Lízaní-předčasné ukončení

Ahoj amatéři,
nedávno jsem lízal jednu baculku (známe se poměrně dlouho a je to kolegyně z práce, dřív jsme spolu párkrát měli sex, spíš rychlovky, bez mazlení apod.) samozřejmě potom byl i sex, ale byla taková odtažitá. Během toho lízání, když pěkně vlhla a sténala, tak mě pak docela najednou rychle zastavila/odstrčila a už jen chtěla rychlý sex, prostě mi přišlo, že si to jako by nechtěla užít a to bych řek, že lízat umím, a ne jen to, nikam nespěchám apod. a lízání má ráda jako předehru.
Stalo se Vám někdy, že Vás prostě při lízání v tom nejlepším pro ní najednou holka “odkopla”? Proč? Nikdy se mi to nestalo a doposud každá chtěla lízat až do úplného konce. Díky za normální odpovědi.

Taky je možné že byla zralá ke squirtu, nebo počurání se a měla obavy z tvojí reakce. Stalo se mi že jedna žena při lízání vykřikla "Já se snad počurám, honem pojď do mne!" Poslechl jsem a nevím jestli by se opravdu počurala, kdybych neposlechl.
Ženy zvlhnou, když jsou silně vzrušené. To samozřejmě víš. Ale může to pro ni mít dva důsledky:

1. Cítí, že je připravena na penetraci a v tu chvíli penetraci chce.

2. Necítí se dobře, když je mokrá a ty ju olizujetš. Je to docela časté, protože některé ženy si vyvinou pocit, že je to nečisté, někdy proto, že se během života stydí za své mokré nebo zašpiněné spodní prádlo.
Tak někdy se chce udělat lízáním a nechá mě ji dokončit. Jindy to má prostě jako předehru a když je dost rozlízaná tak má chuť na penis v kundě a chce se udělat penisem tak mě přeruší ať už zastrčím. Asi bych v tom nic divného nehledal
Přesně tak manželka, nechá se dlouze lízat, ale pak jenzlom a chce tam prostě penis.
A nenapadlo tě, že jí prostě baví jen rychlovky. Každému se líbí něco jiného a některé ženy prostě na předehru nejsou a pokud se spolu sejdete jednou za čas, tak asi nemá potřebu se tvářit že je to jinak.
Taky myslím normálně se zeptat asi bude mít nějakej problém v hlavě....
A co se drzet co e doma neni pro me.Sukat v praci kolegyně se nevyplaci.Kdyz chces sukat tak cizi