoho do ničeho v žádném případě nenutí, vše je na vašem rozhodnutí. My výměnu také neměli. Užili si hezký večer a spokojeně odcházeli domů.
Bylo to myšleno ironicky,vždyť se to již zde několikrát omýlalo,každý sw. klub má na svých stránkách napsaná pravidla,jsou tam i zkušenosti účastníků akcí,tak proč stále dokola ty zbytečné otázky?

Poprvé na SW