Susreti

Dali je netko ostvario kontakt ovde na amaterimai kakva su opcenito iskustva na ovoj stranici

Aspalathos
Aspalathos Неактивный 7 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Aspalathos
Aspalathos Неактивный 7 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Ne. Uglavnom nitko ni ne odgovori na poruku. Bilo bi OK barem dobiti odbijenicu na text ali....
Nazalost isti slucaj i kod mene nitko niti da se udostoji odgovoriti
Ne razumijem, meni svi odgovore, s nekima se lijepo i dopisujem.
Ocito imas srece ja se pristojno javim ali odgovora za sada nema
A vjerovatno i zato sto trazis ljepe pimpace nemas problema sa odgovorima
Ahaa haha, moguće. :) mada bi bilo bolje da se chata predje u praksu:))
Generalno vjerujem da je veliki problem naći profil iza kojeg je doista ženska osoba.
Shvaćam njihov oprez i nesigurnost, stigma prema njima je velika. A muškaraca koji su prenapaljeni i obraćaju im se degutantno je također puno.
S druge strane nažalost za hetero muške je da ima isto tako mnogo profila koji su lažno žene ili parovi, a s druge strane je netko tko im troši vrijeme i baca drk..
Istina
Slazem se u potpunosti ovdje je malo stvarnih zenskih profila a i parova koji traze pojedince vjerovatno zato sto je to u zivotu jednostavnije pronaci a ovde su vecinom muljatori koji bi jednom uboli i nestali netragom
Nisam jedan od takvih ali nazalost to ovde tesko dokazati
Naučio sam u tom času slovački jezik. I vidiš potom kroz razgovor, da zrela i lepa žena žudi po dobro sexu,kojeg doma več dugo ne prakticira I to je pali. nas "ex yugose" jako cijene. Bilo je tu jako zanimljivih trenutka.
Zato koristi sada razgovore sa curama da bi u ljeto uživao kada dolaze u Dalmaciju.