Většinou lížu jako první, je to naše oblíbená předehra a navíc se žena krásně uvolní a miluju když začne čvachtat, přece jen ty lubrikanty pak už nejsou třeba. Celkem jsme si na to zvykli. Ona mě bere do úst sem tam, problém s tím naštěstí nemá, ale jen mě vystříká, nepolyká to. Ideální je 69 ale tam se udělám hodně rychle většinou, takže zařazujeme tak aby to byl stále rajc.
Já ji lížu,ona moc kouření nemusí...
Za ty roky třikrát do konce..to já chlapa kouřil častěji 😜🤣
Za ty roky třikrát do konce..to já chlapa kouřil častěji 😜🤣
Většinou začíná přítelkyně. Když má chuť na sex, vezme mi ho do pusy, a ví že ji to po chvíli hned udělám. Lízání má ráda, takže ji to udělám pusou a jde se na věc. Jinak nemá problém mě kouřit každý den, nemůžu si stěžovat
test test tesst test
U nás bych řekl že to je vyvážené. Užíváme si to oba ale jak už tady někdo psal tak ženě to začalo chutnat tak v 35. Do té doby se nechala lízat ale kouřila míň.
Manzelka moc lízáni nemusi. Oralek me umí bezvadně.
ona začne blowjob jako první
U nás většinou já lížu, ona moc nekouří.
U nás to samé. Já jí s velkou chutí orálně uspokojím pokaždé, ona mi ho vezme do pusy tak dvakrát za rok a ještě to za nic nestojí. Takže to za chvíli sám ukončím, povalím jí na záda a strčím ho tam, kde je taky krásně. Ne každá se s darem uspokojovat muže i orálně narodí. Bohužel.
Jako bych to psal já 😀 Mám to doma na chlup stejný 😀
No pohrával sem si s myšlenkou o upgradu ale jak to tady pročítám tak raději updatuji
Když už tak já, ale např. Ve sprše on ale jak kdy 😸
Téměř vždy já. Je to i kvůli tomu, že pokud bych se udělal první, tak už by mě to lízání tak nebavilo.
U nás mně většinou kouří péro žena, na lízáni musi být správná konstelace, takže se víc hulí než líže. Dopracovala se k tomu až po čtyřcítce, před tím to byl svátek.
Nikdo nikomu... pro ni je to zdržování od zásunu a mě to dělat nechce, že když už má být penis v něčem teplém a vlhkém, tak ať je teda dole.
Ale já bych si dal říct na obě varianty
Ale já bych si dal říct na obě varianty
Ahoj. U nás začínám a končím já. Mně není dopřáno. Ale i to dávání mě baví:)
No čekal jsem, že se tu rozjede víc toto téma. A taky by mě zajímalo, proč mám 2x palec dolů. Jestli to je myšleno, že si stěžuji, tak ne. Mám rád orál, když ho poskytuji ženě. Hlavně když se jí to líbí. Ale nenutím ji to oplácet.
Proc resis nejake palce? Neni to jedno? Specialne palce dolu od lidi, kteri neumeji napsat svuj nazor a jen na ne kliknou, nebot evidentne nic jineho nezvladnou...
No jen tak by mě zajímal názor těch co mi dali 👎
Jsem s manželkou 18 let.....orál máme snad každý sex. Dnes si to bez toho snad ani nedovedu představit)) ale udělat se do puse nemá ráda) a polykání o tom ani řeč nesmí padnout)

Orální sex manželů
kdo u vás začíná obvykle orální sex? Ona jemu nebo on jí?