Rezanie v močovej trubici

Extrémne rezanie pri močení

Pred 2 dňami som experimentoval a zaviedol som si do močovej trubici cudzí predmet. Nie hlboko, tak 2 - 3 cm. Pravdepodobne som si to mechanicky poškrabal. Aktuálne to pri močení bolí ako sviňa, takú bolesť som ešte nezažil, neprajem to nikomu. Stalo sa niečo podobné vám? Ak áno, čo vám pomohlo?
Urinal forte 1x denne + 3x Ibalgin + vit C 1000 x 1 , veľa tekutín - ideálne čaj a keď ťa to do utorka neprejde bež k lekárovi. Najpravdepodobnejšie je drobné poranenie sliznice, preto to silné pálenie. Moč je silno hypertonický preto cítiš intenzívne štípanie. Liečba vyššie prekryje prípadný začínajúci infekt a zmierni bolesti. Ak nepocítiš úľavu pár hodín po jej nasadení, bude sa to len zhoršovať a problém je možno väčší, určený výhradne do rúk profesionála.
Cau, stalo se mi to kdysi, dokonce krve jako z prasete. Pred mocenim mi malinko ulevilo 'promackat' a promnout penis. Asi za den- dva to prestalo tolik bolet a zacalo se to vyrazne lepšit.
Vela vody, caju pit na riedenie mocu, vynechat agresivny alkohol, korenene jedla, hygiena cistou vodou bez mydla, skusit chvilu bez erekcie a hlavne tu praktiku neopakovat tak skoro.
Skús ísť k doktorovi normálny ľudia čo majú problémy to takto riešia
Ďakujem :) samozrejme. Ale keďže sa to stalo v piatok a je nedeľa, nebolo to celkom možné.
Pohotovosť ?myslim že keby to je také ako píšeš ideš na pohotovosť pekný večer
najdi si nejaku brigadu alebo zacni sportovat ked sa takto nudis
O rady tohto typu som nežiadal. Pýtal som sa celkom normálne.
Pravdepodobne si si tam zaniesol nejaku infekciu, preto to palenie. Ak mas doma urologicky caj, tak si uvar a popijaj ho. Ak nie, tak pi aspon vela tekutin, najlepsie obycajnu vodu, aby si vela mocil a tie bakterie sa tam dalej nemnozili a vyplavili sa von. Ak bolest do rana neustupi, zajtra zajdi k lekarovi, mozno budu potrebne antibiotika.