Swingers a nemoci

S přítelkyní máme chuť navštívit swingers club (ano hned na poprvé to bude spíš o rozkoukání, ale postupem času se nebráníme někoho pustit k nám), ale vyvstala nám otázka jak je to se zdravím účastníků a jak se chránit před tím si něco nechtěného odnést, protože i kondom nemusí být dostatečné řešení.
Jak to máte vy co na swingers pravidelně chodíte? Jak to řešíte nebo to neřešíte? Už jste si něco odnesli co jste nechtěli? Odpovědi typu "Tak tam s nikým jiným nesouložte" prosím vynechejte. Díky za upřímné a konstruktivní odpovědi.

PublicPleasures
PublicPleasures Неактивный 8 месяцов назад
Bohužel s tím máme špatné zkušenosti. Od nás si opravdu sem tam někdo něco odnese. Naposledy to byla dvoje pouta a šest karabin. Asi nejhorší to bylo vloni, když mi místo novejch adidasek zůstaly v botníku starý polobotky. Z toho jsem se léčil pěkně dlouho.
Jinak já byl poprvé v roce 1999 a taky jsem nikdy nic nechyt
Ahoj, chodím tři roky, kondom, ale kouřím i bez a nikdy jsem nic nechytla. Pravda, vyplachuji slivovicí u skříňky(kterou si nosím v kabelce:-). Doporučuji si s dotyčným popovídat a i podle jeho životního stylu se moudře rozhodovat. Nemám ani žádné jiné breberky,(jednou za rok jdu na vyšetření(stačí říct, že máte podezření a je to na pokladnu). Spíš se bojím, že něco chytnu ve veřejném bazénu, než tam. Ale samozřejmě, je dobré volit klub na úrovni, kde je dražší vstupné, což by mohlo vyloučit některé typy.