Vzhledem k trendu, který tu je "večer dobrá do postele, ráno kopnout do prdele". Jde jen o to, aby splnila představu toho kterého soudruha ..
Takze neco ve stylu, "neni moc pekna tak ji aspon opicham"🙂
Velký přírodní kozy v bílé pánské košili
Když je žena ženou. :) :)
Převézt to do zdejší platformy, že umí komunikovat :-)) Legíny jsou super
Po fyzickej stránke je to zadok a stehná, menšie prsia, ideálne skokanské mostíky alebo hrušky. Pre zadok a stehná to mám rád v niekoľkých kombináciách, jedna z nich je štíhle nohy a guľatá ritka (P-profile ass), ale aj iné, závisî od typu postavy, v type postavy nie som vyhranený. Ale tiež u mňa platí, že ak má "nevalný" intelekt, nezachráni to už nič z toho, čo som písal.
Сообщение было удалено пользователем.
Hezké lýtka a zadek. To je první na co se dívám. Jak má moc hubené lýtka nebo nějak opuchlé tak mi většinou nepřijde přitažlivý ani zbytek.
Když má hodně velkou chuť na sexík a dovede si ho užít plným tělem! To vzruší i toho ,co nestojí!!
Jsem hornak. Prsa a bradavky se mnou dělají divy.
Kozate boubelky 😍.
Hlavně aby to byla žena a ne nějaký novodobý mix
Co má v hlavě. Jinak vzhled neřeším
.....je fakt že když má v hlavě vymeteno, tak je to jen hoňka o cizí frndu
Pro me je top - stihla, mensi prsa, smyslny pohled, vlasy na mikado a prijemne chovani. Pokud by mela jeste vetsi stydke pysky, tak uz neni co dodat 😍
Jj, velky pysky nejsou nikdy na skodu. Taky mam rad kdyz to tam uplne leze ven
Me vzrušují milfky , velky prsa a těhulky
Prdelka, chlupata kundicka, pradlo, samodrzky, sexy pohled.
Takhle to mám stejně👍
V mém věku mě nejvíc vzrušuje, když sama od sebe uklízí, vaří, pere atd.
Kdysi mě vzrušovala prdelka, kozy, šíje, vlasy, bříško apod. To už mě omrzelo.
Kdysi mě vzrušovala prdelka, kozy, šíje, vlasy, bříško apod. To už mě omrzelo.
pro mě jednoznačně prdelka . A že jsem jich už viděl spousty
Škoda,když to tak dopadne😕

Co vas vzrusuje na ženskejch?
Ja mám nejradši holky v černých leginách, z toho nemůžu pustit oči. Když má holka úplně obyč postavu a na sobě legíny to je prostě TOP