Videá po novom už len pre VIP

Opäť úprava pravidiel na amateroch len kôli zisku.
Doteraz stačilo byť registrovaný overený užívateľ ktorý mal albumi a videa nahraté a mohol pozerať videá.
Po novom už nemôže! Len V.I.P alebo len ženy.
Je to dosť diskriminačné voči ostatným nemyslite?

Takže táto stránka fakt upadá dole kôli zisku.
Po otázke na podporu som dostal túto odpoveď :

Dobrý den,

je nám líto, ale videa jsou přístupná pouze VIP členům a ověřeným ženským profilům, které mají alespoň jedno aktivní album nebo video mladší než 30 dní.

Děkujeme za pochopení.

Nedokazem pochopit, ako niekto dokaze vlozit svoje osobne udaje na internet na kdeaku pochybnu stranku. Napriklad sem. Radsej sem ani kamkolvek nebudem mat pristup, ale foto OP, svoju foto, alebo cokolvek osobne, zneuzitelne na net isto nezavesim.GDPR je len kopec srackovych slov ale vsetky udaje su ukradnutelne, obchodovatelne. Potom sa necudujte, ked vam zmiznu z uctu peniaze, pridete o majetok, pripadne vam zaklope exekutor alebo budete mat poziciek, o ktorych ani neviete. Overovat sa odfotenim OP je maximalne podozrive, trapne a zbytocne.
veru to overovanie cez OP totálne nechápem ako môže prejsť cez nejaké GDPR a hlavne, že to je vôbec zákonné
AndroidTT
AndroidTT Неактивный 7 месяцов назад
Сообщение было удалено пользователем.
Z tejto stranky sa stal hnoj a stroj na peniaze, pricom nerespektuju zakladnu ochranu osobnych udajov, admini si robia co chcu a dokonca som nevedel ziadno zastavit automaticke obonovovanie VIP ak bolo platene cez kartu.
Viackrat som upozornoval na zjavne fake nicky - zo strany administracie je tu ignoracia, vyhovuje im aby tu bolo co najviac ludi lebo tvoria cisla, bez ohladu na cokolvek.

Dokonca som zistil, ze su pravne tazko postihnutelni ale uz pripravujeme cez pravnika a infoziadosti sprchu neprijemnych veci, trocha podkurime tym smradom.
Uz mi to pripada, ako keby sa tu generovali nicky same. Dam si uzky filter a dennodenne nove nicky, bez udajov, nic, prazdne. A to osadenstvo? Cista katastrofa. Bud hnusne tlste arogantne fuchtle, co si po par ochkavych sprav myslia, ze su najvacsie herecky, co ich kazdy chce alebo relativne pekne horenosky. Pravdepodobnost stretnutia sa tu limitne blizi nule. Cize nechapem, za co tu platit. Jedine, co som tu za tie roky nasiel bolo fotenie jednoho paru s naslednym sukanim a nedavno pani, ktora zvlada anal, fist a uzasne pri nom strieka a mozem si ori nej uzit aj trosku mojich uchyliek. Tu si vazim a ostatne chuderky nech si tu honia ego a zufalci nech si platia vip.
Týmto sa táto stránka úplne zhodila! Buď sú to AMATERI alebo biznis!
Veľmi rád by som bol keby sa to zmenilo naspať alebo naopak si myslím, že
stránka zažije veľký úpadok a keď nie na luďoch tak na obsahu !
Je to smutné ale ak to pôjde takto ďalej, amatéri padnú..
Ďalšie zistenie darovať VIP!!! už neviete formou zakúpenia ani cez sms ktoré zrušili samozrejmé ale ani formou prevodu alebo kartou jedina možnosť je zakúpením cez kredity ktoré keď nemáte tiež musíte kúpiť samozrejme už vychádza úplne iná cena ako doposiaľ.
A čomu sa tu akože čudujes ? Každý už dávno pochopil čo sa tu s týmto tu stalo staré dobre časy áno táto stránka je úplne zbytočná nereálne nicky ľudia fotky postahovane zakúpené a inzeráty a fórum aby to tu vyzeralo že tu vôbec niekto je jeden muž to tu zhodnotil úplne presne
Ak naozaj funguje trh, čoskoro sa objaví nová platforma, ktorá sa vráti k pôvodným amatérskym hodnotám. A áno, vývoj a prevádzka takého webu stojí nejaký peniaz, ale pri rozumnom výbere ponuky sa dajú pravidelné náklady pokryť aj z príjmu z reklamy a prevádzkovateľovi ešte zostane pár eur aj na kávu. Nesmie však podľahnúť vidine veľkých zárobkov. Myslím si, že ak sa objaví taká ponuka, množstvo súčasných amatérov nebude váhať ani sekundu.
Na jednej strane chcú dosiahnuť viac VIP, no zároveň zrušili možnosť VIP cez SMS. To mi vyhovovalo najviac, keď som potreboval vybuchať narastajúci kredit z alarmových SIM kariet. Zaplatil som nimi VIP, aby kredit neprepadol.
v style prerobime to na cesko slovensku verziu onlyˆˆ, lebo ved to je najziskovejsie
z amaterov sa stal odpad sociálnych sietí... takymto stýlom tu bude "admin" sám :D
Opäť sa bude premalovať, z modrej na červenú. Pepa, Honza, Jožo, Fero a ďalší sa natiahnu do červenej.
To je tak ked si nejaký pepo z čundru u pšahy zmyslí že vybuduje český onlyfans 😂
riadna diskriminácia veru, hlavne s tými nickmi, že ženské môžu a ostatné nie. Hold asi Amíkom klesajú VIP čísla, tak to chcú takto "zachrániť", ale myslím, že toto cesta nie je hh.

Nedávno som niekomu písal, že by sa to tu malo premenovať z Amateri na Profesionali
Táto stránka úplne upadá a to všade nie iba v sekcií videa.Ludia sa sťažujú aj keď sú dočasný správca miestností, a vyhodi ľudí, keď porušujú pravidlá chatu,sú zbavený tohto dočasného poverenia,samozrejme ak je tam človek, ktorý neurobi nič a je mu absolutne jedno kto čo a o kom ,a ako píše, bude správca aj cely deň. Všetko upadá a je to tu už úbohé, som tu dlho ale zvažujem, to tu zabaliť kvôli týmto dôvodom
Ka,dy by chcel sex s cudzou osobou .a čo ak ona už na toho dosť a má kritériá ? Je tu neskutočne množstvo mužov ,penisov. Všetci chcete videá a fotky len tak . Tak choďte na net,je tam toho dosť .